- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Aktív témák
-
rarri
senior tag
-
rarri
senior tag
válasz
Bubu79 #38785 üzenetére
Én szeretek éjszakás lenni.
Igen, fogunk túlórázni pénteken vagy szombaton. Én is remélem hogy stabilizálódik a helyzet. Igazság szerint kb. fele ember maradt január óta, de azoknak folyamatosan van munka. Most is ugyanúgy túlórázunk mint a válság előtt. Boldog vagyok hogy nem kellett megéreznem emiatt a változásokat./ csak a válásom miatt.De megoldom .
/
-
zolynet
veterán
válasz
Bubu79 #38638 üzenetére
1éve voltam ott februárban társasággal, persze akkor nagy volt a csend, de nem is azért mentünk, majd utána ápr-máj környékén párommal a Flamingó Hotelben, felejthetetlen volt. Megvolt az ára is, de egy percig sem sajnáltam azt a wellness 7végét, fullextra, csak ajánlani tudom.
-
zolynet
veterán
válasz
Bubu79 #38635 üzenetére
holnap reggel indulok Füredre
való igaz vmi gyönyörűen ki van építve és reméljük ott még találunk egy kis nyüzsgést,
ugyanis tavaly ilyenkor Balatonföldváron fű nem nőtt, nem hogy turista
romantika az nem lesz, nem azé megyünk
Veszprém is télleg nagyon szép város, egyik kedvencem .... még a végén hasonló az ízlésünk. -
gamerkiller
senior tag
válasz
Bubu79 #37268 üzenetére
Tudod ez nem így van.. Igaz papíron nem vagyok ott, de pólyáskorom óta ott voltam a cégnél, és a főnők is személyesen ismert, megszokott jelenség voltam, nem vendég.. Jártam pecázni az alkalmazottakkal, jártak hozzánk bográcsozni, stb.
Kérlek ne írj ilyeneket amíg nem ismersz, nem ismered a céget. Bár a céget ismered szerintem. A papírgyárral szemben, Molnár RT.
Munkás... Mindenkinek segítettem.. Utas.. Ez sem jó, hiszen dolgoztam...
neduddki: Szükségem is van rá. Baj?
-
-
tildy
nagyúr
válasz
Bubu79 #37030 üzenetére
Pedig de
Én sikeresen abszolváltam ilyesmitSzóval lassan már cseréltetnem kéne, mert egyszer kimostam és kicsit olvashatatlan pár dolog a lakcímkártyán.
jut eszembe: most már elvileg lehet bankkártyával fizetni okmányirodákban is.~°~
tudna nekem valaki segíteni? 6 napos szabadtéri fesztiválra megyek, sátorozás miegymás.
Főzni nem nagyon lehet, az ottani kaják meg nem túl olcsók. milyen kajákat vigyek ami nem romlik meg? (Bolt messze van)
Jahm! Zöldséget még mindig nem nagyon eszemKivéve ha.... na de az más lapra tartozik
~°~
Méghogy a wowból nem lehet tanulni...
Közgazdászok is foglalkoznak már a hátterével -
-
kételkedem
addikt
válasz
Bubu79 #37030 üzenetére
Ezek az új okmányok elfogadhatóak, de a "TB kártya" az valami botrányos. A közbeszerzésen gondolom az nyert, aki a leg trutyibb papírra a leg silányabb módon tud nyomtatni. A TB kártyának minimum egy dombornyomású bankkártya minőségűnek kellen lenni, főképp ha azt is figyelembe veszem, hogy elvileg egy életre szól(na)!
-
-
tildy
nagyúr
-
Sipi16
őstag
válasz
Bubu79 #36551 üzenetére
Sokan nem mennek át csak azért, hogy egy témáról ott beszélgessenek. Innentől szerintem halott az egész dolog.
Napot mindenkinek!
36552: "Ja, szarul érzem itt magam a ph!-n, ez így igaz." Ahol rosszul érzem magam oda nem megyek...
Vagyis a hátralévő évelben itt fogsz mártírkodni?
-
-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79 #36547 üzenetére
Honnan látod, a nyeregből vagy kívülről? Mondjuk nem tudom, honnan könnyebb észrevenni a szépségeit, mert kívülről sokszor unalmasnak tűnhet, nyeregből meg sokszor nagyon kínzó és fájdalmas...
pohár: A képeket nem néztem meg, randomra dobtam egy linket. De úgy érzem, még mindig inkább egy ilyen "cicus", mint egy négylábú, szőrős karmológép.
-
rarri
senior tag
válasz
Bubu79 #36394 üzenetére
Én sem helyeslem amit tesznek, de megértem hogy miért csinálják. És nem véletlen hogy idősebbeket nem látsz így viselkedni / csak elenyésző réteget / .A 15 évesek egyszerűen másképp látják a dolgokat./ tisztelet a kivételnek / Kell egy bizonyos társadalmi és lelki érés ahhoz, hogy ezt később másképp lássák, és ne tegyék meg azokat a dolgokat, amiket most megtesznek.
Én is bizony eldobtam annak idején a sörös, boros, stb. üveget, ahol értem. Most felnőttkoromban már sokszorosát összeszedtem annak amit eldobáltam annak idején, és a lányaimat is belevontam ebbe már kis koruk óta. Gumikesztyűvel szedjük zsákokba a szemetet a környezetünkben. És még egyik lányomat sem láttam soha semmit elhajítani csak úgy. Viszont van olyan , mint pl. a dohányzás, hogy egyszerűen nem tudtam lebeszélni Biankát sem tájékoztatással, sem rossz példák elmondásával, semmivel sem, hogy ne dohányozzon.Csak bízhatok benne, hogy belátja majd, hogy mennyire káros és felesleges ez a dolog.
szóval ez van Bubu. -
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Samsung Galaxy S22 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest