- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Aktív témák
-
zolynet
veterán
-
Tudom én azt, csak vicceltem.
Én hiába élek már 10 éve Óbudán (és hiába születtem Budapesten), attól még vecsési maradok. Mint ahogy a feleségem is ózdi. A gyökereket nem lehet kiszakítani, bárhová is kerüljön az ember lánya vagy fia.
Kételkedem: Jó étvágyat, és kedves egészségedre!
-
-
Vistaboy
veterán
Erre azt tudom mondani, hogy azért van pénzük, mert nem dolgoznak. Aki dolgozik, az nem ér rá pénzt keresni, így nincs is neki.
De inkább ebbe ne menjünk bele, mert könnyen elharapóznak az indulatok, ha a "kisebbségről" - egyem a csirájukat - van szó.
pohár: Köszi, akkor megegyeztünk.
-
ngabor2
nagyúr
bizony, tavaly előtt a Vadna-parkban. mikor minden délelőtt leküldött egy konzerv morzsolt kukoricát, mert "olyan jól masszíroz, mikor jön kifele..." ezexerint erről az oldaláról még nem is ismerted. akkor mesélt a pozzingról is... monnyuk az már senkit nem lepett meg ezek után
Rafi: ha igent mond... akkor igen. csak jó nőből legyen
-
fokukac
nagyúr
-
pohár
félisten
Az a titta az enyim
Ma felfedezték mind a hárman a szenest, és mivel csak tető van a szén fölött, így felmelegedett, és ott fetrengtek a szenen, jó meleg volt, megtartotta a hőt
A filmben vannak olyan poénok hogy ááh
Mint pl mikor mennek vissza a szállodai szobába, és a szakállas a fogorvossal beszél, hogy:" - A GHB emlékezetkiesést okoz..."
" - És te tudtad hogy a sajtburgerben van sajt?"
" - Sejtettem..."Meg amikor elkezdi a fogorvosnak a csaj, hogy saját magának húzta ki a fogát
-
pohár
félisten
Nemsoká jön a kép, de lehet holnap lesz belőle, de az egyik tiszta szürke, azt hiszem orosz kék ennek a cicának a fajtája
A másik kettőből az egyik olyan mint Csizmás Kandúr, az is ilyen szürke, de a lábai fehérek, és még a hasa is, azt hiszem
A harmadik cicc az pedig fehér-vörös-barnás, de majd jönnek a képek isA kutyuval össze kéne szoktatni őket, a régi macsekokat a kutya 2 hétig szokta, de utána olyan is volt, hogy az egyik macsek beteg lett, a kutya meg lefeküdt mellé és elkezdte nyalni...
-
Winner_hun
félisten
Bejelentett támadó webhely!
A(z) web.pr.hu címen működő webhelyről bejelentés érkezett, hogy támadó webhely, ezért a biztonsági beállítások alapján a böngésző a hozzáférést nem engedélyezi.
A támadó webhelyek megpróbálnak olyan programokat telepíteni, amelyek személyes adatokat lopnak el, a számítógépet mások megtámadására használják, vagy károsítják a rendszert.
Egyes támadó webhelyek szándékosan terjesztenek ártó szoftvereket, de sok olyan van, amelyet a tulajdonosa tudta vagy engedélye nélkül használnak ilyen célra. -
tildy
nagyúr
Mondjuk azt elfelejtettem mondani, hogy utánunk 1-2 évvel volt atlasz-váltás. Töriből is , meg földrajzból is. Valahol tán megvan még a régi
Na elhúzok még elektrót meg vízgazdálkodást tanulni.... Amúgy nem tudom ki volt az a hülye aki kitalálta, hogy fél 8ra mindenkinek ott kell lennie... Ha vidéki lennék, kérhettem volna mára kolit...
-
tiv83us
veterán
Te kevered a szezont a faxommal.
Mi nem a kulfoldi nevekrol beszelunk, hogy Becs vagy Wien, Vienna...stb.
A varos neve Washington D.C. Ez a magyar foldrajz konyvekben is igy van, legalabbis mikor meg en tanultam igy volt. USA fovarosa Washington D.C.
Washington egy allam kb 5-6000km-rel odebb eszak-nyugatra. -
tiv61us
őstag
hat ez csak neked egyertelmu
mert ha washingtonban voltam az a vilag ezen a felen sokkal inkabb az allamot mint DC-t jelenti
a becs-Wien -Wienna hasonlat nem tudom hogy jon idea new yorkal egyetertek az szinte a vilagon mindenhol a metropolis, es ott van eleg kozel new york allam kornyeken
de minden mas nem
ha fovaros, az washington DC
az mas kerdes hogy szerintem a magyarok 99 szazaleka nem tudja hogy van ilyen nevu allam is kisse nagyon nyugatabbra ezert csak a varosra gondol -
bolondember
MODERÁTOR
hm.
gondoljuk át még egyszer az egészet!
közel meztelen csajok fel-leszánkáznak itt-ott.
ugráló cickók.És nem férfiaknak szól?! (na jó, ha fenekek lennének nekem jobban tetszene - lásd sloggi reklámok itt és itt és itt, de ez se rossz)
Az igaz, h a haszonélvezői Ti vagytok, de ez egy eye-candy reklám (vagy inkább vírus-marketinges spot).
-
Sipi16
őstag
[Ezt] találtam, de azt nem tudom, hogy ha elvégzed akkor diplomát kapsz-e vagy csak egy sima papírt. Utbildning ~ kiképzés, de a tanfolyam szó a jobb rá.
Szerintem te nem erre gondoltál. Annyit tudok, hogy aki továbbtanul annak nagyon kell vágnia az angolt, mert az egyetemen van olyan tárgy ahol a könyveket angolul kapják...
-
Csabee.
nagyúr
Mobile air conditioner ?
ez a mondat angolul topicban biztos tudják
Aktív témák
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- OTP Bank topic
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- További aktív témák...
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest