- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FehérHolló #17755 üzenetére
szintén... valamiért nagyon leszoktak róla sajnos...
most egy 5 kredites tárgyból nem írtam eddig egy zh-t sem, és szóban kell pótolnom jövő héten, ennek kifejezetten örülök
-
3.Aragorn
addikt
válasz
FehérHolló #17710 üzenetére
Aha.
-
3.Aragorn
addikt
válasz
FehérHolló #17697 üzenetére
Igaz, a wiki tévedett, én pedig átsiklottam fölötte.
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #17697 üzenetére
A salétromsav, vagy hétköznapi nevén választóvíz a nemesfémek közül képes feloldani az ezüstöt, de az aranyat és a platinát már nem. Így alkalmas ez utóbbi két értékes fém többi fémtől való hatékony elválasztására.
Nem olvastad elég figyelmesen a mondatot! Ahogy te is mondod, a salétromsav pont azért választóvíz, mert az aranyat nem oldja, de a rezet, ezüstöt igen!
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #17671 üzenetére
Tök jó, hogy pontosan akartam idézni, aztán a forrás volt szar.
world = wordfokukac: Már a só sem a régi.
-
Mawyx
őstag
válasz
FehérHolló #17597 üzenetére
Gázzal fűtök, azt reálisnak is látom.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #17600 üzenetére
Így van, így kicsit megérzi a motorra/robogóra átülő autós, mennyivel másabb közlekedni, ha nincs körülötte 1-1,5 tonna vas, ami megvédené.
-
Mawyx
őstag
válasz
FehérHolló #17588 üzenetére
Átalányt fizetek, csak a fogyasztóim száma nem nőtt, hanem csökkent. 3éve én lakok ott. Legegyszerűbb az lesz, ha egyrészt bediktálom, tegnap keresgéltem neten, van a számlán valami javasolt időpont, akkor kell leolvasni és bediktálni. Szóval ha nem 7-8ezret rakok félre számlára, hanem 12-t és attól hogy kevesebbről jön számla, egy villany feliratú borítékba belerakom a többit... De egyszerűen túl sok ez egy ekkora helyiségre.
-
válasz
FehérHolló #17588 üzenetére
az átalányt az előző évi átlagfogyasztás alapján számolják... ergo ha mondjuk most kevesebbet fogyasztana mint az előző évben (nem tudom, hogy akkor is ő lakott-e ott, vagy másik lakó), akkor az elszámoló számlán nem kellene tartozásnak megjelennie.
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #17558 üzenetére
Az mar oreg, van vadiuj , 2011es modell is
Sokkal energiatakarekosabb
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #17531 üzenetére
De, számít. Ebadó.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #17440 üzenetére
Sajáttal vagy kiszervezed?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
FehérHolló #17440 üzenetére
Jól van na,reggel van még
Most küzdök a beállítással,mert még soha nem volt ATI kártyám.
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #17304 üzenetére
Ismeros nem szolt az oepnek,hogy kinnt dolgozik. Most kapta o is a csomagot az apehtol, hogy legyen kedves lejelenteni a tbjet, kulonben irgum-burgum...
Azt hiszem, ra fognak erre szallni, kell a kormanynak a penz.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #17431 üzenetére
Tudod a barátnőd telefonszámát, vagy adjam meg neked?
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #17424 üzenetére
na épp ezért pénzkidobás megvenni... 1:1-ben MW2, rohadt sokan megbánták hogy megvették, még ha csak a kulcsot 4000ft-ért... azokról nem is beszélve akik 12-14k-ért vették... vicc
még jó hogy a BF3 nem lett ilyen -
degu
senior tag
válasz
FehérHolló #17389 üzenetére
A fiam igy tanult meg angolul,es most megy ki Angliaba!
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #17370 üzenetére
Biovane, Revalid segíthet, de lehet, hogy tényleg csak az olló és a borotva használ!
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #17373 üzenetére
Oké, akkor szimpla szárazság. A törött végeket vágd le, krémezd be testápolóval, kis szerencsével szétválás nélkül fog nőni egy picit. Ha megint kezdi, akkor megint vágd le. Ha egyszer elkezdett törni, akkor úgy marad, nem érdemes meghagyni.
Genetikafüggő, akárcsak a maxi hajhossz. Nálam ~12cm-nél kezd el törni a vége, de az már nagyon brutális bozont.
szerk.: Most nézem csak: SZŐRŐS HOLLÓ?!?
-
tbs
addikt
válasz
A bürkéd hámlik..? Dörzsi, majd arckrém. Én pl. párom testápolójából szoktam nyúlni ha szükség van rá. Telente néha kell - kiszárad a bőröm.
Ha nem múlik, akkor meg gomba - gyógyszertárban tudnak segíteni.
Ha akkor sem múlik, akkor meg vmi sömörféle. Azzal próbálj együttélni...
-
venember83
nagyúr
válasz
Szakálltöredezés?
-
Mawyx
őstag
válasz
FehérHolló #17363 üzenetére
Kagylóba léptél az óceánparton?
Képet, képet, pálmafásat, napsütésesetmegfagyok
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #17363 üzenetére
Télvíz idején hol járkálsz mezítláb?
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #17351 üzenetére
Egyedül viszont nehezebb befűteni a takaró alatt, ugye.
Ez most véletlen, vagy számon tartod ennyire az éveket? Lesz valami ünneplés e páratlan évfordulóra megemlékezés gyanánt?
-
syler
aktív tag
válasz
FehérHolló #17333 üzenetére
Azt még nem tudom, holnap megyek munkaügyi bíróságra. Hiányzott ez most így karácsony előtt.
-
syler
aktív tag
válasz
FehérHolló #17316 üzenetére
Szia. Ma rákérdeztem egy NAV-os hölgytől a dolgokra, aki a barátom ismerőse. Szóval én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy 2007-ig visszamenőleg be kell fizessem ezt a TB járulékot. Ugyanis 2009 év végén jöttem haza Magyarországra, kint éltem 8 évet. Ugye amit itt dolgoztam ez a több mint egy év nem számít, mivel nem voltam bejelentve! Szóval az sem számít ha nem volt munkaviszonyod, az sem ha nem vettem igénybe TB szolgáltatást
5 évre visszamenőleg fizetnem kell, évi 45000-50000 Ft közt. Rákérdeztem az itt leírtakra, erre azt mondta a hölgyike, hogy biztos fizetni kell. Azt is hozzátette, hogy ha valaki meghal, és kiderül, hogy nem fizette a járulékot, akkor a hozzátartozók megöröklik, amit behajtanak. Szóval így jártam
-
tbs
addikt
válasz
Ez szinte biztos - látványra is.
-
fokukac
nagyúr
válasz
És akkor rossz junkie lennék?
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #17311 üzenetére
Rám az energiaital a következőképpen hat: megiszom, és 5 perc múlva elkezd kalimpálni a szívem. 15 perc elteltével a pulzusom már 180, hamarosan fibrillálok.
30 perc elteltével az egész elmúlik, és konkrétan elalszom... -
Mawyx
őstag
válasz
Tudok persze
5napon át napi 3-4órát aludtam, nagyon fáradt voltam meg különben is birok. Valami szénsavasra vágytam és más nem volt otthon.
-
degu
senior tag
válasz
Ne tulozzunk!
Az oregek otthonaban ma mar kave helyett vizet kapnak vacsorahoz /vasar,es unnepnap-melegvizet!/ -
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #17299 üzenetére
Szerintem olvasd el figyelmesen ezt az apehes lapot: http://logout.hu/dl/upc/2011-05/27/3717_bvx1n1km9anorivs_apeh3.png
A nyilatkozat visszakuldesen tul az allami adohatossaghoz teljesitendo bejelentesi kotelezettsege van :
- ha on nem minosul biztositottnak,
- ha egeszsegugyi szolgaltatasra egyeb jogcimen sem jogosult.
Ekkor a torvenyi rendelkezesek alapjan egeszsegugyi szolgaltatasi jarulekot kell fizetnie.Szerintem ez alapjan latszik, hogy NEM OPCIONALIS.
Apeh oldalarol info:
"Az a belföldi személy, aki nem biztosított, továbbá egészségügyi szolgáltatásra egyéb jogcímen sem jogosult, és nem tartozik közösségi rendelet/nemzetközi egyezmény hatálya alá, ugyancsak köteles megfizetni az egészségügyi szolgáltatási járulékot."( es sajnos utolag is behajthato
)
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #17297 üzenetére
Amire gondoltam, hogy mindez mit sem ert, mert ennek ellenere is emgfenyegettek, visszamenoleges fizetessel.
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #17288 üzenetére
ajanlom figyelmedbe: [link]
En korrekt voltam.
Bejelentettem, hogy kulfoldon fizetek tb-t.
Nem vettem igenybe tb-t Magyarorszagon.Megis megfenyegetett az apeh, hogy visszamenolegesen, potdijjal kell rendeznem az egeszet. Ezert. Ha nem igazolom valamilyen modon, vagy az otthoni munkaviszonyt (nem volt mar) vagy az ittenit.
Vegul nem szedtek visszamenolegesen, csak szerettek volna , de azt nagyon.
Nem voltam dolgozonak bejelentve, errol toluk is van papirom.
Tenyleg nem fizetett senki utanam odahaza , mivel le volt adva a papir, hogy kulfoldon dolgozom, itt fizetek tb-t. -
syler
aktív tag
válasz
FehérHolló #17279 üzenetére
Volt egy munkaszerződésem, de mint kiderült a Munkaügyi Bíróságon, az hamis volt
Én abban a tudatban voltam, hogy be vagyok jelentve, TB-t pedig hál istennek nem vettem igénybe!
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #17279 üzenetére
Ellenben megbuntethetik. Nekem is koveteltek visszamenolegesen tb-t.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #17247 üzenetére
Már értem, miről beszélsz. Pedig azt hittem, hogy a combom és a farizmom hozzászokott a megterheléshez, de mégis kicsit merevebbek a szokásosnál.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #17254 üzenetére
A bal oldali gondozó nézésére gondolsz? Vagy a wombatokat megáldó főpolgármesterre?
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #17185 üzenetére
Ez legyen az o dolga. Ki lett deritve, rendorok elkaptak, most fel eve nem volt gond, de elotte tobbszor is.
A lenyeg, hogy napi kb 2 orat megy a kamera, erre a celra pedig a plazma nem igazan jo megoldas.
@: nem tudok tobbet mit mondani, sajnalom, hogy nem latod, mi volt durva abban a mondatodban.
mawyx :anyumat ? aaa , annyira felos, most hogy rehabon van apu sem mer otthon aludni, el nem mozdulna a testverei kozelebol. Aput lehet kihozzuk idovel, orokre.
-
Dylen
senior tag
válasz
FehérHolló #17131 üzenetére
Akkor rosszul írtam.
-
nike_
addikt
válasz
FehérHolló #17100 üzenetére
hogyhogy? mindegyik szakad?
-
nike_
addikt
válasz
FehérHolló #17095 üzenetére
kinek a pap, kinek a paplan
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #17095 üzenetére
nálunk jó 3-4-5 éve van, egy rossz szavam nincs rájuk
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #17037 üzenetére
Nem.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #17035 üzenetére
Ádehogy. Ráadásul Te még a sínpiszkálást sem láttad éjféltájban.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #17032 üzenetére
Természetesen @ történetének és eme információnak (reggeli tudás) az ismeretében nyilatkoztam azt, amit.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #16981 üzenetére
Igen, de információid hiányossága miatt elbeszélünk egymás mellett, sztem dobjuk a témát.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #16979 üzenetére
Látod, akkor ezért beszélsz furcsa dolgokról.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #16975 üzenetére
Hmmm... Már próbáltuk, szocializmus volt. De sejtem mire gondolsz. Én is Thürmer Gyula rajongó vagyok.
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #16975 üzenetére
Lehet, hogy nagyon utópisztikus a gondolkodásom
Olyannyira, hogy ha a gyerekeim esetleg nem értik majd az utópia szó jelentését, akkor megmutatom nekik a hozzászólásod!
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #16972 üzenetére
Azért a szakértőket se kell annyira isteníteni, mivel korántsem mindegyik az elvárható érdekek szerint cselekszik.
-
Dylen
senior tag
válasz
FehérHolló #16955 üzenetére
A kertet is látták már eleget
-
Dylen
senior tag
válasz
FehérHolló #16953 üzenetére
Kétlem, hogy a bejárati ajtóra kíváncsiak.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #16947 üzenetére
Az is a virtuális világ része.
-
Mawyx
őstag
válasz
FehérHolló #16939 üzenetére
Mert ennyibe egy komplett asztali is belekerülne és az hangos meg nagy meg nem hiszem, hogy nem fogyaszt többet, mint egy helyes kis laptop.
Nálunk se szokás nagy karácsonyi ajándék, de mondogatjék, hogy jó lenne nekik internet... Szerintem már írtam, hogy megkaphatnák az én laptopomat, magamnak meg vennék jobbatde ez sajnos nem megy, a hirdetett cucc meg olcsónak tűnik és sok hirdetéses, sok pozitívos ph-s tag.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #16941 üzenetére
Egy desktop géphez képest viszont nagyon is jelentősen kevesebbet eszik (természetesen egy Pentium M ULV CPU-s subnotebook azért bőven kevesebbet fogyaszt, de többet is kérnének érte valószínűleg), az eladó egészen pontosan azt írja, hogy jó pár éves meg mai casual játékok (nyilván böngészős-flashes, meg Angry Birds-szerű mókák) jól futnak rajta. Konkrétan a Sims-et emlegeti még, mint játékot, amelynek gépigényét még ez a noti is bőven meghaladja. Ja igen, akár egy 5 perces akku is elegendő szünetmentesnek, hiszen csak annak kell megfelelnie, hogy áramszünet esetén ne szálljon el a gép, hanem legyen idő menteni/kényelmesen kikapcsolni a gépet.
Az, hogy hány gépe van, azt nem az én dolgom megítélni, de tapasztalatom szerint legtöbbször egyszerűen céges dolgozó (vagy dolgozón keresztül ismerőse) tényleg baziolcsón megveszi a cég kiárusításán leselejtezett gépeket. Ilyen nálunk is van, pechemre nem volt szükségem még 5k-ért sem P4-alapú HP-Compaq desktop workstation-ökre.
A vastagított részben amúgy egyetértünk.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #16939 üzenetére
Pl. mert csendes, kisfogyasztású, beépített "szünetmentes" és "monitor" is van benne? (Egyébként is rossztól kérdezed, talán Mawyx-ot kellene, nem?
)
És ugyan már melyik fele kamu a hirdetésnek, részleteznéd? Merthogy én kb. a smart card readert mondanám annak, ami amúgy teljesen felesleges fícsör egy átlagfelhasználónak. Egyébként a specifikációi nagyjából hitelesen vannak megadva az nc8000-nek...
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #16928 üzenetére
Genetika meg smafu, mi..?
-
Terminator17
senior tag
válasz
FehérHolló #16928 üzenetére
de akkor pl egy ilyen teszem azt iskolai vizsgálaton mért mondják azt hogy xy neked erős csontozatod van ezért xy kg. tehát ez részben akkor örökletes nem?
-
Apollyon
Korrektor
válasz
FehérHolló #16802 üzenetére
Hogy ez mennyire unalmas már
Nem azért mert te belinkelted, de már évek óta azt olvasom hogy minmeghalunk.
Azért is van ekkora gáz, mert felfújják a dolgot.
Én nem is olvasok már híreket, csak a pandák születését, az legalább jó. -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #16744 üzenetére
Nem, a céges gépen céges drótos netet használok. A mobilnetet a saját telefonomról használom amikor éppen. De köztes megoldásként a céges Wifin keresztül próbálok néha a telefonnal, de rengeteg dolog ami vezetékesen bejön, az wifin keresztül nem, proxytól függetlenül. Pl. Market, youtube, köpönyeg meg még jópár dolog nem jön wifin, asztalin meg igen.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #16741 üzenetére
Hazai proxyn már árnyaltabb a kép, de erre se mondanám hogy szétfeszíti a rendszer korlátait. Ráadásul így meg nem enged belépni a PH! ..
Fura, hogy a francia proxyról beenged, innen meg bejelentkezek, és azt mutatja hogy ki vagyok jelentkezve. Lehet hogy törölni kéne a kukit meg minden mást? Á, épp elég nekem a proxyváltogatás attól függően, hogy a magyar(pontosabban japán) és a francia IT-sek különkülön mit tartanak böngészhető tartalomnak.Mindenesetre a mobilnetem csaknem többszöröse a vállalati vezetékes sebességnek. Hát ez van.
-
Terminator17
senior tag
válasz
FehérHolló #16732 üzenetére
nem akarok semmit bizonygatni, és t vel irtam ahogy vissza néztem. Érettségiző szakon voltam pár éve de ennek ellenére se értem hogy hogy van ez. mert feltudok emelni 50 kg tudom tartani is de perceknél tovább nem megy. Viszont ez a rovar testének többszörösét tudja vinni órákon át és ez az amit nem értek hogy hogy van ez?
-
Terminator17
senior tag
válasz
FehérHolló #16730 üzenetére
harán = nagy erőkifejtésre alkalmas rövid időn belűl
sima = hosszú távra ksi erőkifejtésre alkalmas
nos hogy lenne haránt ? nem olyan a felépítésük mint nekünk. Rovaroknak izületeik vannak, rovar "izület"?!csak gondolj bele testének viszi a 12x mondjuk órákon át...akkor itt hol lenne a haráncsíkolt ?
-
Terminator17
senior tag
válasz
FehérHolló #16728 üzenetére
de most élőlény érted? tehát nem melózik 0-24 be. nem gép !!! elfárad mint midnen állat, a darazsat b@sztattam olyan 12 éve, és észre vettem hogy elfárad a repülésbe. Sok rovarnak megterhelő a repülés ezt tudom mert volt vmi ujságba is.
és mi az izomzatuk neve? mert nekem van sima , haráncsíkolt meg szív izom szövetem.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
FehérHolló #16708 üzenetére
Elengedett s cooler egyik lába. merül a vezeték nélküli billem
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #16708 üzenetére
Freemailre megjönnek a levelek, max néha késnek egy kicsit.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #16670 üzenetére
...esetleg a japánt?
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #16663 üzenetére
...a mi..?
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #16645 üzenetére
Ráadásul a kedves szomszédok épp utcabált bonyolítanak le az ablakom alatt.
De azt hiszem, elégedetlenkedésből mára ennyi elég. Legalább a szőrös előemberplüssmackó nem tiltott ki.
-
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló #16642 üzenetére
Én szeretem a kockacukrot, bár ha villog az nem biztos, hogy egészséges...
-
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló #16639 üzenetére
Aztán ez a popup cucc mi a szösz lenne? Szeretjük?
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #16601 üzenetére
Ez inkább esti mese: [link].
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #16595 üzenetére
Közterület. Nem tárolhatod a "romokat" ott.
-
Mawyx
őstag
válasz
FehérHolló #16595 üzenetére
Fogalmam sincs már és eleve páromé volt, pár éve volt, de régen álltak is kocsik a környéken, régi skodák, trabantok, de eltűntek mind.
-
Mawyx
őstag
válasz
FehérHolló #16592 üzenetére
Asszem nem fizetősben sem lehet. Legalábbis amikor lejárt a műszakink, nem fizetős parkolóban a 11. ker-ben mi is kaptunk cetlit, hogy elszállítják és megbüntetnek.
-
nike_
addikt
válasz
FehérHolló #16520 üzenetére
még nem, de ami késik nem múlik
-
benvolio
őstag
válasz
FehérHolló #16522 üzenetére
Ne aggódj, teljesen tisztában vagyok a helyzeteddel, mert nálunk ugyanez van vagy szerintem még rosszabb. Én is rendesen fizetek, de vannak akiknek félmisi a tartozásuk és napról napra nő. De azt tudom, hogy a közös képviselő lenyúlja a magáénak valót a számlálóbizottság meg "segédkezik" benne. Bele vagyunk kényszerítve egy olyan közösségbe amit nem mi választunk sajnos. A közösképviselőnk olyan mint a mai politikusaink, szerintem kár részletezni miért.
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #16522 üzenetére
éjszaka rájuk kell törni az ajtót és vinni ami mozdítható, józsefvároson biztos lenne rá kereslet
-
benvolio
őstag
válasz
FehérHolló #16520 üzenetére
+benne van amiről nem tudsz: a közösképviselő 106cm-es LCD TV-jének a törlesztő részlete, a kocsija havi benzin adagja, a saját lakásának a felújítása, stb., stb....
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #16510 üzenetére
12k? és ezért mit adnak? nem magas kicsit ez a ktg?
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #16510 üzenetére
Buta kérdés: akkor mi van benne?
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #16488 üzenetére
hajaj, tudom nagyon jól, 3 éve szinte csak Pestre járok bulizni
nyaranta 2-3x a jellemző, meg ritkán évközben is, drága mulatság a pösti életegyszer pont szülinapozni voltunk fent a RIO-ban, 2 üveg Bacardit benyaltunk a Margit-szigeten hárman, úgy estem fel a villamosra kb
utána még kb 15 ezret úgy vertem el bent, hogy kb azt se tudom mit ittam, de hogy kurva sok cuba librét, az hót ziher...
a vonaton meg is volt a böjtje, a villamosról is majdnem leugrottam nehogy ott sétáltassam meg vukot -
válasz
FehérHolló #16298 üzenetére
jahh, hogy olyan mailcím, mint azén t-onlájnosom, vágom
-
válasz
FehérHolló #16296 üzenetére
milyen ilyen fizetős megoldást tudsz ajánlani? nem hallottma még ilyenről.. úgy kell elképzelni mint egy gmailt, csak fizetni kell és megbízhatóbb? vagy domainhez tartozó mailcímre gondolsz?
mawyx: senki nem tudja neked megmondani, hogy mi lesz... ha nem nagy összegről van szó, akkor kb mindegy, hogy mikor váltod szvsz.
-
Kassadin
addikt
válasz
FehérHolló #16279 üzenetére
Ombudsman létezik, kár hogy lóf@szt se csinál.
Szerk: Jah de, időnként felszólal, hogy a bkv-n azért mégse kellene kamera a rongálások megelőzése érdekében, hiszen személyi jogokat sértene a bkv.
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #16279 üzenetére
Valahonnan úgy rémlik, hogy az ombucmanók számát 1 főre akarják/akarták csökkenteni, tehát lehet, hogy már nincs ilyen. Van viszont EBH! Hozzájuk fordulhatsz bizalommal!
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #16275 üzenetére
Lehet, hogy akkor meg azzal vágnak ki, hogy túlképzett vagy!
Tehát nem tudom, előnyt jelent-e adott helyzetben a diploma! -
bnss
veterán
válasz
FehérHolló #16236 üzenetére
A benzin ára nem emelkedik, ha jók az információim, csak a gázolaj...
venember: jó az öreg a háznál! ÉKE!
-
Mawyx
őstag
válasz
FehérHolló #16181 üzenetére
így legalább olvasható volt
nyitogatom az ajtót -
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #16181 üzenetére
Világvége
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #16179 üzenetére
Óh a macska rúgja meg, elfelejtettem off-ba rakni.
-
Mawyx
őstag
válasz
FehérHolló #16112 üzenetére
Akkor ha reggelre nem javul (nem fog, teljesen kizárt), akkor megnézem ki rendel (teljesen mindegy) itt az egyetemen, átsétálok, kiperkálom az 1k-t és megnézi a szemem? Gondolom azt mondja pihentessem és borogassam, de táppénzes papírt is ad? Most már dolgozó ember vagyok, nem annyi hogy ha nincs kedvem bemenni numanalra, akkor nem megyek...Valami nem stimmel, először bazinagy pattanásnak tünt, de bedagadt, kemény csomó van a szemem alatt. Hétvégén meg festünk, jókor betegszek le. Nemsoká meg nyaralás, helyre kell jönnie addig!
Köszi! -
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #16094 üzenetére
A régi radiátort drágábban veszik át mint ugyanannyi súlyú pc házat. Csak egy példa hogy van különbség. Nem tudom hogy miért..
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #16091 üzenetére
Vaslemezről hallottál-e? Vékony és vas.
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #16088 üzenetére
1. lehet
2. az idő előrehaladtával feljebb ment az áraA számítógép ház oldala vékony, lemeznek veszik át - olcsóbban.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #16066 üzenetére
örülj, hogy nem lett baj.
Halkan megjegyezném amúgy, hogy a biciklisek 90%- símán átmegy a piroson is. Az egyéb dolgokról nem beszélek...Persze az autósokat se kell félteni, de ők 95%-ban azért legalább megállnak a lámpánál...
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #16046 üzenetére
Azt ráöntik arra a parázsló halomra, amin a szigetelést égették le a vezetékről!
#16045) zolynet sajnos nem láttam! Gyűjtöm az élettapasztalatot!
Tegnap egy Zepter ügynök (egyébként csinos fiatal lány) szólított le a járdán a vasútállomásra menet. Kérdezte, hogy van-e néhány percem? Mondtam, hogy ha sétál velem, akkor felőlem nyugodtan elmondhatja a mondókáját! kb 20 m megtétele után kiderült, hogy ismerem a cég termékeit és nem fogok sem vásárolni, sem bemutatót tartani!
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #16038 üzenetére
gazsi 2.0.... visítok...
mondjuk szerintem ez már minimum a Gazsi 12.8.29-es verzió!
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #16029 üzenetére
Ezzel nincs is addig baj, amíg nem úgy mennek ki, hogy pénzt (büntetést) kell beszedni, mert üres a kassza. Nálunk sajnos így működik úgy a közúti rendőrség, mint az adóhatóság sok más állami ellenőrző hivatal mellett Amúgy teljes mértékben egyetértek veled, simán lehetne a forgalomba íratott autók alapján is kimenni vizsgálódni, hogy 1-2 minimálbérre bejelentett alkalmazott és ugyancsak minimálbéres főnök mellett honnan van pénz új A6-ot lízingelni, pl. Hogy csak a leginkább nyilvánvaló dolgot mondjam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hálózati / IP kamera
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Futás, futópályák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest