- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Aktív témák
-
-
No az első egy kommersz üzlet ajánlata: alacsony önkisülésű szett. (4 db akku, plusz töltő)
A második a már említett IPC-1L, ami egy kicsit komolyabb cucc, de ehhez nincs akksi!
A Ni-Cd akkukat ne erőltesd, főleg azért, mert nem nagyon fogsz kapni. Akkukból mindenféleképpen az alacsony önkisülésűt ajánlom (pl. Varta R2U, Sanyo Eneloop, GP Recyko)
-
-
bnss
veterán
Ha sima elemről van szó, akkor felejtsd el a töltögetést, nem fogja elviselni az elem. Ha már "szaga" is van a töltésnek, akkor vedd ki az elemeket, nem tesz jót a töltőnek.
Pisztillus: fordítva, tehát Ni-NM-val lehet Ni-Cd-t tölteni, kapcsolási rajzokat elnézve, az Ni-MH töltő jóval bonyolultabb az Ni-Cd-nél.
-
Igen, szedd ki, mert árthat is neki. Nem érdemes kockáztatni. Ha veszel esetleg új akkut is (mert ez nem bírta a kiképzést), akkor alacsony önkisülésűt vegyél töltővel. De ha türelmes vagy, és sok-sok oldalt visszaolvasol, akkor valaki ide is linkelt be ilyet, az sem volt rossz.
Bon3ss: Lehet, de nem vagyok benne biztos. Viszont abban igen, hogy nem célszerű a technikákat (nagyon) keverni egymással - abból még jó nem sült ki...
Wallz: Most akkor elem, vagy akkumulátor? Mert ha elem, akkor még gyorsabban szedd ki!
-
Szia!
Van ugye a Ni-Cd és a Ni-MH akkumulátor. A Ni-MH-s töltők általában képesek mindkét fajta elemet tölteni, míg a Ni-Cd töltők nem. Remélhetőleg nem lett semmi baja... Ha még nem kezdted el tölteni a Ni-MH elemet a Ni-Cd töltővel, akkor ne is kezdj hozzá, hanem vegyél egy neki való töltőt.
Szia, Bon3ss!
Akkor tanuljál. (De csak ha jól esik.
)
-
frame>24
addikt
Múltkor, egyik barátom mutatott képeket, ahol nem volt kikockázva, mi maradt a baleset áldozataiból. <-- én hülye állat, hogy megnéztem! Azóta is kísérnek a rémképek, főleg autóba ülés előtt! (nagyon örülök, hogy itt ki van kockázva)
Szóval, azt hiszem tényleg a tűzoltóké / mentősoké / helyszínelő rendőröké az egyik legszarabb meló: heti, (akár napi) gyakorisággal látni ilyenket, kiskanállal összekaparni az egyik-lába-itt-a-másik-ott embereket...ugyanakkkor a sokkolás hatott: mégóvatosabb vagyok azóta, pedig eddig se nagyon randalíroztam
-
Winner_hun
félisten
-
Ezt nem tudom megmondani, hogy van-e ilyen, de könnyen el tudom képzelni. Viszont tényleg ne szedjen tablettát, ha nem muszáj. Mert a hormonrendszere, amely a peteérést szabályozza, éppen csak kialakult, a működését mindennek lehet mondani, csak bejáratottnak nem. A tabletta pedig teljesen felborítja azt. Ugye egy ilyen tablettának az a működési elve, hogy amíg szedik, átveszi az uralmat, és szimulálja a rendszer működését, de peteérés nélkül. Vérzés ugyanúgy van, ráadásul szabályos időközönként. A tabletta nélküli ciklus azonban ettől akár jelentősen eltérhet, és azt sem lehet tudni, hogy egy ilyen fejletlen ámde leállított rendszer a tabletta abbahagyása után hogyan kezd el újra működni! Tehát fiatal korban (18 alatt) nem tudom javasolni, más megoldást kell keresni! (Az meg már más lapra tartozik, hogy 18 alatt egyáltalán kell-e ilyen dolgokat művelni.)
Szerk.: Az esemény utáni, 2 db-os kiszerelésű tabletta meg aztán végképp nem neki való, okok lásd fent. Ilyenkor viszont örülök, hogy az összes ilyen készítmény receptköteles.
No léptem aludni, mára elég volt! Jó éjt mindenkinek!
-
frame>24
addikt
LoL, erről eszembe jut vmi, amit el kell mesélni.
Egyik ismerősöm sokszor nézegetett poreszt esténként a kábelTV-n. Oly sokszor, hogy gyakran elaludt előtte. Történt egyszer ilyen elalvás után után, hogy ment a TV, erre mama feljött, mert látta, hogy villog a fény, le kőne má kapcsolni, Petya úgyis megin alszik, összenyálazva a rökamét. Igen ám, csak aznap x óra után homo filmeket nyomattak. A legjobb, hogy a srác felébredt, mikor az anyja már benn volt, de jobbnak látta gyorsan aludtnak tettetni magát, mint magyarázkodni...
szerk: 18 éves alatti lány csak NE szedjen tablettát !!!
-
Tim82
félisten
Legutóbbi hírek szerint a jelenlegi változat egyszerűen nem hat a férfiak bizonyos csoportjánál (ahol olvastam, nem volt leírva, hogy kiknél).
Gumi, spermicid zselé, pesszárium. Használd. Mellékes, hogy esetleg visszavesz valamennyit az élvezeti értékéből a dolognak. Okulj az idősebbek példáiból.
-
-
kételkedem
addikt
Egy picit szedd össze magadat. Lehetsz érzékeny lelkű, érző szívű.
Első lépésként cseréld le az avatarodat valami vidám, mosolygós figurára. Ne aggódd túl a dolgokat. Szokj hozzá, hogy a PH!-n több ezer ember van fent. Ezek közül nem szerthet mindenki. Ha valaki bánt az természetesen rosszul esik. Gondolj bele, k az aki bántott, vagy nem értett meg? Gipsz Jakab, vagy Átlag Sára a fórumról. Egy tök ismeretlenről van szó! Nincs jelentősége...
Tehát mellet ki, hasat be, a fejed azért van, hogy felemeld (ezt hol olvastam?)!NoLF Kellett
-
rarri
senior tag
Csak halkan jegyzem meg, hogy nem azért nem érzem hogy Férfi vagy, mert nem nyomsz le 30 fekvőtámaszt, hanem azért mert itt sírsz emiatt, várod hogy sajnáljunk, ahelyett hogy önkritikát gyakorolva elfogadd hogy nem vagy még erős, és elkezdenél edzeni ha számodra ez a férfiasság ismérve, hogy lenyomj 1 perc alatt 30 fekvőtámaszt. Hidd el, sikerülni fog rendszeres edzés mellett, és akkor talán majd felismered, hogy nem feltétlen ettől férfi a Férfi. Én drukkolok neked.
-
Mondjuk ezzel egy kicsit vitatkoznék... Mert pl. a Kovács Katalinnal vagy a Janics Natasával szemben nem sok esélyem lenne. És ők ketten csak egy példa, amikor egy nő igenis erősebb (sportosabb, izmosabb, stb.) lehet, mint egy férfi. Főleg akkor, ha a tetejében nincsenek is egy súlycsoportban. Mint mondtam az előbb is: Minden relatív...
Mod.: Akkor az NDK dolog süllyesztve... Ha a barátnőd, akkor más a tészta, de a súlycsoport béli különbség még állhat. Meg az is, ha ő rendszeresen sportol, te meg nem. Nem olyan egyszerű ez. Legjobb, amit tehetsz, hogy egy mosoly kíséretében visszaírod, hogy: "-Hát persze, édesem!" És nem foglalkozol vele tovább, hanem szereted őt.
BE:
-
Jobb? Minden relatív... És kellene is? Mert nem vagyok abban biztos, hogy attól, hogy ilyen izompacsirta az a lány, még nő is maradt...
Tim & Race: Erről már nem is beszélve...
Wallz: Egy szóval: Fel a fejjel, nem veszett még el a világ. Meg ugye írta, márpedig írni ugye sok mindent lehet... Aztán ha meg mégis egy ex-NDK-s tenyészcica, akkor buktuk... Nagy ügy...
-
-
rarri
senior tag
-
rarri
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Könyvajánló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Napelem
- További aktív témák...
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest