- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
-
-
-
válasz
Bubu79 #26331 üzenetére
Én is csak próba-cseresznye alapon tettem fel, mondván ennél rosszabb nem lehet - szerencsére bejött. Egy másik notin meg a nagygépemen a patikában már használom egy ideje, ott teljesen jól működik. Ez egyben azt is jelenti, hogy biztosan vásárolni fogok belőle.
Pohár: Vigyázz ezzel a lejárt lemez dologgal, mert aztán Winner CD-székében találod magad...
(ÉKE
)
Szia, Rarri!
-
válasz
Bubu79 #26323 üzenetére
Ez cifrább volt... Az update felismerte az Intel AC'97 hangot, drivert is telepített, de ha bedugtam a fülest, a hangszórók szóltak tovább... XP-s Soundmax driver XP kompatibilis módban telepítve megoldotta ezt a problémát is.
ngabor2: E-bay-t még nem használtam, de körülnézek, köszi. Itthon 25k körül láttam hozzá akksit. Mondjuk most nem ez a legfontosabb kiadás, azt hiszem őszig jegelem a témát...
-
Killing
addikt
válasz
Bubu79 #26294 üzenetére
És mégegyszer B+!
A fejem nem fáj,ha fájna akkor meg saridon aszt' joccak'.Habár ha felb@sszák a fejem egy ponton túl akkor tényleg nagyon tud fájni...
Konkrétan még egy két ilyen és fájni kezd.A hülyeségre vonatkozólag meg Tim82 kolléga aláírását ajánlanám a figyelmedbe!
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
-
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Bubu79 #25680 üzenetére
igazából bárhol jól érzi magát...
én is benne, csaka rádiót kéne megszerelni - választhatok: kicserélem az antennacsatlakozót és beteszem a kőkorszaki gyári cuccot, vagy veszek egy újabbat. A lényeg: lehessen rádijótot hallgatni és a két kedvencet (Rise és MR2) el lehessen tárolni...
Na ja - meg drága se legyen...
-
ádyz
addikt
válasz
Bubu79 #25612 üzenetére
Nem donor, hanem egy másik autó.
Sajnos ez már menthetetlen. Vagy is nem, de Én nem fektetek bele több százezer forintot.
Nekem nem éri meg.venember83: Azért magas, mert meg van emelve - természetesen nem gyárilag- a terepezés miatt.
Mellesleg jól szétbassza a futóművet.Szerk.: Amúgy ez az:
[link]Sajnos nincs e-mail cím.
-
ádyz
addikt
válasz
Bubu79 #25610 üzenetére
Köszi, de nem ez lenne a lényeg, hanem, hogy szerkezetileg milyen állapotban van az autó.
Sajnos az Én kocsim hátsó nyúlványa a baloldalon teljesen szét van rohadva (mellesleg le is van szakadva) és ez eléggé hátráltatná a felújítást, így kell egy másik kocsi.
Szerk.: Képek alapján jól néz ki, de potyára nem akarok oda-vissza 450km-t autózni.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubu79 #25525 üzenetére
Én is azt hittem, és mostanában nem is birom annyira, ezért is meglepődtem, de sebaj.
Na, jó, akkor még egy óra séta, beszélgetés itt a rally körül, aztán utána. Ja, mert az utcában a házunk alatt van a nemtom minek hívják...boxutcaMAjd csinálok képeket.
NA majd jövök.. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubu79 #25523 üzenetére
15 deka felvágott, egy fél sajtos stangli, meg 3 kis sajtos pogi már betolva, Multivitamin pezsgőtabletta szintén, egy kis cukormentes üdítő is.
Az a baj, hogy bor és pálinkafesztivál van a Főtéren, és csak 8-ig számoltam a 4 centes Kecskeméti Hírös mézes ágyas barackotDe csak 35%-os.
-
Timocicu
senior tag
-
Timocicu
senior tag
válasz
Bubu79 #25506 üzenetére
Lehet buta kérdés, de SanDisk Cruzer pendrive 8GB --- > 3490.-
Jó bóóót? Le kéne mentsem törpi képeit a gépről.
Senkinek nem gyere be a retro index? Naháááát, milyenek vagytok ...
RexpecT: Nem, nem, Mindenkinek!
-
-
bolondember
MODERÁTOR
-
-
-
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hardcore café
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest