- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
EQMontoya
veterán
Ezért ennyire büntetni szerintem nem a szabályok betartatása, hanem törvényesített fosztogatás. Megbaszhatja egymást az összes állami szerv a ravatalon! Kevésért hullatnék könnycseppeket.
Ismerősömék nem fizettek be valami adót (nagyságrendileg 15e értékben), elfejeltették. A 15k-ért a nav felszólítás és levél és bármi egyéb nélkül feltörte a számlájukon a lekötést, levették a pénzt, aztán még 6k-t kiszámláztak ezért a műveletért. A teljes lekötött összeg kamata meg bukta.
-
fokukac
nagyúr
-
-
bobsys
veterán
Volt kb 5-6 honap itunes kihagyasom mikor eljottunk Sydneybol es amig nem lett itt. Felraktam az itunest es fel ora volt mire megtalaltam, hogyan lehetne csengohangot felrakni a telefonra. Fel ev alatt megvaltoztattak az egeszet, legalabbis ugy tunt. Nekem nagyon nem esik kezre az egesz
-
fokukac
nagyúr
Én soha nem is akartam az iTunes-világba belépni se...
pont ezért.
Mindig olyan mp3-lejátszóim - telefonjaim voltak, amit rádugok, majd F5-tel másol, és kész.
meg az iTunes valahogy úgy van megcsinálva, hogy ha nincs Mac-ed, akkor direkt többet szívjál vele. Ha van Mac-ed, akkor sokkal simulékonyabb. Ki van ez találva, hogy beszippantson az apple univerzum, minden téren csak az ő termékeiket használd....Ui. amúgy az a legszebb, hogy aki csak úgy telepítget, még akkor is kap mindenféle toolbar-okat, ha amúgy jóhiszemű, csak nem figyel oda. Ilyenek, hogy adobe reader, meg java, gyakorlatilag az összes ingyenes és kommersz progi fel akar telepíteni valami toolbar-t, én is alig bírom őket írtani apámnál...
-
kételkedem
addikt
Sajnos egyre több ingyenes alkalmazásnál tapasztalok hasonlót. Legutóbb valami videó downloader program akart mindenféle egyebet feltelepíteni, persze a szokásos toolbar mellett. A felugró ablakokban ráadásul az általuk kívánt gomb zöld volt, a többi ki volt szürkítve, mintha inaktív lenne. Negyed órát rááldoztam az életemből, hátha feltudom a D meghajtóra (C nekem is a win számára fenntartott ssd) varázsolni úgy, hogy se más program, se toolbar, kiegészítő, plugin, vírusírtó stb ne települjön, de mivel nem sikerült, így ment a lecsóba!
(#34817) BlacKSouL
Naésakkor megfogadom, hogy legközelebb akkor láttok itt, amikor 7 egymást követő napon nem esik semmi, napi minimum 5 óra zavartalan napsütés lesz, és a napi átlaghőmérséklet nem esik +10 fok alá.Kérlek, te ilyen körülmények között nyaralni szoktál, akkor meg mégsem várhatjuk el, hogy fórumozz!
-
Dylen
senior tag
Wow, az fantasztikus lenne! És nem sürgős, amikor időd engedi. (Először meg kell találnom a kazettákat
) A jó hangminőség nem lenne elhanyagolható, mert nyelvkazettákról lenne szó, dehát olyan lesz amilyen, én örülni fogok neki
+tbs: ha a hozzászólásod célzás akart lenni arra, hogy akár te is megcsinálhatnád, akkor nagyon köszönöm, nekem mind1 ki lesz az a kedves, jófej, segítőkész ember, aki bevállalja
Aki jobban ráér.
A többieknek is nagyon köszönöm a segítőkész hozzászólásokat!
-
fokukac
nagyúr
hi!
a hiba nem a Te készülékedben van, tényleg szar.
A mostani sandy bridge-es pentiumom erőből elviszi, de ez a "webrip" nemhogy nem 720p, de még csak 480p sincs... És látszik, hogy összevissza ugrál az fps, szóval szarul van kódolva. Az asztali médialejátszóm (amin szándékoztam nézni) olyan darabosan játssza le, mint valami lassított felvétel.Amúgy tegnap néztem, hogy az első 3-4 rész már fent van normális release-ben is (Immerse, evolve, stb.). Az első részt elsőre rossz képaránnyal tolták ki, abból a repack-ot keresd.
De felirat nincs hozzá.
Próbáltam összehangolni, de köze nincs hozzá. -
Lortech
addikt
Ezt a kijelentést saját szememmel láttam, hallottam, ma délelőtt 11-korül az m1-en a miniszterek sajtótájékoztatóján.. ahol bejelentették többet között, hogy riadót rendeltek el. Épp csak egy napot késtek el vele. Olyat is tanácsoltak, hogy egymást melegítsék az emberek, ha fáznak, valamint Sz. M. egy - azt hiszem - hóeltakarítás következtében megfájdult hátú győri lakost is együttérzéséről biztosította, abból az apropóból, hogy neki is szokott fájni...
Egyszerűen arcpirító volt az egész sajtótájékoztató. Na nem nekik, nekem. -
Viszlát
addikt
Biztosan félreérthető volt, ezért is akartam tisztázni. Nyilván nem teszek arra, hogy mi történik otthon hiszen ott a családom, a barátaim, de erről az egész alaptörvényes balhéról teljesen lemaradtam. Mindenesetre ha érzéketlennek tűntem a kérdést illetően, akkor elnézést. Az empátiádat meg köszönöm.
-
Viszlát
addikt
&Blackie
Nagyon félreértettetek, nem hitvallásról van szó, nem tudatos kivonulásról a világból, hanem az utóbbi pár évben tényleg annyira lefoglalt a magam baja, hogy nem volt energiám (igazából még most sincs) ezekkel foglalkozni.
Plusz, volt egy barátom, aki kellően megszűrve az információkat folyamatosan képben tartott és átadta ami feltétlenül szükséges volt, de február 15-én legyőzte a rák.
-
-
BlacKSouL
addikt
Volt egy próbálkozásfélém nemrég valakivel, egy leánnyal, akinél mármár kabarészámba menően mosolyogtam azon, hogy amikor beültünk egy borra vagy sörre, esetleg egy gyros-tálra ÉS valami italra beszélgetni az egyik helyi kisegységbe, akkor az ét-/itlap nézegetése közben már azt számolgatta, hogy mennyibe fog kerülni az este, aztán menet közben is rendszeresen számolgatott, és aztán a legvégén is mire fizetni kellett, kiszámolta az összeget, hogy mennyi volt, majd hozzáadott közel-távol szigorú 10% borravalót, és letette az asztalra, hogy én is tegyem hozzá a részem, vagy ha úgy adódott menjek és fizessem. Ez eleinte OK volt, de mikor számonkérte, hogy nem hoztam el a blokkot, és pontosan, fillérre pontosan nem számoltam meg a visszajárót, ráadásul én CSAK 7-8% borravalót adtam, akkor utána mondtam hogy nyugodtan fizessen ő. És aztán meg ha utána mégis elhoztam a blokkot, akkor azt nézegette még a busz lekésését is kockáztatva úgy 10 percig, összehasonlítva az itallappal, és azon agyalt, hogy vajon jól adott-e, és jól adtak-e vissza. Ha jól, akkor is gyanakodott még utána sokáig, hátha mégsem.
Baráti társaságban viszont általában ritkán néztük hogy ki mikor mennyit. Egyszer ez fizet, másszor az, kiegyenlítődik az ügyesen.
fótosmacsek: mer' mé'?
-
FehérHolló
veterán
A világ nem fekete-fehér.
A szülei pedzegették, a csajszit pedig elég könnyen befolyásolta az anyja. Aztán miután számszerűsítettük bizonylatokkal, számlakivonatokkal, satöbbi, hogy a lány és a szülei mennyit is pakoltak be a közösbe (és ezek milyen kiadásokat fedeztek), elálltak az ötlettől.
Sokkal nagyobb gáz volt a gyűrűre és a 80%-ig leszervezett külföldre költözésre meghívott rollback függvény végrehajtása. Meg persze mindezek érzelmi vonzata. -
venember83
nagyúr
Igen, kissé beszűkült a prohardver fóruma számomra mostanság, de most benéztem és jó látni a régi ismerősöket.
FH: Korrumpálható vagyok, akár Tátrateával is, de szerintem nem csak nekem ízlik.
-
Dylen
senior tag
-
BlacKSouL
addikt
Nagy Magyar Népnemzeti És Nemzeti Magyar Nagy Népi Nemzeti Hírközlési Hatóság.
Az nem baj, hogy be vagy oltva irónia ellen, de hogy az se tűnt fel, hogy a mai Nagy Nemzeti Népi és Magyarnemzeti Népnevelő Nemzeti Együttműködési És Nemzetinépi Magyar kormányunk mindent a Nagy Nemzeti Iróniahivatal Nemzeti Népi Együttműködési Irodájával Nemzeti Együttműködésben próbál Nemzetileg elnevezni és/vagy átnevezni az már kicsit meredekebb.
Szóval igen, vicces próbáltam lenni, de nem jött be. Kéretik mostantól megint másról beszélni. Nemzeti.
-
BlacKSouL
addikt
Én egyetérteni?
Egyébként kizárólag magyar sajátosság az egy irányba lejtő utak kizárólag a magasabban lévő részein történő hó, jég, salak, sóder, hókása, zúzalék, és egyéb más, vizet hosszú hetekig magából kiengedő anyag szigorú tömörített, egyenletes, konzervált, és mindent túlélő felhalmozása, az úttest egyenletes, folyamatos, háborítatlan, tartós, kikerülhetetlen és megkerülhetetlen állandó nedvesítése, nedvesen tartása és beszennyezése érdekében?
-
tbs
addikt
Hálisten, téged már nem érint...
Más: Kálmán Olga csudálatos etikatémájú oktatását sikerült tegnap este megnéznem.
Továbbra is büntet a csaj! Durva nagyon! El is hiszem hogy egy ilyen elvakult liberális szemléletű okoska (= okosan beszél, a többit nem tudom megítélni, de nekem ennyi is elég) sokak szemét csípi.
"Olga Kálmán 4 President!"
-
NoLF
veterán
az azért tényleg nem semmi hogy azzal kezd hogy nem elvált és 3 közös gyerekük van, amiből végül mégiscsak második házasság és 2 gyerek lesz, de aztán mégis három, mert végül is az előzőből is van egy, de erkölcsösen nevelem, jajj jajj még hazudni sem sikerült megtanulni
-
-
Igen, az. Ha nem elhivatottságból csinálnám, szerintem már régen külföldön dolgoznék. Úgy kapcsolódik össze hogy nem felvágásból írom, hanem eleve próbálok segíteni, csak a rinyálást nem bírom, ha maguknak okozzák. Ez olyan mint mikor befekszik a beteg és elsírja az egész életét, persze szívesen hallgatom, ha van idő, de mindenkinek megvan a maga keresztje. Nekem az E52 elég lett volna, csak öregedett már, az akksi se úgy bírta mint fiatal korában, ezért cseréltem, de ettől nekem jó pár évig nem kell jobb.
-
Még mindig nem érted. Nem azon kattantam ki hogy olyan "drágán" vett "x" dolgot, hanem hogy utána sír hogy nem tud alapvető dolgokat megvenni. Ha lenne rá, úgy hogy mindent bátran meg tud venni, nem felvágni szeretne vele akkor tegye. De 1. felesleges olyan drága és okos készülék számára. 2. nem hiszem hogy érdemes vele felvágni. A harmadik bekezdésben felsorolt részek közül te is tudod hogy az első csak feltételezés, utóbbi kettő valós esemény. Bár elhinni nem kell, nem is felvágásból írtam (ha esetleg félreértenéd), mert máskor sem írok ilyesmit, most csak megemlítettem. Még jó hogy nem azt írom hogy nap mint nap életeket mentek meg, mert akkor felhoz mennél, pedig igazságalapja bőven van. Visszatérve az előzőhöz, annyiban igazad van hogy az az ő magánügye, nekem nem sok közöm van hozzá. Viszont onnantól engem is érint, hogy ezen sír hogy angol nyelvű a menü... 100k-s telefon, szar, nincs pénz cigire és kávéra. A saját véleményem pedig szerintem (ahogy általában) tükröződött a hsz.-eimből, ami fennakadtál/fennakadtatok. Viszont akkor nem tudhatom le annyival hogy: ..bazdmeg, drágán vettél "y" dolgot, dögölj éhen, ha nincs pénzed stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- EAFC 25
- Goddess of Victory: Nikke
- Facebook és Messenger
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Mobil flották
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest