- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz
frame>24 #49108 üzenetére
Lássuk, mit hoz ki ebből a szövegből a fordítógép:
"Nekem van most a választás elfogad a bőkezű keresése visszatérő szülőföldemnek, hol mi írt összes a történet és történet és hol az emberek és szabvány létezik."
" (legalább, egy viszonylagos alap)"Mit mondok erre én?
-Remek! -
-
-
válasz
frame>24 #48202 üzenetére
No, itt azért felmerül a kérdés: mennyire volt mély a seb, mára újra szétnyílt-e, stb. Illetve mennyire jó az immunrendszered. Jelentkezett-e már bármilyen, ezzel összekapcsolható tünet?
BlackSoul: Képzeld el, annyi alkoholt meginni, hogy a sebben a minimális fertőtlenítő koncentrációban (30%) legyen jelen...
(Nem élné túl.
)
-
-
tildy
nagyúr
válasz
frame>24 #47579 üzenetére
Azt hiszem fizukor bevásárolok egy komplett patikát: Se méz , se kamillatea nincs itthon
Kámforos kenőcs sincs... Vagyis... Fogkrém ?
Kiváncsi leszek, meddig halogatom még a dokihoz menetelt...Üzemorvosról nem tudok, az új albim környékén meg azt sem tudom, hova kell menni dokihoz...Talán ritkamadár tud segíteni.
-
Traxx
őstag
válasz
frame>24 #47012 üzenetére
Szia!
Az SCP ismeretlen volt, de mivel egy gimis emberkének lesz, így jobb, ha nem is veszem bele, mert pislogna szerintem a tanár, hogy ezt honnan tudja
A szennyvíztisztítást már beleraktam, de a fent említett okból ezt sem fejtettem ki jobban, bár az egyetemen ez volt az egyik fő csapásirány. Élelmiszer elkészülte alatt meg inkább a joghurt, savanyúság, bor, ilyesmi féle folyamatokat vázoltam fel röviden. Ezeket az adalékokat viszont beleírom
Érintőlegesen meg a géntechnológiát is felhoztam persze.
De akkor jó, hogy összességében semmi nagyon fontos nem maradt ki, az adalékok kivételével
Pisztillus: neked is köszi a tippet
-
-
venember83
nagyúr
válasz
frame>24 #46944 üzenetére
!
Röviden: life sucks. A valószínű, de inkább csak lehetséges boldogsághoz olyat kellene tennem, ami egy szembeköpéssel érne fel. Azt pedig nem. Épp elegen megtették helyettem. Inkább még kétszer ennyi év sanyarú magány. Vagy a könnyebb (?) kiút.
kieg.: Ez mégsem volt annyira rövid, bocs.
Jó éjszakát.
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
frame>24 #46786 üzenetére
Hát nem tudom, csak pl. nagyanyám falujában ez egyáltalán nem számít ritkaságnak... És csak vagy 500 lakos van ott...
Amúgy a legfiatalabb anya az írott történelemben vagy 5 éves. Tíz évesekkel már Dunát lehet rekeszteni. (Na jó, inkább csak Tiszát. Vagy Szamost. De Zalát mindenképpen.)
-
-
-
válasz
frame>24 #45836 üzenetére
Nehéz itt most okosnak lenni, még nehezebb bármilyen tanácsot is adni. Úgyis Te fogod meghozni a döntést, olyat, amely - valamilyen szempontrendszer alapján - Neked megfelel.
Amúgy meg tényleg más árnyalat lett az off, de ezt betudtam a Mac-nak - mégis csak egy új monitor. De most a kis fusi-ról írok - ott is ilyen.Alul a [Szerkesztve] szöveg még a régi... Amíg pl. kék vagy lila nem lesz...
Rarri: Ezt akartam is javasolni, de hát...
Bubu: Ez szerintem minden tekintetben telitalálat...
-
frame>24
addikt
válasz
frame>24 #43418 üzenetére
jaaaaaaaj, de várjá, volt jobb is:
Petya egyik nap terepgyakorlat úgy berúgott, hogy alig talált haza. Otthon az ágy mellett valami furcsa önbizalomtól vezérleve azt gondolta, EGY laza mozdulattal letolja a nadrágot, cipőlevétel nélkül. Ebből az lett, hogy orral előre beborult az ágyba és ott is maradt alva, kabátostul, hátizsákostul, mesztelen seggel a magasságos ég felé...
mindez az előző eset után pár héttel, mondta is, hogy bele se mer gondolni, otthon milyen véleménnyel vannak róla
-
-
válasz
frame>24 #43007 üzenetére
Szia!
Szerintem megártott neki a sok újítás, valami nem klappol vele, az biztos. És teljesen mindegy, hogy honnan - itthon T-Online, vagy melós UPC Medium. De reménykedjünk, hogy helyrerázzák a szagértők.
Philoxenia: Te már tudsz valamit, azon kívül, hogy BlackSoul ismét a régi...
BlackSoul: Szia! Süt, süt, de hol vagy, hogy látod is?
-
kételkedem
addikt
válasz
frame>24 #40243 üzenetére
Elmenekültem
Ennek a hsz-nek az első három sora nem sértő egy picit?
"Tudtok itt PH-n olyan fórumot ami az OS-el fogalkozik?
*os= Operating system" -
NoLF
veterán
válasz
frame>24 #40206 üzenetére
komolyan, nem akarom elhinni, hogy ilyenek vannak
és nem is az a legszörnyűbb, hanem hogy vannak több százan, akik használják, és lelki megnyugvást éreznek, miután bepötyögtek egy sort (jellemzően olyan helyesírási hibákkal, hogy azt csodálom, hogy ismerik a számítógépet, a hibák alapján kikövetkeztetett körülbelüli IQ szint miatt).iwiw üzenőfalon ajánlották, hogy gyújtsak egy gyertyát, nem tudtam miről van szó, ezért rákattintottam.
megláttam, hogy micsoda, hangosan felnevettem, rávertem 8szor az asztalra, és már nyomtam is befelé pandát és kenny-t, fricskaként. -
kem
addikt
válasz
frame>24 #37492 üzenetére
A multkori megasztárban volt
Azért láttam, mert egy haverom is jelentkezet...
Ilyeneket írt a jelentkezési lapra, hogy ő 26/38 éves(a pontos számokra nememlékszem), mert valójában 26, de a papírjai szerint 38nak mondják
Meg,h valaki majdcsak felfedezi... elképesztően szarul énekelt, de akkora "karakter"... -
válasz
frame>24 #34047 üzenetére
Pontosan, ahogyan írtátok. Azonban a Sedatif PC homeopátiás szer, teljesen más kategória. Egy biztos: a szervezet számára idegen anyagot (xenobiotikum) nem tartalmaz.
AMD túlélte a kalandot, akkor nagy baj nincs...
A gépem meg mondjon le! Ezt a hsz-t a harmadik nekifutásra írom...
-
válasz
frame>24 #34035 üzenetére
Megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok így elvarázsolva...
Lesz még folytatás, lehet, tényleg beindul az a topic...
Race: Ez mindent megmagyaráz, alkalomszerű használat esetén nem kell tartani a hozzászokástól.
Philoxenia: Klacid, Dalacin, Meromycin - ezek makrolidok. Hatásspektrumuk a penicillinekéhez hasonló, peniicillinallergia esetén első adandó szerek.
Na mára elég ennyi, mentem aludni - holnap hosszú nap [egésznapozás] lesz. Jó éjt mindenkinek!
-
válasz
frame>24 #34021 üzenetére
Na, nem lehet engem olyan könnyen elkergetni...
Ha lesz is ilyen topic, attól még itt is elő fogok fordulni, s ha kell, szívesen segítek is.
Közben meg kutakodtam egy kicsit a két másik Arcképgyáros után, s meg is találtam Agostino és Jag személyében. Tényleg nem semmi, amit csinálnak mind a négyen, gratula és egyben köszönet a munkájukért!
-
qdak
addikt
válasz
frame>24 #31137 üzenetére
nem frame>24 nek!
válasz erre az nem az a topik ahol ieneket lehet kérdezni
mien szinten szeretnéd ? de siess 4:23 kor max mennem kell és csak este leszek -
fokukac
nagyúr
válasz
frame>24 #23042 üzenetére
sajnállak.
az én gépem késett, így egy kényelmetlen gépen átutazott éjszaka után, 3 órás időeltolódás után kimaradt alvás mellett még fél napot csöveztem münchenben a reptéren.mondjuk ezért cserébe kaptam egy 7,5 eurós vouchert, amiből vehettem magamnak kaját. ki is jött belőle egy darab sonkás zsemle (hatalmas), de még rá kellett dobnom 2 ojrót, hogy egy pohár narancslevet is adjanak mellé.
wifi is volt, alig 8 ojró volt egy óra.nagy élmény volt.
-
Genius007
őstag
válasz
frame>24 #17679 üzenetére
Hát ez is egy érdekes dolog ...
Én mellesleg hiszek a földönkívüliekben!
Hisz mennyi minden van, amiről még nem tudunk, amihez nem értünk, stb ...
Ha mi itt élünk, vagyunk, létezünk, akkor ki tudja mi van a földön kivül .. ?
Akár XY helyen is lehet élet, amikről nem is tudunk.
(hisz lehet, azokról a helyekről sem tudunk, hogy létezik) érted ... -
Aktív témák
- Metal topik
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest