Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Angry Whopper a legnagyobb kiraly
-
kételkedem
addikt
Azt sajnos nem tudom, hogy ennél a típusnál a vezérműszíj hajtja-e a vízpumpát, vagy van egy külön hajtás
Ja és a normál ékszíjat is ajánlatos cserélni, ugyanis az sem volt még sosem cserélve.
A szervizek munkafelvevőiről és szervizvezetőiről pedig napokat tudnék mesélni. Nem azt mondom, hogy fejből kellene vágnia, hogy mennyibe kerül, de hogy a Fordos srác fél napig böngéssze a robbantott ábrát, hogy össze tudja adni, hogy mi kell hozzá, az elég gáz!
-
pohár
félisten
-
j0k3r!
őstag
nem akarok beleszolni
de, ha meg ugy megy haza, hogy nincs megfelelo anyagi hatter, amig magyarorszagon van, es allandoan azon parazik, hogy ha visszajon lesz-e melo, megmarad az allasa, akkor meg teljesen felesleges hazamenni. akkor az az erzes, megse ugyanaz lesz... majd, ha ugyerzi, hogy nyugodtan hazajohet, es tenyleg kitud teljesen kapcsolodni, akkor inkabb erdemes meglepni a hazautat, velemenyem szerint. -
tildy
nagyúr
Amikor nincs (még) munkád, akkor minden fillér számít. És a nulla font bevételhez sajnos nem olcsó a repjegy . Persze ez hamarosan megváltozik, legalábbis részemről tuti
Illetve még valami : a saját döntéseim a saját felelősségem. Ha a saját döntésem miatt "fele" annyira élek, az bizony az én döntésem volt szintén. Én meg vállalom érte a felelősséget.
Hidd el, ami számomra fontos, azért küzdök rendesen , időt , pénzt nem kímélve, ami meg adott időszakban nem fontos, vagy nem érdekel, miért is pazarolnék időt, energiát?Nem kell tovább mondanod...
Túl nagy kedvem amúgy nincs hazamenni, csak ugye mondtuk, hogy áprilisban hazaugrunk, ennyiről van csak szó... Nomeg hozni kell ki mézet
-
tildy
nagyúr
Takarékoskodás nélkül nem lehetnénk itt
Mindennek megvan a maga ideje. Semmiről nem érzem magam lemaradva csak azért, mert arra költök, amire valóban szükségem van/amit valóban szeretnék
Vezettem már egyedül repülőt többször is (na jó vitorla volt, de leírhatatlan élmény) , siklóernyőztem, ugrottam gépből, (alapból hányan mondhatják el a fentieket magukról?!) , baráti társasággal összejártunk, itt is közös banzájok vannak, kellemes helyeken jártam, és valószínűleg azzal foglalkozhatok hamarosan, amit szeretek.
Nem élnék, csak azért mert nem szórom a pénzt?
Majd 30 év múlva térjünk vissza rá -
pohár
félisten
-
ne_nezze
aktív tag
elég sokáig kibírtam olvasva a fórumot de győzött az unalom. túl sokszor azóta sem léptem be, ezelőtt már nem is tudom mikor szóltam hozzá.
ha azt mondom hogy ez az első nickem, elhiszed? kétlem, ahogy azt le is írtad. majd megpróbálok együtt élni ezzel a tejet úgy sem szeretem.
-
hejesírásó
senior tag
vagy a bimbóudvar át van alakítva ipod kezelőfelületté középen a bimbóval, anyu hónaljából vagy orrából meg jön a füles vezeték:
megvolt ebéd. jahj. éhes vagyok. ki kéne menni vmi édességért,
nagyon nem kéne visszahízni. ha a párommal vagyok volt h egész nap nem voltam éhes.
ha vele laknék tuti nem hjznék le....így viszont most állok fel és fogom magam és megyek és kifosztom a közeli penny marketet. ÉDESSÉGET!!!!!!!! ha nem kapom meg most az édességet átváltozom:
[link]egyébként az okosok mondják már meg, hogy miért van az hogy menzán ebédelve a böfi ugyan olyan ízü, illatú. minden nap. tök mindegy mit eszel a böfi egyforma lesz. ez látszólag elég paradoxonos. ha otthon eszek akkor ottt más és más lesz a böfi is!
Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged