- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- 8300 mAh, maradhat?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #33657 üzenetére
Hugié (Fagor) balra nyílik. Miénk (Ariston) jobbra. Anyósé (wörpúl) felfelé.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
concret_hp #33657 üzenetére
ajánlom az olló ajtókat ha ilyen bajod van. garantáltan egyedi!
-
válasz
concret_hp #33644 üzenetére
na jólvanakkor, de nem mindenki ilyen szerencsés munka ügyben
mint tudjuk korábbról, sajnos én sem :/
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #33503 üzenetére
jajj, anyámnak vettünk olyat, hát az tényleg egy agyrém.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #33466 üzenetére
mondjuk hogy macen szivas, frontendeskent pedig a gui-ja nagyon nem user friendly. le akarod kérdezni a szanlatortenetet, azt írja bankba küld. ne a bankba küld, hanem mutasd meg, te nemnormalis. Lekerdezes, vagy valami. Aztán a kis méretű betűk, nem felhasználóbarat, csak ennyi a gond. a jvm meg 3 browserbol csak egyben megy, vagy annyiban se, ha azapple biztonsagi rés miatt távolról letiltja. eljárt felette az ido.
egyebkent devizát ok meg tőlem nem kaptak, az a tagdíjak van.
-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp #33428 üzenetére
ez csak természetes, hisz' az ország többi részén nem élnek emberek
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #33381 üzenetére
ok,
MS Surface tudom, hogy par utcaval arreb van boltban -
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #33370 üzenetére
belehet, milyen kell? UK (Manchester, Glasgow) postan tudom feladni, vagy UPS/DHL angliabol
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #33368 üzenetére
nálunk két deci
ui. igyál neszkviket, és fogd rá a nyuszira...
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #33283 üzenetére
Én lehet, hogy elmegyek a maira, mert van még jegy az eventim.hu-n, és a 2007-es SZigetes nulladik napi koncert hatalmas élmény volt. (ahogy 70 ezer ember suttogva(!) énekelte a neked írom a dal-t, mert 11 után csendrendelet van.... hát, feledhetetlen volt)
Csak azon gondolkozom, hogy megéri-e a kiemelt állójegy, vagy nem.
Mekkora volt a külön ennek lekerített szektor? Mert pl. az ACDC-n anno kb. a küzdőtér egyharmada volt a kiemelt hely, azt beszívtam volna, ha nem a kiemeltbe szól a jegyem. -
bnss
veterán
válasz
concret_hp #33286 üzenetére
Nem is terveztünk bevinni semmit, köszi az infót!
-
bnss
veterán
válasz
concret_hp #33283 üzenetére
Ez jó hír, nekem ma estére van jegyem. Holnap ilyenkor remélem én is ilyen pozitív véleményt vethetek a fórum hasábjaira.
-
neduddki
nagyúr
válasz
concret_hp #33253 üzenetére
HI!
az max Balti en dagadom:- )
udv
neduddki
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #33167 üzenetére
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #33119 üzenetére
mint az oviban, amikor le kellett ülni, de eggyel kevesebb szék volt
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #33113 üzenetére
Maskepp tudtam, ezekszerint rosszul.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #33108 üzenetére
Ott nem lakashitelekrol volt szo, hanem ahogy kukac irta , ertekpapirokat vettek, meg hasonlok, es annaka fedezeteul szolgaltak sok esetben a lakasok. Ertekpapirok osszedoltek, emiatt a lakasok erteke is leesett, kvazi domino-effektus.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #33105 üzenetére
Ott emlekeim szerint az votl a gond, hogy a lakas, haz volt a biztositek, kvazi jelzalog. Csak eppen kipukkant a lufi, leesett az erteke. Lehet azota szigoritottak, nem vagyok tisztaban az amerikai viszonyokkal.
-
Tim82
félisten
válasz
concret_hp #33066 üzenetére
Van, de annyira nem idegesít, hogy bármikor is ártsak neki.
Amúgy szurkoljatok, elindult a gyömbérsör-project, nagyjából két nap múlva remélhetőleg iható végeredményt kapok.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
concret_hp #33066 üzenetére
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
concret_hp #32998 üzenetére
Tudtam hogy kigúnyolnak emiatt de ez akkor is biológiai tény hogy az idő elorahaldtaval nem regeneralodik annyira a test sőt, jobban károsodik.
nekem már 12 évesen.rossz.volt a térdem. 7 év utan most megrosszabb -
Mawyx
őstag
válasz
concret_hp #32973 üzenetére
Ez azért nem normális, én is lakásban tartok macskát, mégsincs ilyen gondom. Van wc-je, abba jár végezni a dolgát vagy néha a mosdókagylóba csurgat
-
válasz
talaltal uj albit, vagy sikerult kecot venned?
-
Tim82
félisten
válasz
Gondolom, ott nem egy, inkább egy tucat macskáról van szó.
tildy: az egyik főnököm valami Note-klón kétkártyás kínai csodával rohangál, mindig elképedek attól a mérettől.
(azérisoff. csak.)
-
Bjørgersson
félisten
válasz
concret_hp #32869 üzenetére
Ha már ennyire értene hozzá a szomszéd, szerintem csatlakozni sem lehetne rá.
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #32853 üzenetére
a hülye amcsik mindent szeretnek nagybetűvel írni.
de szerintem nem kéne.de majd valamelyik külhoni megszakérti.
Ui. nekem is lenne ám hülye kérdésem!
Hogy mondjuk a 2013-as évszámot angolul? two thousand-thirteen, vagy twelve-thirteen?Csak mert pár napja hallottam az egyik hírcsatornán, hogy a riporter úgy mondta a 2014-et, hogy "twelve-fourteen", és ez nekem új volt.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
concret_hp #32853 üzenetére
akkor jól éreztem...
kösziahol most dolgozom olyan dolgokat nevel belénk az ázsiai "vezető" ami totál logikátlan és hülyeség. annyira megszokod, hogy már elfelejted néha, hogy hogyan is kéne valójában azt a vmit csinálni. NA a kezdőbetűk ilyenek. ami vminek a neve, vagy fontos dolog ott minden szót nagybetűvel kell kezdeni. márpedig egy CV-ben a végzettség megnevezése fontos.....tudom, ez szánalmas volt, de tényleg nem voltam benne biztos.
-
válasz
concret_hp #32809 üzenetére
konkrét időpont: jövő csütörtök 16-18h között.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
concret_hp #32786 üzenetére
nőnél nálam minusz. ugyanis ha ő is tud főzni akkor nem fogja annyira értékelni azt h én tudok
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #32691 üzenetére
met-art, hegre-art... :-)
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #32691 üzenetére
google.
-
Tim82
félisten
válasz
concret_hp #32631 üzenetére
A coolsági faktoron kívül (hogy laza mozdulattal slow motion-ban eldobod az öngyújtót) semmivel sem gyorsabb vagy hatékonyabb a gyufánál. Hacsak nem szélviharban hajigálod a tűzszerszámot.
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #32513 üzenetére
Nehogy azt hidd. Betoljak egy adatbazisba aztan kesz.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp #32508 üzenetére
Ízlések és pofonok, én 30 fok környékén érzem jól magam.
-
tixem
addikt
válasz
concret_hp #32481 üzenetére
haver szintén. Szeptember óta csak a helyette kapott fecnivel rohangál
-
pohár
félisten
válasz
concret_hp #32472 üzenetére
hát ugye ez akkor opció, ha tudod hogyan kell jól megsütni a húst
más:
-
válasz
concret_hp #32441 üzenetére
jaja, az a kínai még megvan. csarnok meg természetesen marika. ~4 éve járok ode, de azon kívül, hogy egyszer brassóit ettem és egyszer kijevi pulykát csak ezt
párszáz alkalommal
kár, hogy megszűnt ez, az új munkahelyemnek sajnos a közelébe sem esik.
-
válasz
concret_hp #32439 üzenetére
én legjobban egyébként még mindig a csarnokos cordon bleu-t szeretem, 790-ért
-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp #32412 üzenetére
Sör, sör, sör!
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #32423 üzenetére
500
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #32389 üzenetére
Talan 3 eve voltam Becsben vonattal. Nekunk kesett a Budapestre tarto vonat majd 2 orat es nekem nem ugy tunt, hogy csak a Magyarorszagro jovok vonatok azok amik kesnek.
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #32393 üzenetére
najó, néha nem.
de ez általában csak sok éves akkuval szokott előfordulni...
mindegy, elvileg garanciális, majd megoldom.
De lehet, hogy kéne venni egy újabbat a 13,5 éves suzi helyett... -
HuMarc
veterán
válasz
concret_hp #32365 üzenetére
"állam pénzén járok"
Ez nem igaz. Pár éve a felsőoktatás szinte kizárólag EU-s pénzből folyik, nem az állam pénzéből. Ezért vérlázító az, hogy megtiltják, hogy más országban dolgozzanak a hallgatók. Másrészt azért is felháborító, mivel az EU-n belül (vagyis pontosabban Schengen-en belül) elvileg minden EU-s állampolgár szabadon mozoghat az EU-n belül...
-
válasz
concret_hp #32361 üzenetére
azt mar en is eldontottem, hogy a gyerekem nem magyarorszagon fog szuletni es iskolaba jarni, ez teljesen biztos.
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #32361 üzenetére
Épp eljövendő lakótársat keresek. Angol nyelvterület, vagy Belgium.
-
Viszlát
addikt
válasz
concret_hp #32197 üzenetére
IBM-nél például nem voltak hajlandóak külön elutalni, hanem hozzácsapták a fizuhoz.
Persze a multi az majdnem ugyanaz mint az állami...
-
válasz
concret_hp #32197 üzenetére
hát, mert ezekre azért szerintem mindenhol van átfutási idő.
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #32140 üzenetére
valamit olvastam rola, a nagy kerdes gondolom az arak lesznek
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #32099 üzenetére
Magyar Bálint majd elrendeli a hószünetet.
dragonfx: Szánkózni csak fagyott havon lehet jót. Amiből már nem lehet hóembert építeni, mert nem áll össze.
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #32083 üzenetére
mert ő egy ilyen kocka. a hetvenes évekből
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #31931 üzenetére
es tenyleg
a lenyeg az asztali elemekbol allo pc lett volna, laptopot anno vettem dragabban meg ugye a serverek szinten mas arkategoria -
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #31924 üzenetére
pontosan, mert serverek lesznek rajta virtualizalva ahhoz meg nem kell, hogy gyorsan alljon fel az alap server, megbirom varni amig mondjuk hibernalt allapotbol elinditja a virtualis dobozokat. A virtualizaltak meg ugyis hetkoznapi vinyon vannak (2 TB SSDt venni erdekes lett volna).
-
tixem
addikt
válasz
concret_hp #31836 üzenetére
itt az árkádban camel active kirakatában láttam egy 230 (kb ennyi de 200+ tuti) ezres kabátot
hát mondom ezt megnézem, bementem. Mezei hasított bőr kabát (vagy valami olyasmi) semmi extra. És vittek el belőle mikor ott voltam...
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #31851 üzenetére
egy rendes öltönynadrág kezdődik 20-25k-nál.
és évente kettőt széthordok.
a zakók szerencsére évekig bírják.Tildy meg egy saját kis világban él, ahol 15-17 fok van, újak és olcsók a kütyük és a ruhák és mindenki a 90-es évek koreai autóival jár
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #31746 üzenetére
köszönöm az építő jellegű választ...
Ui. nem is fogok, ha ez így megy tovább.
-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp #31717 üzenetére
Tősgyökeres, avagy tős-gyökeres, de semmiképp nem törzsgyökeres.
-
Dylen
senior tag
válasz
concret_hp #31720 üzenetére
Szerintem pont annak érdekes, aki nem pesti, mert ilyen nagy vásár máshol nincs (igaz ilyen tömeg és árak sem) de szerintem ilyenkor inkább a hangulat a lényeg
legalábbis nekem. Kimenni, megnézni a fényeket, inni egy forralt bort. Eddig csak a bécsiben voltam, az nagyon tetszett, szép volt!
-
Dylen
senior tag
válasz
concret_hp #31717 üzenetére
miért nem túl érdekes egy nem budapestinek?
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #31500 üzenetére
Pedig gázos.
Nekünk is egy 2006-ban épült házban van lakásunk. Teljesen így néz ki a belseje (falak, radiátorok, fémkorlát, csempe, aljzatok, nyílászárók, kád, mosdó, wc, kaputelefon, minden), tehát valószínűleg ugyanaz az építő cég van a háttérben.
A kivitelezés minősége nálunk tízes skálán hármas. Fordítva bekötött radiátoroktól kezdve, a hidegsarok problémán és a hangszigetelés hiányán át, egészen a falak szétrepedéséig. Egyik sem látszik, ha frissen festették, illetve nemrég penészirtózták a tulajdonosok. Cserében pár hónap alatt mindegyik probléma előjön. -
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #31496 üzenetére
Teljes Budapestre neztem, nekem ez a logikus, azzal nem szamoltam, ha valaki csak 1 keruletet nez. Az m1-m7t ismerem, Orsrol jartam anno orsre. Marmint Ors Vezer tererol Budaorsre, tomegkozlekedessel, ceges busszal. kb 1 ora, 1 ora 15 perc.
En sokallom. Nem kicsit. Kicsivel tobb mint fele ennyiert is vannak mar uj epitesuek.
Bandus: hogy lett nekik ebbol a vegen 120. 95+10 nalunk 105, nem 120?!
95ert mondjuk nagyon teteje, de meg talan elfogadhato ar. Nekem legalabbis. De nem az en penzem, csak gondoltam szolok, az a 20-30 extra, ami a zsebben marad havonta , neha jol tud jonni.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #31485 üzenetére
Tenyleg? Nem hinnem.
Ezt az epuletet pl. azutan huztak fel, miutan vegeztem 2004-en a kandón.
70 ezer.
Ez a 11.kerben garazzsal (lehet azt pluszban fizetni kell) 65.
Sajnos valosagtartalmat nem tudok ellenorizni, de ez alapjan ugy latom 60-65 kozt is van normalis ,, ujepitesu egyszobas alberlet. A realis ar pedig kb ennyi egy 1-1.5 szobásra, max 80 korul. De nem 120. -
válasz
concret_hp #31300 üzenetére
én is így vagyok vele, ha egyszer valami asztalos munkára szükségem lesz, akkor biztosan őt keresem meg
egy bútordarabot már készített nekem a koliba, az azóta is becsülettel szolgál, és szerintem fog is, amíg világ a világ
-
válasz
concret_hp #31266 üzenetére
miért, amúgy igen?
máskérdés, amit elfelejtettem megkérdezni az új munkahelyen, és most tanácstalan vagyok. milyen választható opciók szoktak lenni az ilyen cafeteria/vbkj keretben? amit én eddig tudtam, az szépkártya, étkezési utalvány, meg mindenféle nyugdíj és egészségpénztárak.
nade nekem ezek mind különálló dolgok a szép kártya kivételével, azaz a vbkj felett járnak, nem számítanak bele annak éves keretébe. szóval mégis mi a bánatot kérjek akkor?
az egészet szép kártyára?
-
Viszlát
addikt
válasz
concret_hp #31047 üzenetére
Ooo, innen nezve ugy tunik, hogy tobbnyire a sznob pocsfejeket celozzak, de persze kivetel mindig akad.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
concret_hp #30906 üzenetére
adott végzettséggel rendelkezőkben túlkínálat van. normális cv-t azt nem tud írni a nagy többsége.
peterkeT tökéletesen látja a helyzetet ami nálunk is van.
magyar felső vezető nélkül vagyunk már jó ideje. aki nagy nehezen anno elvállalta 500-ért (a szakmában a manager lvl 600-700-1.000 per hó) 2 hónap múlva felmondott, mert nem volt hajlandó maradni + talált mást.már ott járunk lassan, hogy majd jön vmi null km-es ember managernek fölénk (mert az kevésért is vállalja és egy darabig fogja tűrni a dolgokat) és majd tőlünk kérdezi h mit hogy hova kell
-
válasz
concret_hp #30748 üzenetére
én ezt már rég eldöntöttem
csakhát, amíg a havi fizuból összejönnek a jegy mellé a járulékos költségek... meg persze tapasztalattal külföldön is könnyebb az álláskeresés.
lehet, hogy vissza kellene nézni az asztalok mellé, egy kicsit felgyorsítani a folyamatot.
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #30717 üzenetére
nem csak gyomoregesed volt?
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #30717 üzenetére
terhes vagy
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #30714 üzenetére
Meg jo , hogy nekem sikerul teliszalamit, trappistat, tejfolt, hegyes eros paprikat, tv paprikat finomat talalni
Mindig hozok ki
-
válasz
concret_hp #30714 üzenetére
itt a közeli lipóti pékségben tudok vásárolni cserpes élelmiszereket. a kakaójuk isteni, a jughurtjuk szintén, és persze a túró rudijuk is. illetve ha tehetem, akkor a cserpes tejivóban reggelizek, tökéletes péksütik, kakaók, szendvicsek. nyamm. igaz, hogy így akár 6-700 ft is megvan a reggeli, de azért megéri ilyen vállalkozásokat támogatni
reméljük egyre több ilyen vállalkozás lesz (ilyen például a már említett lipóti is), vagy klapka györgy dióbiznisze, vagy akár a waberer's is
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #30594 üzenetére
literbe atszamolva nem ertelmes, de mivel nem hasznaljak ezert tok mindegy. akarcsak a gallon meg font mertekegysegek
-
Lortech
addikt
válasz
concret_hp #29245 üzenetére
-
válasz
concret_hp #29245 üzenetére
Budapest - Debrecen és Budapest - Győr vonalon már találkoztam vele.
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #29172 üzenetére
Arab. Szemre.
-
válasz
concret_hp #29167 üzenetére
akkor ezzel pont átbasztak
-
kraftxld
félisten
válasz
concret_hp #29030 üzenetére
Megvagyok nélküle
A jelenlegi tömegközlekés itt a városban a napi 2-3x-i busz ami körbejárja az idősek otthonát, elviszi a népet a helyi Tesco-ba majd vissza, plusz pár busz Christchurch-be (330km) meg Nelsonba (130km) azon kívül mindenki kocsival jár. -
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #28990 üzenetére
Ahol találkoztam ilyennel, ott működött, ráadásul egész jól.
-
válasz
concret_hp #28972 üzenetére
+1... de tényleg vicc az az 5k...
tildy gratulálok
-
pohár
félisten
válasz
concret_hp #28972 üzenetére
ott ugye foglalkoznak ilyen dolgokkal is... itt meg csak az ellenkezője megy, de az non-stop
Blackie... ne sírjál, most épp itt van parádé
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #28970 üzenetére
Itt nem. Mindenki oldja meg, hogy az autoja tudjon kozlekedni. Egyebkent allamonkent valtozo. Marylandben peldaul auto adas-vetelekor kotelezo a muszaki amugy meg nincs.
Itt meg a jogsihoz a vezetes vizsga is 10 perc volt, a parkoloban ahol a max sebesseg 15mph.Aztan ugye lattak, hogy tobb mint 10 eve van jogsim, ha kezdokent megy oda az ember akkor azert kiviszik a forgalomba. Legalabbis ezt mondtak
-
válasz
concret_hp #28886 üzenetére
igen, tényleg a sorbanállás az, ami leginkább kiveri a biztosítékot
-
SidCorky
őstag
válasz
concret_hp #28876 üzenetére
A fíling miatt
Haverokkal unalmasabb óráinkban kitaláltunk egy elég pihentagyú elfoglaltságot. Fogunk egy Lidl/Tesco/CBA/Penny újságot, kinézünk egy akciós terméket, ami x naptól y napig akciós, és akinek legkésőbb sikerül megvenni 4-ünk közül, az fizet egy kört az ivóban
Blokkal kell igazolni a pontos időpontot.
Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy mind a 4-en 4 különböző áruház (ugyanazon árházlánc üzlete) elé letelepedünk, a jobbak kocsiban, és reggel nyitáskor megrohamozzuk a boltot. Előző nap terepszemle, hogy hová kell majd menni reggel a cuccért, meg hasonlók. Nagy buli, van hogy csak pár másodpercen múlik a győzelem -
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #28876 üzenetére
Esm 6-8 orat allt sorban a diablo collectorsert...
bandus: bocsanat az eros szavakert, de elegge elkurvult egy vilag az, ahol tizeneveseknek ilyenre "telik" .
-
neduddki
nagyúr
válasz
concret_hp #28793 üzenetére
hi!
szumma:- )))
udv
neduddki
-
lujó55
addikt
válasz
concret_hp #28770 üzenetére
emberbaráti szeretetből megy a dolog...
-
Winner_hun
félisten
válasz
concret_hp #28770 üzenetére
Miért ne.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #28623 üzenetére
Nem sok mindenre, ahogyan az eletem elnezem
-
válasz
concret_hp #28550 üzenetére
de, ez látszik is a koncentráltságomon
csütörtököt akartam írni
-
lujó55
addikt
válasz
concret_hp #28468 üzenetére
tehát a rézbőrű 2/3-os többség megint megúszta...
-
Pisztillus
senior tag
válasz
concret_hp #28451 üzenetére
Á, a MÁV-nak csak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok!
-
válasz
concret_hp #28328 üzenetére
hátigen
hogyisvan ez? azért nincs tavaszi szünetünk, nehogy azalatt elvégezzük a corvinust?
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #28353 üzenetére
Ha nem inditod be
Tildy: itt meg anelkul meg vagy love, Sydneyben el van az ember nelkule de itt a kozertbe nem tudsz elmenni auto nelkul. Tomegkozlekedes gyakorlatilag nincs.
-
Viszlát
addikt
válasz
concret_hp #28323 üzenetére
Bennem ilyenkor az vetődik fel mindig, hogy az emberek nem beszélgetnek a barátjukkal, barátnőjükkel? Mert ha nem, akkor jogos, hogy szegény nőnek benyomások és előítéletek alapján kell következtetést levonnia.
Egy nőtől is csak annyit várok el, mint bárki mástól, ne általánosítson. Ha érdekli, kérdezze meg és én örömmel elmagyarázok neki bármit az életemmel kapcsolatban.
-
neduddki
nagyúr
válasz
concret_hp #28110 üzenetére
HI'
nem kellsiman keyyel vegyem a dogat:- )))
udv
neduddki
-
válasz
concret_hp #28076 üzenetére
kihagytad a szénsavat
-
pohár
félisten
válasz
concret_hp #27443 üzenetére
köszi, meglessük
-
pohár
félisten
válasz
concret_hp #27154 üzenetére
ahogy látom, felettébb korrektek a lakások, modernek, jól felszereltek, és még jól is néznek ki, szóval pozitív csalódás volt ez számomra
-
neduddki
nagyúr
válasz
concret_hp #27136 üzenetére
HI!
tobb mar, ~3 evvel fiatlabb cimboram vhogy osszekeveredett vele vmijjen eloadason meg anno, amugy vmejjik nap szerinem Ot lattam az Andrassyn
udv
neduddki
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #26597 üzenetére
Zend certificate
-
válasz
concret_hp #26590 üzenetére
Nem is az, hogy nincs kedvem, mert nagyon jo a tarsasag, de nem lehet ott olyan magasra jutni, azzal foglalkozni es annyit keresni amit es amennyit szeretnek
viszont nem hajtos, es egy ev alatt megcsinalnam azt a kozgazos kepzest amit szeretnek, hogy tovabb lephessek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Family Link
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Exkluzív órák
- Yettel topik
- Subnautica 2 - Csak jövőre jön a korai kiadás
- Steel Hunters - Lehúzza a rolót a Wargaming robotos játéka
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest