- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
-
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Racecam #28438 üzenetére
én a múltkor átkísértem egy öreg, vak bácsit a zebrán, majd odaállítottam egy kirakat el és rászóltam az öregre: "Papa, tócsa! Ugorjon!"
amúgy meg kijött az incimanagári poziról a kommunikácsió:
"Kedves Pályázók!
Alábbi hírekkel tudok szolgálni a meghirdetett ikszipszilon Incident Manageri pozícióval kapcsolatban: anyagi megfontolásból, az ügyfél kérésére nem fogjuk a megüresedett Incident Manageri pozíciót betölteni, s a megfelelő Teammel együttműködve, munka átszervezésekkel fogjuk megoldani a jelenlegi helyzetet.
Köszönöm a pályázatokat és a megértéseteket."
na ja.
lehetne rosszabb is. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Racecam #28425 üzenetére
legfeljebb megnyitják a Siót, h tudjon hol menekülni.
Amúgy most éppen azon gondolkodtam el, h okés, h még nagyon nem jöttem egyenesbe, meg minden, DE:
egyedül élek, fizum fele elmegy albira.
OK.
de eljárok moziba, kifizetem a jegyet, megveszem a dévédéket, ilyenek.Nem akarok neveket mondani, meg semmi, de hozzám aránylag közel álló személyek (házaspár) saját lakás, mindketten jól keresnek, két autó, satöbbi, és letöltenek, moziba nem járnak el, miközben masszívan megengedhetnék maguknak...
Félreértés, én is letöltök időnként filmeket, de főleg olyanokat, amiket nem tudok megszerezni (ha pedig érdekel és meg lehet venni déviden és olyan, meg is veszem).
(amiket itthon nem könnyű megvenni: italo-horrorok, Godzilla-filmek, stb)fura.
fura egy mentalitás.
-
tiv61us
őstag
válasz
Racecam #28401 üzenetére
mar elment a templomba
lattam kicsit faj neki hogy nem megyek vele, de keptelen vagyok 2 orat eltolteni ott
nem is ertettem teljesen milyen szertartas ez valami a pokolba kerulsz vagy a mennybe es a pap beszel meg enekelnek
ilyenek
nem ertek en ehhez
tegnap ejjel fel 2-ig dolgoztam, most ez utazassal egyutt 6 ora es akkor szerintem a felet nem ertem mit beszel a pap es mirl enekel a nep
hat nem
majd ejjel megbekitem -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Racecam #28391 üzenetére
Köszönöm.
Szótár szerint így mondják angolul, nem tudom az USA-ban honos-e egyáltalán a bodza?Szerk. termesztik
-
tiv61us
őstag
válasz
Racecam #28383 üzenetére
nem tudom hogy van angolul a bodza ez az igazsag
nekem nem volt mindegy megyek melo utan bekesen venni kis sorocsket es aszongyak csak 6 utan mert valasztas van
mer ha tudom elotte valo nap veszekbodzaszedok kellenenek talan
de itt jobban megy a narancs a kola de leginkabb a viz
ez erdekesmeg a kv
de nem a presszo -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam #28380 üzenetére
mer a tudositok irogatnak, meg a sok nem savazo lesi
mikor itt volt ilyen valasztas, hogy ki ul kentuckyban meg a kongresszusban azt onnan tudtam meg hogy nem lehetett sort venni
az en szememben amugyis egy bukott dolog ez az EU ha igy folytatjak, de az tuti, fogadjunk neked pl. abszolute tok mindegy hogy 6 lesz ebbol a partbol es kilenc abbol
meg egyse ebbol
az egvilagon semmit nem befolyasol
ez teny
de nem politizalok
eszek valamit -
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Racecam #26936 üzenetére
Szia Race !
Bubu: most sült ki, csak most, csak Neked....
/benne hagytam az exifet, hogy lásd most készült...
/
-
kételkedem
addikt
válasz
Racecam #26907 üzenetére
Nemrég írtad, hogy nem szereted az Indexet. Nem szószerint, de most nem találom a hozzászólásod. A mai címlap is érdekesen néz ki.
Továbbá: "egy lószart, mama", "Húzzatok már a picsába ezzel", "egymás közötti faszkodás" Mindez vastagon szedett rovatcímként
AMD Power: Olyan autók is indulnak majd, mint amit a verdás topikba linkeltél?
Aktív témák
Hirdetés
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB M.2 + 1TB M.2
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Mamiya RB67, az eredeti kiadas + Mamiya - Sekor objektiv
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest