- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok!
Már el is felejtettem, hogy ilyen topik is van, mostanában nem nagyon jut időm OFF-topikozni.El vagyunk foglalva a Béta Teszttel.
Most is csak éppenhogy beköszönök, mert fél óra múlva mennem kell melóba.
-
Vistaboy
veterán
Jó reggelt mindenkinek!
A változatosság kedvéért írok már ide is, úgysem jártam már erre egy ideje...Ha minden jól megy, ma megkezdem a Runes of Magic bétatesztjét. Már húzom lefelé a klienst az oldalról, egy-két órán belül lejön, és akkor hajrá!
Plusz mellette ma szabin vagyok - Ááááá, nem a játék miatt...
-, úgyhogy lesz rá időm.
-
Vistaboy
veterán
Kellemes hétvégét a hölgyeknek és az uraknak!
Nincs jobb nap mint a Szombat (Kivéve, ha Szombaton is melózol.
), nyugodtan tudsz felkelni, egész nap nem kell az órára nézni (Azért is megy el olyan gyorsan az idő.), és este is úgy fekszel le az ágyikódba, hogy nem kell aggódnod, hogy egy órával előbb vagy később tudsz majd elaludni.
Holnap már este nem lesz ilyen érzés, mert utána jön mindenki kedvenc napja, a Hétfő...
-
Vistaboy
veterán
Üdvözletem az uraknak!
A tegnapi napom olyan szar volt, hogy ahhoz képest a Hétfő kellemes Péntek délutáni kikapcsolódásnak tűnik.
Tuti hogy ma le fog b@szni a főnök. Akárhogy igyekeztünk is, maradt befejezetlen munka műszak végén, így reggelről biztosan azt a maradék pár szál haját is kitépte a kopasz idegességében.
De hát mindez az előttünk lévő munkacsoport lustasága miatt van. Este nyolcig alig-alig tolnak ki valamit, utána meg az egész napi termelést egyszerre tolják ki a folyosóra. (Amíg ők nem tolják ki, mi nem tudjuk elkezdeni. És ők sajnos gyakran "elfelejtik", így felgyűlik, és utána egyszerre tolnak ki jó sokat.). Persze mi már mindet így nem tudjuk megcsinálni, így marad kint jócskán. A főnöknek lesz egy jó reggele, nekem meg egy jó műszakkezdésem. -
Vistaboy
veterán
Jó reggelt az uraknak!
Ismét egy nap eltelt, de még hátravan három.
Mikor lesz már végre Péntek este 10 óra?Ui.: Nem kell poénkodni, hogy péntek este 10-kor...
-
Vistaboy
veterán
válasz
Bubu79 #16600 üzenetére
Gondolkodom rajta, hogy őt választom majd egyéni arcképnek, de még odébb van jócskán a 600 nap, addigra lehet hogy lefoglalják...
A hétfőknek van egyfajta negatív kisugárzásuk, még a vasárnapodat is el tudja rontani, hogy arra kell gondolnod, hogy reggel hétfő lesz, meló kezdés...
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok, kollégák!
Végre letelt a hét! Jaj de jó hogy nem kell az órát bámulni, hogy mikor kell indulni melóba. -
Vistaboy
veterán
Sziasztok!
Végre itt vagyok négy nap kiesés után, ugyanis szívátültetést hajtottam végre hőn szeretett masinámon, immár egy Core 2 Quad Q6600-as dobog a dobozban.Most még sok bepótolni valóm van (Anime sorozatok), így ma még nem leszek sokat a fórumon, de azért beköszöntem, hogy lássátok: nem vesztem el, csak átalakultam...
-
Vistaboy
veterán
Jó reggelt!
Végre itthon, letelt a hét, nem kell melóba menni, öröm és bódottá.Na, átnézek az Anime Addicts-ra, hátha van egy jó anime, amit érdemes megnézni.
I'll be back!
-
Vistaboy
veterán
Na, elköszönök. Még egy napot valahogy ki kell bírnom. Majdcsak eltelik, mindenesetre egy fél évszázad múlva találkozunk! Sziasztok!
-
Vistaboy
veterán
Nem kellett volna visszaolvasnom...
Attól az idétlen agyas képtől lefáradtam...
Na, most még jobban nem esik jól dolgozni.
-
Vistaboy
veterán
Vááá, ne is emlegessétek a Pénteket!
A Hétfő után ezt utálom a legjobban. Alig akar elmenni, és valamivel mindig megszívjuk ilyenkor melóban. Vagy sok lesz a meló, vagy nagyon kevés, és állhatunk neki javítgatni a selejteket, amit UTÁLOK!
Amúgy jó reggelt!
Nincs kedvem élni sem. Nem is tudok belefogni semmibe, mert nem végzek vele. Már 10 óra és még alighogy felébredtem, de már mindjárt mennem kell.
-
Vistaboy
veterán
Na, elköszönök. Már fél tizenegy, és még csak a fórumot bújtam. Ideje egy kicsit ennem is, mert lassan már megint melóba kell menni.
Na sziasztok.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Bubu79 #13707 üzenetére
Aki még nem volt éjjeles, az nem tudhatja, milyen érzés.
Én már sajnos tapasztaltam. Mivel nekem sem megy gyorsan az elalvás, általában reggel azzal kell kezdenem. Hazaérek úgy fél hét felé, egyből be az ágyba, és ha szerencsém van, akkor el is tudok aludni max. hét-fél nyolc felé. Akkor alszok úgy dél-egy óráig ha szerencsém van, ami nekem elég is. De ha reggel 9-10-ig még nem alszok el - vagy felébredek valami miatt -, akkor már nekem annyi. Arra a napra lőttek az alvásnak. Este 6-7 felé tudok elaludni, de akkor már annyira, hogy ha valaki fel akarna kelteni, hogy melóba kell menni, akkor azt jól kupán vágnám...
A főnököm már előre örül, ha éjjeles vagyok, mert akkor tudja hogy 50-50% a valószínűsége hogy mikor nem megyek be éjjelre melóba.
-
Vistaboy
veterán
Jó reggelt az uraknak! (És persze a hölgyeknek is.)
Wááá, a tegnapi nap olyan lassan ment el melóba, hogy én csodálkoztam rajta ma reggel, hogy már Kedd van. Komolyan mondom, azon sem lepődtem volna meg, ha két Hétfő lett volna egymás után...
-
Vistaboy
veterán
Na, elköszönök. Még meg akarok nézni egy-két részt a Hellsing-ből, mielőtt melóba megyek. Sziasztok.
-
Vistaboy
veterán
válasz
venember83 #13378 üzenetére
Nem is tudtam, hogy ennyi jelentése van. Először Racecam hívott Oprendszergyerek-nek, most meg ez a Látványfiú...
Mindegy, a lényeg odaát van és nem a nickben.
-
-
Vistaboy
veterán
Jó reggelt mindenkinek!
Látom, nem csak én vagyok itt az egyetlen "súlyos" egyéniség a magam 100 kilójával... -
Vistaboy
veterán
Üdvözletem!
Szarul vagyok... nagyon... holnap mennem kell dolgozni.Hogy csapjon bele a mennykő abba, aki kitalálta, hogy hétvégén dolgozni kelljen! És pláne azt, aki engedi, hogy ilyeneket tegyenek meg az emberrel, hogy "Vagy bejössz, vagy nem is kell többet jönnöd!"
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok!
Megjöttem.
A fizu is... de ő holnap már megy is...
Marad annyi, hogy szűken beosztva a kajajeggyel együtt elég kajára. De ha már kellene egy pár cipő, nagy gondban lennék. Hát még ha gyerek is lenne... -
Vistaboy
veterán
Na, megvolt a leltár és a kiadások listája...
Ha minden jól megy, talán marad annyi, hogy kihúzzuk jövő fizetésig.
A múlt hónapban ugyanez volt, és fogadni mernék rá, hogy a következő hónapban is ez lesz. -
Vistaboy
veterán
Sziasztok!
Megjöttem, most itt is rontom a levegőt egy picit.Mi újság van errefelé?
Holnap fizetés, kíváncsi vagyok, megéri-e a hétvégét a pénz, vagy a csekkek elviszik az egészet?
Vagy ha azok nem, akkor a bevásárlás...
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok!
Nem vagyok mostanában fórumozós kedvemben. Ma olyan unalmas napom volt melóban, alig volt munka. Mégis jobban lefáradtam, mintha dolgoztam volna. A percek ólomlábakon jártak, azt hittem, soha nem lesz műszak vége.Itthon meg csak azt veszem észre, hogy már hét óra elvan, pedig még alig értem haza. Nemsokára fekhetek, mert reggel megint kelni kell...
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok...
...csak benéztem...
...rohanok...
...mindjárt...
...mindjárt megyek...
...
...
...sziasztok.Ui.: Nem őrültem meg. Csak éppen sietek...
-
Vistaboy
veterán
Adjon isten mindenkinek kellemes napot.
Bár már nem annyira kellemes, mert holnap már meló...
Őrület, hogy milyen gyorsan elment a hétvége... -
Vistaboy
veterán
Jó reggelt mindenkinek!
Végre Szombat reggel van! Csak bekukkantottam, megyek kajálni - persze csak miután hatott a kávé.
-
Vistaboy
veterán
Na, lejött amit akartam. Nem zavargok tovább errefelé, inkább elteszem magam estére. Reggel találkozunk, ciao!
-
Vistaboy
veterán
Jó estét a hölgyeknek és az uraknak!
Végre letelt a hét, olyan jó végre itthon lenni! Iszonyat hosszú volt a műszak, azt hittem, soha nem lesz vége.
Amúgy mi újság errefelé?MOD: Látom, a 11K már nem volt észrevétlen...
Bakker, 4-en múlott...
-
Vistaboy
veterán
Racecam: Egyik volt barátnőm szereti a mikulásokat. Priviben mehet a száma?
-
Vistaboy
veterán
Üdvözletem, ON-arcok...
Végre péntek van. De sajnos még délután meló...
Kíváncsi vagyok, ma mivel szopat majd be a főnökünk. Tegnap olyat mondott, amitől egy emberként lincseltük volna meg, ha nem biztonsági őrökkel jött volna...Múlt hónapban egy pénteken hazaküldött mindenkit, mondván, nincs meló. Csak egy keveseknek kellett maradniuk, főleg a nyalizógépeknek és az ő pici fiacskájának. Már akkor sejtettük, hogy oka van ennek. Most kiderült, micsoda.
Visszamenőleg megkapjuk három hónapra az idáig elmaradt étkezési jegyeket, együtt majdnem 40K értékben. De csak azok kaphatják meg, akik azóta nem vettek még ki szabit vagy nem voltak táppénzen, nincs hiányzójuk, stb.
Tehát csak az a pár nyalizógép és az ő pici fiacskája kap majd.
Nesze neked p@r@szt, munkahely. Dolgozzál, és örülj, hogy egyáltalán dolgozhatsz.
Ui.: Bocs, amiért egy kicsit durván fogalmaztam, de ideges vagyok.
-
Vistaboy
veterán
Na, elköszönök. Mennem kell lassan.
És még holnap csak Péntek!Nagyon hosszú a hét.
Aki teheti, nézze meg a Wanted-et. Jó film...
-
Vistaboy
veterán
válasz
venember83 #10503 üzenetére
Ritka egy jó melód van akkor.
Nekem kettő után fél perccel már jön a főnököm ellenőrizni, hogy mindenki dolgozik-e? Este pedig ha 10 előtt el mernénk menni akár csak egy perccel is, egyből lecsapna egy órát. -
Vistaboy
veterán
Én a múltkor elégettem a kávéfőzőt.
Odatettem a kávét, majd leültem a gép elé. Csak arra riadtam, hogy valami büdös.Még jó, hogy csak a kávéfőzőben lévő gumigyűrű égett el - meg persze a kávé fele is elpárolgott, úgyhogy mehettem új gumiért, kávé nélkül, kómásan. Még jó, hogy a bolt közvetlenül velünk szemben van.
-
Vistaboy
veterán
Na, megvolt a napi betevő koffein...
Most nézek egy jó filmet, a Wanted-et. Angelina Jolie új filmje, állítólag mutatják a fenekét meztelenül.
Maga a film is jó, de eléggé Mátrixos.
Csináljak shotot a popóról?
-
Vistaboy
veterán
Hát, azt hiszem, ezt most rólam mintázták. Még nem ittam kávét, úgyhogy...
-
Vistaboy
veterán
Na, elköszönök. Még van egy pár dolgom, azután irány melózni.
-
Vistaboy
veterán
-
Vistaboy
veterán
Nem rajongok az ilyen "nincs benne cukor, mert az hizlal"-féle kajákért és piákért. Pl. a diétás kólát sem tudom meginni, a Pepsi Max-ról ne is beszéljünk. Mondjuk amúgy sem szeretem nagyon a Pepsi-t, jobban Cocá-s vagyok...
A kávéban a Tsibo-féle Classic-ot szeretem. Tejszín mindegy, főleg TESCO színes...
-
Vistaboy
veterán
válasz
Bubu79 #10283 üzenetére
Nekem kell a kávé. Lehet megszokás, lehet szükség, mindenesetre ha nem tudok reggelről egy pohárral inni, komolyan el tudok állva aludni.
Egyszer, amikor a melóhelyen kellett vérvételre menni - festő vagyok, nekünk fél évente kötelező -, akkor is alig bírtam reggel bemenni melóba. A főnököm leordította az arcomat, hogy már negyed hét és még nem dolgozok. Csak azért nem kócoltam össze a fogait az öklömmel, mert még nem ittam meg a kávémat.
Amúgy később már abszolúte nincs rá szükségem, meg kell innom egy pohárral reggel, de utána már nem kell, nem is tudom, mikor ittam egy nap két kávét. Láttam olyanokat, akik tíz pohárral is megisznak melóban, megint mások az instant-féle löttyöt isszák literszámra.
Én jó erősen szeretem, két cukorral, tejszínnel. Egy pohár és slussz.
-
Vistaboy
veterán
Hát, ha nappalos vagyok, akkor én is nehezebben kelek fel, pedig akkor is általában 5 óra körül szoktam - muszáj - kelnem.
Egyébként érdekes dolog ez. Ha azért kelek korán, hogy kockuljak, vagy filmet nézzek, akkor nem baj - Pl. amikor hajnali 3-kor volt a Forma-1, akkor is felkeltem (Útálom felvételről nézni, mindig kivagdosnak belőle.) -, de amikor azért MUSZÁJ felkelni, hogy melóba menjek, akkor már problémásabb a dolog.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Janoska26 #10277 üzenetére
Ja, kb. annyi volt - negyed vagy fél öt, most nem ugrik be -, ilyenkor korábban kelek én is, hogy több időm legyen. Így is egy-kettőre egy óra, és mehetek melóba én is...
Pont most nyírják a füvet az ablakom alatt, még jó, hogy nem vagyok éjszakás...Bubu79: Biztosan, máskülönben nem ébredtem volna fel rá...
-
Vistaboy
veterán
Jó annak, aki most kezdi vagy már elkezdte...
Az addig végez vele, mire én elkezdem...Mármint a melót...
-
Vistaboy
veterán
Jó hajnalt mindenkinek!
Korán keltem, mert van egy-két megnézni való animém, de néha azért majd be-be kukkantok ide is.
-
Vistaboy
veterán
Na, elköszönök mindenkitől.
Majd holnap leszek. Addig is kellemes napot kívánok minden PH!-s kollégának! -
Vistaboy
veterán
Szex témának vége, térjünk vissza a földre...
Lassan mennem kell dolgozni. Bakker, hogy elszalad a délelőtt...MOD: De udvariatlan vagyok... Jó reggelt az újonnan ébredőknek.
-
Vistaboy
veterán
Szerinted miről volt szó feljebb? Egy igazi férfi csakis azután "végez", ha már a partnere is "készen" van.
Ha esetleg nem jött volna le a hsz-ekből, akkor sorry, én mindenesetre úgy értettem.
Na jó, elég a szexből, az asszony sűrűn nézi, hogy miket firkálok. Csak azért nem szól közbe, mert nem hazudok...
#10041: Még előtte? Nem szép dolog...
-
Vistaboy
veterán
válasz
Racecam #10015 üzenetére
Oprendszergyerek, ez jó.
Amúgy nem dicsekedtem a farkammal, honnan veszed? Az, hogy ki mennyit bír, az miért dicsekvés? Csak mert te nem bírsz annyit?Amúgy is, inkább nem írom le bővebben a farkamat, mert hölgyek is járnak ide, és mivel nős vagyok, nem szeretném ha kopogtatnának az ajtómon...
MOD: Max, ha az asszony nincsen itthon...
-
Vistaboy
veterán
válasz
Racecam #10012 üzenetére
Nem tetszene Nógrád... Nincs jól fizető meló...
Valamivel kompenzálni kell...Megnyugtatásodra közlöm, hogy nem rád gondoltam.
Amúgy egy kicsit túloztam, csak hétvégén megy nekem is a 3...
Hétközben csak napi egyre van energiám...
Hiába, a munka fárasztó...
Melyik közmondásra gondolsz? Kínaiul nem értek sajna.
-
Vistaboy
veterán
válasz
kavicssli #9989 üzenetére
Minek mennék? Megint megvádolnak, hogy besúgó vagyok...
Pedig nem tettem semmi rosszat, csak Pompi figyelmét hívtam fel egy dologra, és utána mégis anyázó privátok garmadáját kaptam.
És amúgy sem vagyok most éjszakás - hála istennek! - de ahogy most állnak a dolgok, lehet hogy még leszek.
tiv61us: Hosszú böjt után 3x???
Nálam harmadszorra megy 3x...
-
Vistaboy
veterán
Szép jó reggelt!
Korán keltem ma. Tegnap elpazaroltam az időmet, úgyhogy reggel már nem jutottam vissza. Úgyhogy ma korábban keltem, bepótolandó az elmaradottakat... -
Vistaboy
veterán
Sziasztok!
Hogy én mennyire utálom a Hétfőket... -
Vistaboy
veterán
Na jól van, elköszönök. Még a meccs előtt meg akarnék nézni egy animét. Na csá. Majd reggel leszek, délutánra kell mennem. Bár ha megint annyit fogok aludni, mint a hétvégén, akkor lehet hogy táppénz lesz...
rarri: Igazad van, de én egyenlőre nem akarok gyereket. Elég nekem magamra melózni.
Jó éjt! -
Vistaboy
veterán
válasz
philoxenia #9493 üzenetére
George nem tud ellenállni, hogy ne mutassa be a vendégeknek az új kiterjesztését.
Valami ilyesmi.
Miért? Van eladó?
-
-
Vistaboy
veterán
Egy halott smiley volt. Furcsa, mert ugyanonnan volt linkelve, mint a korábbi.
Akkor már lehet hogy az is eltűnt?rarri: Pedig arról jobban képben lennénk...
MOD: eltűnt a korábbi smiley is. Akkor erről ennyit. Pedig utálom a reklámot, távol álljon tőlem, hogy bármit is reklámozzak...
-
Vistaboy
veterán
válasz
philoxenia #9474 üzenetére
Legtöbben a Télapó manói közül valójában csintalan & aranyos - felügyeletet végeznek.
Durván kb. ennyi.
-
Vistaboy
veterán
Hát ezen nem csodálkozom...
Pont te írtad...Jól van, csak vicceltem, el ne kezdd megint az atomokat...
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok!
Vagyok már én is, de tegnap strandon voltunk, ezért nem firkáltam ide.Olyan vagyok, mint a főtt rák, egyre jobban hasonlítok Diablo-hoz, megyek is szereplőválogatásra a 4.részhez...
Amúgy mi újság van errefelé? Látom, pörög a totyik, de nem esik jól visszaolvasni. Mellesleg, akkor sem érteném a felét sem...
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED55C27LA
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest