- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
Esmein #44220 üzenetére
Én kívülről szeretek épületeket fényképezni, nem profin, csak turistásan, de volt egyszer, hogy épp esett, amikor kirándulni mentem és alig van kép, mert szakadó esőben elő se vettem a gépet, amikor épp nem esett, akkor meg nem olyan fényviszonyok voltak, amihez elég egy gombot lenyomni és lesz kép, hanem tudni kéne fényképezni.
Meg ha van hol szárítkozni kevésbé gond az eső, de elázni teljesen nem túl jó, komplett másik teljes váltás ruha nincs az embernél, megázott ruha megszárítva már nem épp rózsa illatú, a hajam úgy áll, hogy khm, igen, krx, de ha esik, akkor fog és nem fogom tudni elállítani(#44223) tildy: Eddig jó képekkel, beírásokkal idegelted ON népét
-
Boxer001
veterán
válasz
Esmein #41397 üzenetére
El se hinnéd, hogy mennyire közel áll a gondolkodásunk. Nekem is hányingerem van ettől...
Apósjelöltnek is tele lett a pömpölője anno, azóta őstermelő.Igaz sajna az állatoknak nem mondhatja, hogy bocs srácok, elmentem nyaralni, majd jövök...de hát azért mégis van valamilyen fokú szabadsága, még mindig jobb, mint egy seggarcú főnöknek nyáladzani.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Esmein #39032 üzenetére
No meg ha valami miatt magyar kiosztás kell, akkor az í betűnek sincs meg a helye (az US kiosztásnál eggyel kevesebb billentyű van, mint az international english - vagy más lokalizált, pl. német, magyar - billentyűzeteknél). Billentyűzetcsere meg nehézkes az unibody ház miatt. De ettől még szívesen bevállalnék én is egyet!
(Ha viszont elsősorban angolul írsz rajta - márpedig most és a közeljövőben ez fog történni - akkor ez a kis eszmefuttatás még csak véletlenül se vegye el a kedved tőle.) Az OSX meg jó kis operációs rendszer, hamar meg fogod szokni! Használd egészséggel!
-
Pisztillus
senior tag
Ez már jobban fest...
Algieba: Vannak ilyen emberek, nem tudod kikerülni őket. (Mint ahogy az én gonoszkodásomat sem: Postavonat már rég nincs, autóval intéz már mindent a Posta...
Bármilyen furcsa - ha jól tudom - akkor ráadásul minden küldemény Budaörsön át megy. Még akkor is, ha én feladok a Szentendrei út 10-ből egy levelet a Miklós utca 9-be. Valóságban a Miklós utca velünk szemben kvázi a Szentendrei út páratlan oldala.
Amúgy meg szép napot mindenkinek!
-
zolynet
veterán
lista nélkül, asszonnyal bevásárolni, az 20-30k között lesz akkor alsóhangon
(bocs Tildy)
venember83: dolgozni nem akartam, inkább csak a fizetést
hh nem akarták a lelkedet, megmutattad nekik és inkább monták h azé ezt ne, mutassa legyen kedves az előző havi bérpapírját
mekkora pecót vennél, merre?
Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Xbox Series X|S
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest