Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Pisztillus
üzenetére
Szia!
Olvastam. Eric.cartman-tól vettél, ha jól láttam, Lenovo-brand SSD-t bele.

Én valószínűleg januárban fogok a Portege R100-ba venni, egy ZIF-eset, amit egy adapterrel fogok berakni (találtam hozzá how-to-t).

Most egyelőre három prodzsektem van folyamatban: beszereltem a desktop-ba egy Imon VFD-t (király, hogy távirányítóval tudom bekapcsolni/kikapcsolni a gépem
), neduddki volt olyan szíves és beszerzett nekem egy WD3200BEVE-t, ez a T41p-be kerül, ja és szintén tőle van egy régi Toshiba Satellite 1700-200, ami karácsonyi ajándék lesz apámnak (RAM- és HDD-bővítés, valamint PCMCIA wlan beszerzése után).Vagyok é PH!-n is, csak a napi 11 órai munka mellett nem nagyon írok.

-
dragonfx
veterán
egyre jobban szeretem az automat..akár milyen 4hengeres m40..aki úgy érzi lassú az autója dinamikátlan...
üljön be egy 15 éves ford transit dízelbe...én ma 70km.t cirkáltma pesten vele..tiszta káoszba.
-
Winner_hun
félisten
-
-
Tim82
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Including Vat!

-
Tim82
félisten
Mekkora VFD kijelző... de hol a távirányító?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A buszt biztosan meghekkelték az LCD Smartie-val.

-
pohár
félisten
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
De most itt a jobboldali Voda-válasz az érdekes inkább

-
Dany007
veterán
Jó az! Gratulálok!

Már csak Esmennek kell beállnia melléd és meg is lesz a kezdő lökés. Egy havi min.-ből kifizettek mindent, a másik haviból meg ellesztek. Mentek moziba, ebédelni, esetleg kiugratok New Yorkba egy 7végére... Jó lesz ez...
Remélem 8 órában leszel... ? Mert úgy még bőven jut idő rendes melót is keresni...@#7874) kételkedem : ez nekem eszembe se jutott, de milyen igaz!!!

-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére

Csak szolidan, csak szolidan
-
NoLF
veterán
válasz
venember83
üzenetére
az biztos, nagyon ritkán mennek el ennyivel többet a gépek, mint kellene

-
NoLF
veterán
ó jaj. egyik ügyfél hatalmas problémával találta szembe magát.
a gyárilag megadott 300.000 oldalas élettartamot kicsit túllépte a nála lévő 20 lap/perc sebességű multifunkciós gép, egészen pontosan 999.999 másolati példányszámnál jár.
a probléma, hogy a számlálója nem megy tovább, nem tud tovább számolni, pedig a gép még menne. viszont ha nem tudják rögzíteni hogy mennyit másolt, nem tudják üzemeltetni...
fos, szar kyocera! ilyen primitív gépet... lassan 4szeresét teljesíti a tervezettnek, de nem tud tovább számolni

-
válasz
kételkedem
üzenetére
Nem arra gondolok, de azért ilyen különbségnél illene elvenni, 10-20-al tbbel megy hát evan, de 50-100-al

Nem gördeszkásoknak van az a seb.korlát
-
NoLF
veterán
lol a kissrác

-
NoLF
veterán
-
kételkedem
addikt
A tope által is említett autó elkobzás kezdetben forradalmat szülne a sofőrök körrében, de egy év alatt elérnénk, hogy az emberek 95%-a a táblával jelzett sebességhatár alatt közlekedjen.
pl: Szintén 300 ezer forintra büntették azt a sofőrt, aki november 8-án Érden 50 helyett 165-tel hajtott Most elvennék a kocsiját, tuti az életben többet nem menne lakott területen 165-el!
-
tildy
nagyúr
jippi, mehetek felszolgálni
nem minden este, de ez tökjó.
Legalább a pénz nem fogy
jippi....

-
tbs
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Kevés. Pont egy nagságrenddel kevesebb, mint ami már kezdene visszatartó erő lenni...
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
oltári hiba...

víz, árpamaláta, búzamaláta, komló, sörélesztő. sok mindennek nem szabadna még benne lennie, fűszerek esetleg. de az E-k, antioxidánsok, savanyúságot szabályozók, meg a töltelékanyagok pl a kukoricagríz és társai.... blöe.
-
tbs
addikt
Hűha, ezek aztán a büntetési tételek..! [link]

-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
ne csúfoljuk már ki az italt, hogy az ilyen löttyökre sör jelzőt használunk...

bárcsak elérhetném, hogy árpaszörp felirat kerüljön rájuk![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zolynet
veterán
most mondták be a déli hírekben hogy akadozik a Té mobil szoláltatása

-
ToBeY
nagyúr
Bemondták a hiradóba is hogy karbantartás van a nagy T-nél
-
aXXon
őstag
válasz
kételkedem
üzenetére
HOL LEHET 59 FORINTÉRT DOBOZOS SÖRT KAPNI?????

-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
Akkor a céges 10ft-os kávé nem játszik?

Ha tehetem kivárok és én sem a szart veszem meg, de általában
az aranyközéputat vagyok kénytelen választani.
Btw a dobozos staro 149huf a cora-ban.
-
aXXon
őstag
Ma a következőt fogom készíteni :
tortilla lap házilag
fokhagymás tejbe áztatott csirkemell, joghurtban sütve
hagymás vegyes salátaIlletve a paradicsomos ízek kedvelőinek van kimaradva egy kis bolognai szósz (házi) egy kis reszelt sajttal elkeverve, ezt megmelegítve is lehet szintén a tortillába tölteni és a salátával fogyasztani.
Utána hideg söröcske fog csúszni, nehogy kiszáradjon a torok

Ami az igazi érdekesség, hogy mindezt egy Hot Plate-ben kívánom elkövetni és még sosem használtam. Na de meglátjuk, a tévében egyszerűnek tűnik. Anno egyszer már láttam, ahogy a pipi sül benne, meg Edina már használta üzemszerűen, mikor külön voltunk, de nekem ez lesz a főpróba

-
kételkedem
addikt
válasz
zolynet
üzenetére
Mindenből szeretem a jót. A prémium minőséget és a prémium márkákat sosem tudtam megfizetni, de pl inkább kevesebb sört iszok, mint megelégedjek az 59Ft-os dobozos sörrel. A kávéhoz nem értek annyira mint Frei Tamás, de a kávészerű löttyöket erősen kerülöm.
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
sajnos nem tehetem, mert a tegnap estére készített isteni gombás kolbászos sajtos rántottám az utolsó morzsáig elfogyott, így nem hoztam magamnak ebédet, ezért is szenvedek ennyire... nem tudom, hogy rendeljek valamit, vagy átugorjak ide a kifőzdébe... de valamit tenni kell, mert lassan pislogni sem tudok az éhségtől.
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
igenigen, csakhogy most a münkaügyi kp a szponzorom, így aztán azok felejtősek ... fene az ízlésedet, jó kis buszmegállos zaccos kávé
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus
üzenetére
Sziasztok!
Lehetséges, anno a szalagavatómon volt valami hasonló effekt.

-
Valóban, minden patikában van gyógyszerhulladék gyűjtő doboz. Ezek elsősorban a lejárt gyógyszerek gyűjtésére szolgálnak, de bele lehet dobni a megmaradt, de nem lejárt gyógyszert is. Ez utóbbi esetben azonban mi is szoktuk azt tanácsolni, hogy a nem lejárt, de nem is kellő gyógyszereket vigyék el az orvosnak, mert ő oda tudja adni olyan betegnek, aki esetleg nem tudja (azonnal) megvenni - de kezelni viszont muszáj.
Tehát a patika annyiban hibázott, hogy - amennyiben nem akartad/tudtad elvinni az orvosnak - át kellett volna vennie és elhelyezni a gyűjtődobozban. Lehet, hogy hozzánk hasonlóan - a kisgyerekek védelme miatt - abban a patikában is a betegforgalom elől elzárt helyen van a gyűjtődoboz. (S valószínű, hogy már a hozzászólásból kiderült, igen, én patikus vagyok.) -
NoLF
veterán
hogy én milyen őrült mód éhes vagyok...

-
Nimrod
addikt
Voltam egy közeli patikában, gondoltam leadom egy megmaradt gyógyszerem, ami nem járt még le, de nekem mellékhatásaim voltak tőle. Vény nélküli gyógykészítmény volt és valami olyasmi rémlik, hogy ezek is szelektív hulladéknak minősülnek.
Ennek ellenére a patikában közölték, hogy adjam oda az orvosnak aki majd másnak adja, vagy dobjam ki mert ők is azt teszik. Rosszul tudok valamit?
-
válasz
kételkedem
üzenetére
Remélem, hamar meg is találják!

-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus
üzenetére
A T-sek is a rendszert keresik!

-
válasz
Pisztillus
üzenetére
Érdekes ez a Tré... Feleségemhez nem jutott el a hívás (nem kapcsolható), a kollégám telefonja meg a mobilterminálunk viszont működik. Na ebben találjon valaki rendszert...
-
neduddki
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
HI!
az meg itten van a hazba a fodszinten:- )
udv
neduddki
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
ezt eddig tesó nézte be, evidens h csak a kávéfőző fícsör fogja 90%ban használni, de arra meg megtanítjuk

kösz, neduddki too
nem filteres fajta kellene -
kételkedem
addikt
válasz
zolynet
üzenetére
Vario system: erősebb vagy gyengébb kávékészítéséhez, IFD system: különleges automata tejhabszórófej, amely összekeveri a tejt, a gőzt és a levegőt hogy habos tejet öntsön közvetlenül a csészébe, A tej bármikor felhabosítható, Levehető tejtartó a könnyűtisztíthatóságért, Állítható gőzmennyiség, Max.
vs: Anyámnak lesz, igazából a lényeg az h legyen nagyon egyszerű.

A mezei Szarvasi SzV 612/3 estleg, mint alternatíva?
-
zolynet
veterán
üdvölet a hét uccsó napján
kávéfőzőt szeretnék venni, eddig ez a kiszemelt: delonghi ec9 (sztem ec7 is ua, de még nézelődés stádium van)
Van vmi más amit ajánlanátok mert az tudomisén német vagy ... ?
Anyámnak lesz, igazából a lényeg az h legyen nagyon egyszerű. -
-
Móci
addikt
Épp most ugrottam át a postára egy csomagért, s a pénztáros bősze nyomkodta az ügyfél telefonját. Elmondtam legalább háromszor, hogy szar a tré mobil hálózata, de csak negyedszerre értették meg. Azt is jó nehezen sikerült...

-
BlacKSouL
addikt
A ki-bekapcsolást lehet hogy nem úgy értették, hogy most kikapcsolod, este meg be, de tulajdonképp ez a megoldás se rossz.

Mikor hozzánk 3 percenként jön valami hívás, akkor néha mi is félretesszük a telefont, csak akkor keresnek központin, és az asszisztens csaj meg mindig ránkszól hogy tegyük már vissza, mert nem tudja idekapcsolni
-
nemcso
őstag
Körlevelet kaptunk, miszerint a T_mobile karbantartást végez az előfizetői hálózaton, ami e-mail késést, hálózat vesztést, egyéb telefon hibákat okozhat, és amit részben megoldhat a telefonkészülék ki-be kapcsolása...
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
nem olyna sűrűn, de akkor így:

-
Ha valaki tud infót a T-MOBILE-ról az ne tartsa magában
(nagy gebasz lehet ott) -
kételkedem
addikt
Reggel engem is becarattak! A telefonon nem volt térerő, holott a szobámban mindig full a jel erőssége. Kézi keresésre azt írta, hogy a telefon regisztrációja sikertelen. Szétszedtem a telefont, megtisztítottam a sim kártya érintkezőit, ezután jó lett. Viszont ezek szerint nem a telefonommal volt a gond

szerk: a kollégámat sem tudták reggel óta elérni, most meg kapja folyamatosan az sms értesítőket!
1404 nap alatt 5 hsz. Nem szószátyár.
-
Tudja valaki, hogy mi a baj a T-Mobil-nál ? nem lehet telefonálni mindenkinek ?
-
BlacKSouL
addikt
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
s így a világvégéhez is egy nappal közelebb kerültünk...
-
Móci
addikt
Kellemes borult, sötét reggelt!
Remélem estig nem fog esni, lenne még dolgom bőven délután... -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Amit fura módon most egyáltalán nem vártam..szar lesz ma este is otthon dekkolni egyedül.
-
Szép reggelt, napot mindenkinek.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Ne aggódj én ma este vizsgázom matekbol.. Remélem jolesz. 86os buszon ülök a dugóban..soha nem érek be..
-
venember83
nagyúr
A fene egye meg, csak megérkezett a péntek is...
-
pohár
félisten
Megnéztem az új pitét, hááát ugyanaz mint a többi, egyszer nézhető

Na dőlök én is, gudbáj!

-
Algieba
őstag
Megyek aludni. Reggel hat óta ébren vagyok, és pénteken szintén korán ébredek.
Jó éjt és szép álmokat mindenkinek!
Aktív témák
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

), neduddki volt olyan szíves és beszerzett nekem egy WD3200BEVE-t, ez a T41p-be kerül, ja és szintén tőle van egy régi Toshiba Satellite 1700-200, ami karácsonyi ajándék lesz apámnak (RAM- és HDD-bővítés, valamint PCMCIA wlan beszerzése után).
Tegnap írtam a Thinkpad topicban, mit sikerült alkotnom az X40-el. Igen, megkapta az SSD-jét. Na, most aztán teker becsülettel!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)