- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #11619 üzenetére
Jéé, ez ismerős valahonnan
(#11617) tope:Ez nagyon tetszene, de még interjúztat, ma is vár embert, államvizsga talit is rendezhetnénk a melóhelyeken, ahová jelentkezek, akik velem együtt végeztek, azok is mind melót keresnek. Nem láttam senkit, de mondta a nőci, hogy várja egyik csoporttársam is, kérdezte is hogy wtf, aztán meg én is pont erre gondoltam
Ez pedig pont nekemvaló meló lenne, lécci-lécci, engem válasszanakRáadásul olyan fizut mondtam, hogy csak lestem hogy esett ez ki a számon, aztán azt mondták ők is ilyenre gondoltak, teljesen reális. Infósoknál tényleg nem sok, de nekem, vidékről jött embernek a hűha kategória.
Közben meg befutott még egy telefon, hétfőn másik interjú.
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #11627 üzenetére
Abszolut.
-
válasz
kételkedem #11613 üzenetére
Meg dínom-dánom is
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #11593 üzenetére
Köszi, de rám, mint személyi jogosra nem vonatkozik!
yetike: Grat!
-
kenwood3
addikt
válasz
kételkedem #11599 üzenetére
Én is most vettem észre a modkerben , hogy megint az lett
yetike : valaki visszamondta és azért lettél megint modi ? -
7
addikt
válasz
A jelek szerint most egész vállalható.
Én viszont hamarosan elcsalinkázom Jászberénybe, baráti hétvégém lesz -
venember83
nagyúr
válasz
Elment. Vagyis megjött.
Another one bites the dust. Akkor ez az elbocsátások hete?
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #11524 üzenetére
[link]
Ittas vezetésért 73 milka? Melyik országban élünk? Ez a magyar átlagember egy élet alatt összegyűjthető pénzénél nagyobb összeg.
Bár támogatom az ittas vezetéstől való elrettentést, de ez azért túlzás. -
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #11531 üzenetére
Mert a helyzet egyre fokozódik!
Amúgy meg: Szép napot mindenkinek!
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #11531 üzenetére
A cél az elrettentés és ezáltal a megelőzés. Bár korántsem biztos, hogy bejön.
-
bobsys
veterán
válasz
Hallottam rola. 300 K az rengeteg, foleg ha az aranyokat nezed. Nemtudom bemasoltam-e, de mas forumon mar leirtak, hogy aranyaban mennyibe kene kerulnie a dolgoknak Magyarorszagon.
-
venember83
nagyúr
válasz
Sőt, Magyarországtól keletre is viszonylag jól működik. Szerencsére.
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #11506 üzenetére
én is azt kívánom
-
ClayMore
aktív tag
válasz
kételkedem #11490 üzenetére
az h kihez hogyan viszonyulok független a foglalkozásától->máskülönben diszkriminálnék és azt rühellem!
ergo->ha vkivel összeakasztom a bajszomat és önvédelemből jól megverem (sosem kezdeményezek) letojom h mi a munkája. az erkölcs ott jön képbe h nőt gyereket nem ütünk meg. de ha egy jegyellenőr vagy orvos vagy akárki játssza az eszét akkor rá fogok menni h verbálisan kiprovokáljam a részéről a kezdeményezést. ha ez megtörtént önvédelem és nem kapok jogi dádát csak azért mert xy a foglalkozása.
most h mondod hulk is dettó, csak rá így hirtelen nem emlékeztem
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #11479 üzenetére
Oké, de ahogy én nem készítek designt, hanem megkérek egy designert, úgy ő is utána tud kérdezni egy programoznál, , hogy mit, és mit ne. Flasht , ilyesmire ne. Funkciója itt nincs, a felhasználói élményt hazavágja. A 3. képnél feladtam,mikor másodperceket vártam, hogy betöltsön.
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #11457 üzenetére
Gyönyörű képeket rajzol, de komolyan gondolta ezt a flashes hülyeséget? Hiába szépek a képei, ezzel olyan szinten hazavágta az egészet, hogy az hihetetlen.
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #11462 üzenetére
az adatroamingnál nincs olcsóbb dolog...
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #11457 üzenetére
Az öcsém és az akkori (művész) barátnője 2 évvel ezelőtt rajzolgatott szénnel és grafittal. Nem ilyen komoly képeket, de mondjuk nem néztek ki rosszul.
Természetesen az alkotás színhelyéül a szobámban lévő szőnyeget választották, véletlenül sem az asztalt. Szerencsére a szenet azóta már valamennyire sikerült kiporszívóznom a szőnyegből.. (1-2 hetente szokásom porszívózni, 400W szívóerő.)A képek jelentős részét már láttam, csak nem tudtam, hogy egy alkotótól származnak.
Na de most már tényleg elindulok átrendezni a szobám. Nem optimális a helykihasználás, se mikro, se makro szinten.
-
7
addikt
válasz
kételkedem #11451 üzenetére
Elvis király volt, hamar meghalt.
Jimmy király volt, hamar meghalt.Ezek után is sajnálod?
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #11449 üzenetére
Azt akarod mondani, hogy 30 éve te voltál a király?
Remélem, jól megfogtam a lényeget. -
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #11444 üzenetére
Na, a perverz tata megjött... Te is a lépcsőn szoktál a szoknyák alá pislantani?
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #11415 üzenetére
köszöntem szépen
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
kételkedem #11411 üzenetére
Én sem igazán...
Lefordítom
:
Ma voltam beiratkozni az 'új' (vagy következő, ahogy tetszik) sulimba Vácott, és azt vontam le, hogy a társadalmi hierarchia felső részére ügyeskedhetem magamat, és a lányok nem a legszebbek lesznek talán, de nem is túl csúnyák (átlagban
).
Na megyek, 'feldíszítem' a pizzát, van vagy 7 féle sajt (névnapom lesz rövidesen, ebből az alkalomból bevásároltunk ezt-azt Apuval
)
mp
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #11393 üzenetére
Bár a hátsó megtámasztási pont szembetűnőbb, az első sokkal érdekesebb.
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #11383 üzenetére
ha jobban belegondolok, én is ilyen vagyok
-
ClayMore
aktív tag
válasz
kételkedem #11245 üzenetére
apropó watt->csak én vagyok aki bé fog tankolni a pincébe eneriaitalból 4-5 zsugorral, kolából ugy 10 zsugorral, chips, mogyoró, szotyi, 4 sajtos szósz por, görög rakott krumpli por, és más egyebekből még az élelmezés-egészségügyi okosság előtt?
kint a kedvenc culmans 4 sajtos poromból 3 -at vettem 1 fontért ami ugyibár 300HuF->a X@R knorr és egyebek (mert olcsó fajtából max bolognai meg carbonara van a polcokon) 200 körülre vannak belőve ha EGY darabot veszek! há nooormális? és a culmanc egy jó erős közepes minőség, ennél olcsóbbat is lazán lehetett kapni. ami mellesleg egy szinten van a knorr és egyebekkel
ciderből és ritter sportból már korábban a behozatalból csemegéztem, most akkor már a fentebb említetteket is kézből kell majd vennem? nem gáz, csak a hülye is látja h ez nem + hanem minuszt fog termelni! nagyon gyorsan elfelejtették a legutóbbi adó emelés fiaskót a dohánytermékeknél amikor úgy megugrott a fekete behozatal h bexartak még azok is akik látták jól h az ilyesmi minuszos lesz.
ps.: a rendeletet átolvasva a light colára nem vonatkozik majd mert az nem energia ital és nincs benne cukor, DE mégis az az érzésem hogy ez nem zavarja majd Őket?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Én azért nem szeretném ha jó kis logitech billbe beleömlene valami,ezért nem is iszok a gépnél semmit.
-
fokukac
nagyúr
válasz
basszus, repülni fog a billenyűzeted..!
ha ki kell dobni, akkor tuti! -
ClayMore
aktív tag
válasz
kételkedem #11240 üzenetére
hühm "eltulajdonítás" esetén is fizetni kell ezt érdekesnek találom
és ha nincs rajtam sapka akkor is?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #11236 üzenetére
Aha milyen frankó lesz ha 400ft-ra még rájön az adó
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #11232 üzenetére
vegyél még sokat, 69 milliárddal maradtak el eddig az áfa-bevételek a tervezettől...!
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #11171 üzenetére
Már barátnőim nevében is rendeltem, kérdezték ma én melyik vagyok, az Ági vagy a Szilvi? Hát mondom az úgy volt, hogy...
én már rendeltem és egy fb fiókkal csak 1x lehet... mentem kuncsorogni sörért, ők eleve nem szeretik és különben is vidéken laknak, én meg örültem a sörnek. -
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #11168 üzenetére
Hú, valaki chipset emleget? Kééééérek, nem vagyok csokis, chipsszel lehet lekenyerezni. Emlékszem egyszer amikor randiztam egy sráccal, előtte fórumon beszélgettünk, tudta, hogy koránfekvő vagyok, ezért a randira nem vörös rózsával jött, hanem hozott 2 gyufaszálat meg 1 csomag hagymás chipset, a kedvencemet. Nagyon örültem, figyelt rá mit szeretek
Ha a "gyerekeim" nem csinálnak házi feladatot, nem 1-est kapnak, hanem jönnek nekem egy chipsszel
-
válasz
kételkedem #11183 üzenetére
Ez mind az útépítés miatt van, amúgy lehetne suhanni 90-el, büntetlenül, így meg ahogy írtad, szabályosan és zsebkímélősen közlekedve félhetsz a forgalomban.
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #11191 üzenetére
akkor gyorsan el kell pakolnom a samuról mindent, laza 60 giga zene, 50gb film, és egyéb felbecsülhetetlen dolgok, rakat családi kép, miegymás...
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #11188 üzenetére
2006. decemberi szerzemény, hát nem bírta sokáig a 80-as Maxtoromhoz képest, ami sokkal öregebb, még sulinetes akcióban lett véve, asszem 2004-es
annak bezzeg 98%-os a kondija -
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #11174 üzenetére
De csoki és csipszadó lesz, és ez a lényeg...
a ma reggeli hír, az extrém-adó megvolt?
A javaslat szerint aki ittasan okoz balesetet, vagy pl. extrémsportol, és leesik a szikláról, az maga fizeti az ellátását.
Nem tudom, a hungária körúton biciklizni az extrémsport-e...
És a dohányzás? Az alkoholizmus? A drogozás? -
fokukac
nagyúr
válasz
Saját főzésű pálinkát kell inni, az adómentes..!
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Chipset nem szeretem,esetleg valami jobb csoki jöhet.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #11164 üzenetére
Ez kocsihiba lesz, valószínű, hogy az említett díszpéldány a fővizsgaciklusa végefelé tart - remélhetőleg rendesen megcsinálják majd.
A Tisza meg részben orosz kocsikkal jár (a határon forgóvázcserével a széles nyomtáv miatt), de azok - szvsz - jobb karban vannak, mint a mieink. -
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #11159 üzenetére
Szvsz. a vasúti pálya és a vasúti kocsi alkalmatlan a közlekedésre...
Amúgy meg: Szép napot mindenkinek!
-
.bableWes
őstag
válasz
kételkedem #11159 üzenetére
elhiszem, hogy milyen rossz lehetett. fél éve ültem vonaton, pesttöl majdnem hazáig inkább IC-vel jöttem. az sokkal élvezhetöbb és annyival nem drágább
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #11125 üzenetére
Igazán figyelmeztethettél volna előbb is..
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #11107 üzenetére
köszönöm minden megfelelően alakul, nagyon frankó lakásban lakom régi jó ismerősökkel kecskemétről. 10 percre van a melóhely, ami tetszik, jó fejek a kollegák, s kezdek beleszokni az itteni vendéglátásba, amit futószalagos vendéglátásnak tudnék jellemezni
a keresetem alakulgat, még nem tudok átlagot vonni de mindenesetre aggodalmora semmi ok, sőt. most szabadnapos vagyunk, s megyünk kosarazni a munkatársakkal (lengyelek, angolok, s egy magyar társaságában) bokavédővel felkészültem, a nap is süt, nagy baj nem lehet -
Sipi16
őstag
válasz
kételkedem #11103 üzenetére
Pontosan, csak tudod van aki azon a 100 eurón spórol...
-
Sipi16
őstag
válasz
kételkedem #11098 üzenetére
Sajnos akik átutazóban vannak azok nyomják. Nem egy ismerösöm van itt aki úgy megy le, hogy az esti komppal indul amivel reggel hétkor már a német utakon van és 23-24 fele meg már Budapesten. Aki családdal megy az meg vagy megalszik, vagy nem. Megalvás nélkül iszonyú ahogy az ismerösök mesélik. Én tervezek egy autós lemenetelt, csak valami nagyobb motoros kocsit kell találnom vagy valami jó dízelt.
-
Sipi16
őstag
válasz
kételkedem #11096 üzenetére
Én még nem találkoztam ilyennel, mondjuk mint nagyváros csak Göteborgban voltam. Viszont vannak bizonyos helyek ahol keményen büntetnek, ha 5m-nél közelebb vagy a sarokhoz és ott nincs semmi tábla, ez benne van az itteni KRESZ-ben. Nem egy ismeröst büntették meg ott és nincs mit tenni. Szerencsére kerékbilincset még nem láttam itt, remélem nincs is.
Amúgy komolyan én falusi/kisvárosi vagyok és olyan szépen elvagyok. Mindenki betartja a szabályokat rajtam kívül, lassan mennek. Ezek után bemegyek Göteborgba és indul a verseny. Persze emberi határok között olyan szintüvel mint Bp még nem találkoztam. Az átlag kulturáltan megy. A bevándorlók szokták nyomni neki.
-
Sipi16
őstag
válasz
kételkedem #11093 üzenetére
Egy pampers csere volt a minimum a rajt után...
fokukac: Rossz helyen állsz b+, de ott is maradsz! A felfestéseket én se szeretem, legyen tábla. Bemegyek valami nagyvárosba, szédülök a betonon és azért büntetnek, mert nem ismertek egy bizonyos színu vagy minájú felfestés. Azt nem szeretem. Úgy kell kitáblázni, hogy még az egysejtüek is megértsék. Persze úgyis lesz valaki aki sz*rik rá.
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #11053 üzenetére
Ezt így igencsak szeretik a spamrobotok
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #11018 üzenetére
inkább nem iszok, nem cigizek ... így is van csak keményen
nem fogyaszt amúgy sokat a gépállat, utolsó mérés 7,6lityót dobott átlagra! -
bnss
veterán
válasz
kételkedem #11025 üzenetére
Nem vagyok egy idegeskedő típus, de államvizsga előtt egy héttel komoly volt a pánik.
---
Szép napot!
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #11012 üzenetére
most 100as fog kapni ~20-25liter, holnap hungaroring
már le is szarom hova emelik (bár most volt 2x is csökkenés, tyűha) -
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #10990 üzenetére
Én is szeretnék jól keresni, hog költözhessek...
Ui. Amúgy ma kaptam negyedszerre felszólítást a bankomtól, ahol dolgozom, hogy késedelmem van, és fizessem be azonnal. Amikor nincs is....
B+, és én itt dolgozom, és a saját kollegáim nem tudják, hogy miért kerülök fel újra és újra a listára... És ez így megy ma Magyarországon, b+. Pedig nálam pontosabb, precízebb, megbízhatóbb ügyfél nem hiszem, hogy van... Elképesztő ez az egész ország. -
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #11002 üzenetére
Inkább úgy fogalmaznék, hogy felvehetnek egy olyan hitelt, amit kötelezően egy másik hitel fizetésére kell fordítaniuk. Valahogy nem érzem jobbnak a helyzetet, legfeljebb annyiban, hogy egy mostani terhet kamatostul el tudnak 3 évvel későbbre tolni.
A második bekezdésedben leírtra értettem a lejtőt az előző hozzászólásomban.
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #10999 üzenetére
Ez így kicsit jobban hangzik, köszi.
Viszont nem tartom szerencsésnek, hogy hitelt (részben) hitelből fizetnek. Ez még a devizaalapú hitelnél is veszélyesebb lejtő, aminek a végén az uzsora szokott állni.Kora reggel ilyen hülyeségeken gondolkodni másnaposan..
-
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem #10990 üzenetére
Egyszer egy szép napon, tudom, hogy elhagyom a lakást, ahol élek
Ez a szép nap valamikor augusztus végén lesz, ha minden igaz -
.bableWes
őstag
válasz
kételkedem #10888 üzenetére
gumi van az nem baj
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #10876 üzenetére
Most jön még nagy ügy, meg pacsa... deee nem szeretek 4 órát vagy kevesebbet aludni. Najó, a 6 meg a 7 is kevés..
-
Black-core
aktív tag
válasz
kételkedem #10818 üzenetére
Én is valami hasonlóra gondoltam.
pohár A VV-sek mint pl.Szandiak,Gigi,Olivér mit nyújtanak ezért a pénzért?
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #10812 üzenetére
Végülis ez is információ
. Tudni kell és mindegy a helyszín, síma ügy, lenyomok mindenkit
vagy nem
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #10810 üzenetére
nem tudok minden szempontot felsorolni, akinek van mondanivalója, az ne tartsa magában
A Villányi úton jófejek a vizsgáztatók vagy a központban, a Rigó utcában jobb fejek vannak? -
Z0C!
őstag
válasz
kételkedem #10807 üzenetére
erről a medencés pukizásról egy mondat ugrott be.
milyen jó ez a medence...pukkk..és még Jakuzzi funkció is van benne
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #10788 üzenetére
Próbáld ezt.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #10779 üzenetére
Nem a ráaggatott címke teszi a fúrót. Se.
-
Black-core
aktív tag
válasz
kételkedem #10773 üzenetére
Igen .Tényleg.. A szöveg is utal rá egy kicsit.
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #10759 üzenetére
Szerintem nem kell őt sajnálni, csak fejlesztem a kreativitását
-
Verus
senior tag
válasz
kételkedem #10747 üzenetére
Furcsa mód nem.
Bonbaby: Keresem én csak nem találom
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #10722 üzenetére
-
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem #10722 üzenetére
Az a baj, hogy egy éve folyamatosan nő a backlog. Az új főnök viszont bizonyítani akar, ezért mindent elvállal. 2 megoldás van. Kevesebb munka vagy plusz ember. Elvileg a második lesz, csupán hónapok kérdése...
Ennél többet már nem tudunk dolgozni, szóval ami eddig szuper illetve megaurgent volt, azt lesöpörjük és lesz helyette olyan, ami gigaurgent
Fizuemelés ilyenekért nemvan, elégedjünk meg a 13. havival, ezt szokták mondani
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #10711 üzenetére
Miután visszamentem , utána nem sokkal, július 1-ig. Szerintem mar most is tudjak, melyikünknek kell menni, de bízom abban, hogy mivel már legalább 5-6 projektben már voltam, és frontendesük rajtam kívül nem nagyon van, így maradhatok. Nem egy jó érzés így sem.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #10640 üzenetére
Hát, hogy Bon3ss vacsira hívtak, ugye.
Kedves pécsi fórumtárs: Ja, a fakanálra, seprűre, usw.
-
.bableWes
őstag
válasz
kételkedem #10673 üzenetére
ezért utálom tanulni öket. amig a "kék függöny" a könyveb azt jelenti, hogy: "az erkölcs, lélek nyitottság, bezártság" addig a költö tényleg azt gondolta, hogy kék a függöny.
persze kis tulzás, de a lényeg benne van
na mindegy már csak két magyar tétel... -
válasz
kételkedem #10660 üzenetére
Mondom hogy ma valami női érzékekkel van valami, mindegyik hölgy "panaszkodik"
-
Z0C!
őstag
válasz
kételkedem #10656 üzenetére
pont ezért nem szeretem a halászlevet..
-
.bableWes
őstag
válasz
kételkedem #10637 üzenetére
semmit, csak tologatta a fünyirot meg furni akart...
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #10637 üzenetére
Bon3ss vacsira a barátomék hívtak egy kis tárcsán sült húsra! - Mióta barátkozol kannibálokkal?
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #10564 üzenetére
Irigyellek egy kicsit, no nem a hajnali sikeres duguláselhárításért, hanem a lecsótól kezdve.
(Jól esett a pihenés, de jobb lett volna, ha rendesen lábra tudtam volna állni.)
---
Szép estét!
-
lujó55
addikt
válasz
Látom a bogrács elmaradhatatlan kelléke a mai napnak
-
venember83
nagyúr
válasz
Házi sör? Van sörfőzdéd?
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #10458 üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #10458 üzenetére
Az első rész vicces volt, aztán egyre kevésbé. Most épp szinte mindenki szinte teljesen happy. Fenének van kedve tovább nézni. Bennem így fog megmaradni a film. Valószínűleg bennem van a hiba.
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #10421 üzenetére
köszi a mailt, most olvastam
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #10413 üzenetére
en nem fozok csak latom asszonyt neha miket muvel a konyhaban (hozzateszem istenien foz)
De akkor a megoldas a kuka es ujat fozni -
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #10397 üzenetére
Ez jó lehet figyelemelterelésnek, hírnek, ha éppen uborkaszezon van, vagy éppen választás előtt lejáratásnak is. Akár megrendezett esetek is lehetnek, azonban az sem kizárható, hogy ezek folyamatosan megtörténnek, és csak ilyenkor hívják fel rá a figyelmet az érdekeltek...
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #10334 üzenetére
Elküldtem mailben, köszi
-
7
addikt
válasz
kételkedem #10314 üzenetére
Nálunk fél 6 körül volt irgalmatlan égzengés és hasonlók, talán az idei legnagyobb vihar.
Medárd napjánál nincs olyasmi, hogy ahol esett, ott fog is?
Apropó, most néztem, brutális topikgyilkolást hajtottam végre.
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #10292 üzenetére
Odaértem, ez felejtős szerintem, pedig nekem tetszene. Kazal önéletrajz a kezében, valszeg megint az a baj, hogy a f rossz végére születtem, de akkor minek hív be egyáltalán?!
Mindegy, valami majd lesz- vagy nem
-
Verus
senior tag
válasz
kételkedem #10264 üzenetére
2011. március 29-én és május 3-án Hány napos SLA-val dolgoznak ezek?
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #10264 üzenetére
Importance: High
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #10261 üzenetére
A rendvédelmisek, a tanárok, az egészségügyisek legalább 20 éve arra várnak, hogy a jelenlegi zavaros posvány kitisztuljon. - s a többi kb. nyolc millió ember talán nem?
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #10257 üzenetére
A jobb munkakörülmény és piacképes fizetés további adók bevezetését szükségeltetné, ezt pedig senki nem akarja. Arról nem is beszélve, hogy egyik sem olyan, amit egyik napról a másikra javítani lehetne.
-
Verus
senior tag
válasz
kételkedem #10257 üzenetére
Én amondó vagyok, hogy ha rugalmasabb lett volna az egészségügy és mindenki normálisan elvégzi a munkáját, akkor egy vizsgálat akár segíthetett volna a problémán. De így legnegatívabb kimenetele lett a betegségnek, holott egy egészségügyi dolgozó volt éppen beteg. Szóval még így sem ment. Pedig minden követ megmozgattunk akkor.
Az igazság az, hogy tesznek rá nagy ívbe, hogy beteg vagy. Ha nem kerülsz sorra, hát nem, majd a természet megoldja alapon, lesz valami. Lett is, csak nem az amit vártunk.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #10247 üzenetére
Egyik haverom vagy 10éve kiment svájcba dolgozni,8 álltalános nulla szaktudással és nyelvtudással.
Évek óta egy kertészetben dolgozik és elég jól keres.
Már van felesége gyerekek,szóval nem igazán akar hazajönni.
Szóval tényleg nem csak a diplomások mennek el az országból,hanem az egyszerű munkások is. -
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #10253 üzenetére
Kár, hogy nem jobb munkakörülményeket igyekeznek teremteni. Meg esetleg rendes fizetéseket.
Egy kezdő tanár például annyit keres, mint egy bolti eladó. Cserében elvégzett ~5 év alatt egy egyetemet, a gyerekek pedig késsel fenyegetik órák után. Igazi életpálya. -
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #10247 üzenetére
Az új felsőoktatási törvény (1 hónapon belül) majd elintézi, hogy ne menjenek ki a diplomások. Visszamenőleges röghöz-kötés minden felsőoktatási intézmény államilag támogatott képzésén...
Az EU szabad munkaerőpiac meg nem érdekel minket, nekünk ne parancsolgasson senki... -
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #10248 üzenetére
Pedig bevezethetnek hamar. Kenyelmes, gyors, egyszeru. Nem kell szarakodni papirfecnikkel.
Azt el is felejtettem, ha nincs e-taged de hasznaltad valamelyik fizetos reszt akkor ha 48 oran belul felhivod az uzemeltetot es kifizeted nem buntetnek meg.(#10249) fokukac
Baratnot lehet vinni, baratok mashol is lesznek, csladdal olcson/ingyen lehet beszleni, videozni -
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #10244 üzenetére
Eh.
Ez itt ugy mukodik, hogy kersz egy e-taget, egy elektornikus bizbaszt amit felragasztas mondjuk a tukor ele a szelvedore. Amikor felmesz a hidra, bemesz az alagutba, autopalyara felhajtasz akkor elmesz az erzekelok alatt 70-80al es azok szepen automatikusan levonjak a dijat. A kutyut mikor kered feltoltik 20 dolcsival majd automatikusan ujratoltodik ha 5 dollar ala esik az egyenleged. Levonva a bankszamladrol, hitelkartyadro az osszegetl. Minden honap kozepen pedig jon e-mailben az elektornikus szamla, amit ha valallkozo vagy siman leirsz (ismetlem elektronikus szamla, nyomtatva nem kapod meg csak pdfben).
Azt nemtudom mivan ha nem mukodik az erzekelo, de gondolom akkor volt egy ingyen utad ugyanis menetkozben mar nincs ellenorzes. Viszont a multkor hiaba volt gigadugo a City Tunnelben (egy okos felmaszott a Harbour bridgre reggel es lezartak az egeszet) akkor is kellett fizetni.(#10243) fokukac: teged mi tart vissza? nagy jovokep nincsen Magyarorszagon jelenleg
-
válasz
kételkedem #10244 üzenetére
Vizsgálják meg hogy ki akart venni jegyet, aki igen, annak nincs bünti, de fizesse be a jegy árát, aki viszont nem, annak bünti (ja hogy kivitelezhetetlen, akkor menjenek és du..ák fel maguknak a büntiket, mert akkor nem értem minek van kamera, meg nyilvántartás, meg mittoménmi)
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #10169 üzenetére
az elmúlt évekhez képest ezerszer több, kaja meg... hát nem érek rá annyira mint eddig
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #10118 üzenetére
Szerencsére már hazaértem, mert olyan felhőszakadással áldott meg az időjárás, hogy ihaj. Csak jég ne legyen belőle.
---
Szép délutánt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest