Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Csak annyi, hogy pl csütörtökön éjfél előtt odaértünk, 20 ember üldögélt, és szar zene volt. Már haza akartunk menni, mikor 3/4 1-kor elkezdett áramlani a nép befelé, meg a zenék is megjavultak, és egy jó este lett az is.
főkuki: meglepő, de keddtől péntek estig remek, napos, meleg, igazi strandidő. pénteken elmosta a vihar az este közepét, de éjfélre már partiképes volt megint. szombaton meg újfent remek strandidő, csak a délelőttöt én egyébirányú állapotom miatt nem tudtam élvezni, még maradékosan se nagyon.
Holnap, azaz ma meló, franc essen bele.. Most megint egy évig semmi normális szabi, újra hiányérzetem van/lesz, megint kell valami amit érdemes várni.
A monitoromban meghalt egy bogár, vagy valami amőba, most 5-6 pixelt kitakar. Ezért cseréljek monitort sokpénzé'?
Na mindegy, alszok, hiába húzom-halasztom a dolgot, menthetetlenül elkezdődnek a szürke unalmas dolgos hétköznapok...Fel kell adnom a lottót..Jóccak. -
BlacKSouL
addikt
-
Kidus
őstag
Ez mennyire igaz.
Minden oraban ki kell menni, es korul kell nezni, hatha van valami, amit eddig nem vettem eszre.
Aztan gondolkodni, megcsinaljam-e ezt, vagy inkabb azt, aztan ugy donteni, tul lusta vagyok, kinyitni a szekrenyeket is valami ragcsa utan, rajonni hogy azt inkabb nem kene, ujra huto, aztan logo fejjel elkullogas arrebb.
Es utana ugyanez megintkukac: jellemzo kep
-
Kidus
őstag
Wolf, ahogy irod, ugy mondod. Kiveve, ha valakinek tele van a szaja, akkor wulf
Amugy is egyszerubb, kerdo mondatoknal sem nagyon szoktak cseszekedni szocserevel, meg akkor sem, ha mersekelten udvarias beszelgetes folyik.
Irasmod is egyszerubb sok esetben.
Ettol meg a szohasznalat es maga a beszed lehet valasztekos, nem arrol van szo, hogy mindenki vazzup szinten beszel, csak kicsit lazabb, gordulekenyebb -
fokukac
nagyúr
-
-
fokukac
nagyúr
Édes fiam, ne idegeskedj, ott a met-art, femjoy, mpl, zemani és társai.
fel nem foghatom, a pléhboj hogy létezhet még...ui. amúgy a karalábé finomabb, mint a szilikon.
egyszer volt egy hétig egy szilikonos bnőm. nagyon fura érzés volt. matatok, matatok a sötétben, azt hittem, hogy még valami push-up melltartó merevítőjénél járok, de nem, az már a melle volt...
olyan volt a fogása, kb. mint a tejes zacskóhoz képest a tejes doboz. -
Pisztillus
senior tag
Kételkedem-mel épp azt boncolgattuk, hogy lehet megrendezett jelenet - mert ez kell a népnek (ha már nincs Maunika, meg a Józsi barát is visszavonult).
Nem tartom lehetetlennek azt az opciót sem, hogy tényleg nem tudja, de amilyen kutyaütő lett a világ az utóbbi időben, mégis inkább arra fogadok, hogy megfelelő összegért nem tudja.
Bon: Váljék egészségedre! Mert ha jól emlékszem, valamelyik nap nem volt ilyen - de spongyát arra, ne is lássuk!
-
-
NoLF
veterán
jaja, legyen példaképed a technonagyi
zolynet: az ilyen hétvégékre mindig viszek másikat
-
-
Pisztillus
senior tag
Na ez már nehezebb ügy... Nagyon régen jártam már arra, így már nem tudom, milyen objektumban kapható ott jegy. Talán van automata a villamosmegállóban (1-es), meg a buszmegállóban is, de az ugye orosz rulett...
Ha a vasútállomásnál nyitva van a kajálda, ott talán lesz (lépcső aljánál, ahogy kijöttél).
-
-
bubi92
őstag
ha gyros akkor fortuna mellett a gyros-os. csütörtökig 490 magyar királyi forint. ÉS FINOM
szerintem simán übereli a malomban kaphatót.nem tudom, hogy most az arany homoknak a kajáldájára gondol NoLF meg tope, de mellette van egy ilyen gyors kajálda na ott még finom cuccok vannak és mindig friss
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged