Aktív témák
-
kételkedem
addikt
Ha csak valamelyik áruházban nem lesz egyedi akcióban, akkor ez téves infó! Az akciós újságban csak dekorációként van laptop a számítógép asztalon. TV, fényképező, gps van az országos akciós újságban
szerk: a következő újság meg még nincs fent!
-
BlacKSouL
addikt
Úgy értem minden gépen...
Otthonin, cégesen, laptopon. Ez valami általános koncepció valamiben, csak nemtom miben. Minden letöltés 99,9%-nál megáll és vár. Melóban TrendMicro van, otthon NOD, laptopon is. Ennyi ideig tart átnéznie a keresőnek azt az 1 db fájlt mérettől függetlenül? -
BlacKSouL
addikt
Egyébként mi alapján jelented fel őket? Max ismeretlen tettes.
Felvétel híján nincs bizonyíték. Bizonyíték híján max találgatni lehet. Találgatásra rá se mozdul a rendőrség. Ha megpendíted hogy van egy véletlen felvétel, "úgymaradt" a kamera, miegymás, akkor azt megsemmisíttetik és téged jelentenek fel személyiségi jogok durva, súlyos megsértéséért. Tettenérés nélkül mindhiába. És a tettenérés is olyan, azt mondja: ő csak a port törölgette, hisz ahogy olvasom valami takarításféle lenne a fő feladatuk. Ha a kapuban nem áll ott egy rendőr aki megmotozza és a nála talált tárgyakat lefoglalja, majd hosszas eljárás keretében bizonyítani kell hogy az nem az övé, majd ez alapján megalapozott gyanú merül fel, ami alapján talán esetleg előzetest kezdeményezhetnek, de az sem biztos....
Ez egy ilyen JOGállam. Nincs jogod a magántulajdonhoz. Személyiségi jogokhoz is már csak akkor ha megvádolnak valamivel. -
-
Bubu79
addikt
Nem vagyok Jé - szerintem összekeversz valakivel
Melegben gyilkos a pálinka, múlt héten pedig nemhogy meleg volt, hanem egyenesen hőség ( húság mikor is van?
).
Melegben hideg seritalt kell kortyolgatni és lábat lógázni a vízparton - pénteken egészen kellemetes is volt a vízhőfok Füreden
-
-
kételkedem
addikt
Én ma kocsival jöttem, nem volt hangulatom sem gyalog, sem robogón elázni.
Most nézem a levelesládám, az alábbi személyektől kaptam levelet:
Ming Yang <mingyang27@yahoo.com.hk>
Mrs.Carl Fernandez <julia@agnat.pl>
patrick chan <infohangseng339@yahoo.com.hk>
J. Zhang <helpdesk@webmaster.org>
Barr. Steve Dikens. <ppp.dziekanowlesny@neostrada.pl>
Mr. Peter Wong Tung Shun <johnhungsung@yahoo.com.hk>Bár a leveleket nem nyitottam meg, sejtésem azért van, hogy milyen ügyben keresnek!
-
-
-
Dylen
senior tag
De sajnos nem fizetik a piálást, csak a végén ahol az összes csapat összeér, ott lesz ingyen pia (mondjuk be kellett adni 500 pénzt, szóval igazából az sem ingyen
)
Hú már alig várompussy_cat: de van! ha jól nyomod az angolt és bírod a monoton, gép előtt ülős munkát, már küldheted is a cv-det nekem
-
-
kételkedem
addikt
Adnak egy Motorola digitális beltérit. nekem talán 1500 Ft/hó a díja.
A beltéri egység egy nagyon melegedős viszonylag elavult darab, de működik és ez a lényeg. A távirányítója az viszont kritikán aluli. 3 mm átmérőjű gumi gombokkal van teleszórva egy szappan alakú műanyag darab. Ha kézbe veszed fájdalmasan recseg-ropog, ami minden gombnyomáskor megismétlődik. A gombok elrendezése nagyon rossz, sötétben, tapintás útján csak hosszú gyakorlással lehet kezelni.
Aktív témák
Hirdetés
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged