- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Tim82
félisten
-
Ahogy Tildy írta, a Népligettől megy Székesfehérvárra a busz. Amíg az ottani buszvégállomás nem épült meg, addig az Erzsébet térről ment, de a Stadionoktól nem. Amúgy ilyesmihez egy jó kiindulási oldal itt (de gondolom, már megtaláltad).
Annyi kiegészítés Tildy írásához, hogy az Árpád hídi végállomástól már csak a Pilis-el kezdődő helységekbe jár a busz, a szentendrei, esztergomi, váci, fóti, stb. indulásokat átették Újpest-városkapuhoz, azóta, amióta átadták a Megyeri hidat.
Amúgy meg szép napot mindenkinek!
-
tildy
nagyúr
Ne legyél már értetlen. Ahogyan bizonyos vonatok bizonyos irányba bizonyos pályaudvarról indulnak csak, úgy bizonyos buszok, bizonyos buszpályaudvarról.
Pl. Újszászra pl csak a Keletiből tudsz menni (közv. járattal) Ecserre meg nem is ad ki átszállásost, oda csak a Keletiből megy.Fehérvárra busz meg csak a Népligetből indul (tudom megáll még BP-en pár helyen) .
Na.Nolf: ez azért nem igaz.
Elég sok busz megy a Stadionoktól. Csak másfelé:
Népliget: Nyugati és Déli Régió
Stadionok: Keleti-régió (Pl. Miskolc, Gyöngyös, Jászberény, Heves )
Árpád híd: Északi - RégióKonkrétan nekem 0 db buszom van a Népligetből, ha Jászberénybe mennék.
-
NoLF
veterán
a saxoo-ra, a sprinfieldre, a retrora, és szinte az összesre amit itthon sztárolnak és csak európa ezen részén található meg. mind magyar és itt nyomják. a retronak adtam már el gépet, láttam hogy hogy mi és miként működik, és mindig elborzadok hogy ezeket veszik meg 25-30ezerért...
-
tildy
nagyúr
-
-
tildy
nagyúr
Van egy gerincbetegségem, ami egyébként is hajlamosít púposságra.
Mivel elég szép súlya van ezért zavar. (meg amiatt is, mert megbámulják) Amúgy a pasikat sosem zavarta, mármint a nagysága , de nekem nem tetszik , se szépen nem áll, se nem normál méretű .
Arról nem is beszélek, hogy blúzt kapni szinte lehetetlen (szétgombolódik) , melltartót szintén, bikiniről meg kb ne is álmodjak...Pisztillus: utánajárok természetesen.
Bocs a nyavalygásomért, csak nyáron hatványozottaban jön elő, hogy bezzeg más mehet melltartó nélkül, vagy felvehet bármilyen bikinit -
-
-
Bubu79
addikt
Baromira nem mindegy, mert az egyik orvos krimiket ír, a másik meg rózsaszín lányregényeket
Aki meg szeretné kérdezni, hogy honnan tudom, megkérném egy apró szívességre - a konyhaszekrényből vegye elő a legnagyobb halefet és egy határozott, erős szúrással juttassa el a negyedik-ötödik bordaközébe, enyhén felfelé tartott helyzetben, a szíve irányába - köszönöm az együttműködést
Véncsont: Bezony
Halef: bökő, amolyan desznyó szurkáló típus
És hogy ne kelljen nélkülöznünk a társaságodat, megsúgom, hogy jó anyám a lányregényekért volt erősen oda én meg az orvoskrimikért, onnan ismerős a két író
-
ez azért gáz kicsit. hogy alapvetően olyan órát akarsz, ami akármilyen, de max 40k-s.
amellett, hogy az óra dolga az,hogy az időt mutassa, szerintem egy férfinak ez számít igazán ékszernek.
szóval ha azért akarsz órát, hogy vagánykodj vele, akkor ne egy 40k-s vacakkal próbálkozz, mert az inkább nevetséges -
-
tildy
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
egy óráért aki kiad csak a neve miatt 40k-t... az meg is érdemli. az én jelenlegi órám került asszem 2300Ft-ba, és már kb. 3. éve mutatja az időt, tehát azt csinálja, amit egy órának kell.
az ilyen vackok gyártói pedig megérdemlik, hogy a sok divatmajmolótól begyűjtsék a rengeteg zsét a ~kínai vackaikért.
mennyivel tud többet a 30k-s póló egy 1-2k-s Gildan/FotL pólótól? mivel tud többet a 40k-s óra egy 5k-s normális órától? csak a neve más. és a más név miatt én nem vagyok hajlandó 10-20x annyit fizetni érte.
én inkább értelmes dolgokra költöm a pénzemet...
Aktív témák
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest