Hirdetés
- Apple Watch
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Még nem tudok máshogyan pénzt keresni, de már gondolkoztam politikusi pályán...
---
További szép estét, ledöglök az ágyba, legépelem amit kell, aztán alvás reggel hatig.
-
venember83
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Tapasztalataim márpedig ezt mutatják.
Manapság már kissé más a helyzet, de az elmúlt 10-15 évben szerintem ez volt a jellemző. rengeteg ismerősöm van aki elvált szülők gyereke, és valamiben biztos különc. És a normálisnak elfogadott hátterűek meg átlagosabbak. Direkt fogalmazok így.
Nem kizáró dolgok, de statisztikailag nekem ezek a tapasztalataim.
Egyébként a kitörni akarás is más, meg az is hogy különc/szélsőséges valaki.ludsimon: nekem csak egy alapvető emészthetetlen pontja van, mert a többit meseként beveszem. De hogy a hiperfejlett civilizáció egyik legfontosabb kulcsa egy infantilis kazettás magnó...
Mert az egy dolog hogy mesefilm, de akkor nem összeegyeztethető nekem a komolynak látszani akarás és az infantilis viccesnek látszani akarás része. Szóval nem áll össze egységgé. -
ludsimon
veterán
Én most nézem a Transformers-t, eddig valahogy nem jött össze.
Azt kell, hogy mondjam rég nem láttam ilyen jó filmet!

Aki még nem látta, az tévékettő.
-
jó ez az nbh-s ötlet...

csak a hanggal van probléma, a hálózaton rajtamarad, megy a net, az sms, a hívás is kimegy, csak bezavar egy kattogó-szaggató hang, amitől nem hallok semmit, meg engem se hallanak....
elvittem már egy "szervízbe" (egy ismerős ajánlotta, hogy rendesek), ott ovlt majdnem egy hétig, de nem tudtak vele mit kezdeni.
Utánajártam, nincs is hivatalos szervíz magyarországon. a t-mobilnál is inkább cserélik, mint javítják, de erre meg ugye semmi gari, mert küldföldi.most az a projekt lesz, hogy megpróbáljuk frissíteni a szoftvert, aztán vagy lesz valami, vagy nem.
amúgy pedig annyiban jobb, hogy mindent be lehet rajta állítani, és szerintem logikusabb a menürendszere, mint pl. a nokia e71-nek, amiben egyszerűen elvesztem... és a kijelzője pedig gyönyörű, 480 pixel széles.
-
pohár
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Magyar szinkron fuck...

-
Tim82
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
NBH-s haverral a telefonszám alapján utánakeresni az eladónak, felbérelni support-nak két ukrán problémamegoldót, eladó fején szétverni a telót, utána a support segítségével adni neki két kényelmes és divatos betoncsizmát, elküldeni Duna-fenékre korzózni.
That's the way, man!
Szervizben nézetted már a hangszóróját-mikrofonját (amire Te is tippelsz), illetve csak a hanggal van probléma, hálózaton stabilan rajtamarad?
Mellesleg nem értem ezt a Blackberry-mániát. Szerintem is iszonyat király telefonok, odáig vagyok a design-tól és a koncepciótól (nem véletlenül van Nokia E61-em, ami azért egy Blackberry-koppintás), de a hasonnevű szolgáltatás nélkül miben is jobbak más gyártók hasonló telefonjainál?

-
Psychonaut
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Ez simán sznobság.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
venember83
nagyúr
Transformerst nézek. Ez a vég kezdete. Vagy a kezdet vége?
-
Tim82
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Vegyél Macbook-ot, hogy még teljesebb legyen a fíling.

Te Kukac, csak nem sikerült egy csak USA-only példányt venned? Hadd gratuláljak.
Így jársz, amikor váltani akarsz az öreg Nokiádról. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Killing
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Csak a hardveraprós újoncok körében ne hozd fel.

-
NoLF
veterán
inkább egy sör
-
ezt a telefonkent nem mukodo blackberrymrol irom. tokkiraly amugy, kar, hogy atbasztak vele...
-
Tim82
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Most nincsen kedvem ilyen sznob dolgokkal törődni, mint a stilisztika.

-
Psychonaut
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Na és stilisztikailag mi a helyzet?
-
venember83
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
Nyelvtanilag helyes, a stilisztika szót meg nem merem felhozni egy alapvetően kockafejűekkel tömött fórumon.

BS: Szerintem nem. Sok esetben éppen a rendezettség miatt akarnak kitörni az ifjoncok, mások lenni.
-
BlacKSouL
addikt
?lehet abban valami ,mondhatjuk hogy általános igazság ,hogy az a fiatal ,akinek a szülői/családi háttere rendezett ,nyugodt ,az kevésbé hajlamos felvenni szélsőségesebb magatartásformát ,külsőt ,kevésbé hajlamos a lázadásra ,mint aki mondjuk csak az egyik szülőjével él ,vagy együtt vannak a szülők ,de nem túl békés a viszonyuK
Tim82: ahogy nagyapám mondogatta sokszor viccesen: a kapálást nem szeretem, de a kaszálást azt elnézném órákig

-
Tim82
félisten
válasz
Psychonaut
üzenetére
Olyan fárasztó szokott lenni nézni, ahogyan mások dolgoznak.

-
bnss
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Dolgoztam.
venember: nincs betegszabadság, költözik az iroda. Szerencsémre van még pár nap munka az irodában, azalatt remélem rendbe jövök.

-
Killing
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
Kiábrándult a munkából. Vagy sport baleset?
-
bnss
veterán
Szép estét!
Rendesen kifáradtam, ráadásul sikerült a bokámat is megrándítani, ha csak rándulás...

-
Killing
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Mire való a két bot?
A korcsolyához meg vékony a jég.
-
Algieba
őstag
Megyek tanulni. A sulit is meg kell oldanom. Hogy fogok átiratkozni? De muszáj változni, mert a mostani helyzet K.O.
Később visszanézek.
Bye! -
polaar
tag
válasz
venember83
üzenetére
Voltam ott gyakorlaton,amúgy is nagyon rossz a szaglásom,bár ki tudja lehet visszavágyok a "vendégek" szagához...
-
Algieba
őstag
Szép jó estét mindenkinek!
Holnap Pestre megyek, mert kedd reggel állásinterjúm van. A fene se tudja, hogy mi lenne a helyes, csak megyek bele a világba...
-
venember83
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nyolcvan méternyi eltérés szintben, plusz még jópár foknyi eltérés földrajzi szélességben és hosszúságban, minél több műhold, annál többet tévednek. Nem lehet bennük megbízni.
Kukuc: Ki az a teltarcú a videón, turistatársad?
-
Ramius
őstag
válasz
kételkedem
üzenetére
Akkor holnap eső lesz

-
kételkedem
addikt
Ez is megvolt!
-
válasz
neduddki
üzenetére
mint amikor megkérdezik a bácsikát a kuplerájban, hogy ilyen kis farokkal kit akar kielégíteni? mire a bácsika : "hát hogyhogy kit? hát magamat!"

Winner : megláttad a lényeget : a "bazinagy kivetítő" szót helyettesítettem az lcd-vel... nem másztam fel, nem néztem meg közelebbről...

-
neduddki
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
HI!
szabdidokozpontos a gyerek habar etgyutt ma a tulodalra fejlodnyi de hat ehhhhh....
udv
neduddki
p.s. :- )))
-
Ha érdekel valakit, itt van egy kis las vegas-i élményem:

Bementünk a régi fő utcába, ami le volt fedve. Azt hittük, csak tető...
Aztán egyszer csak lekapcsolódtak a fények, beindult egy égdörgés, villámlás, és kiderült, hogy a fejünk fölött egy 500 méter hosszú LCD van....
lenyomták a We will rock you-t és We are the champions-t a hozzájuk tartozó 50 méter hosszú animációval, és ot állni alatta, annyira nagy élmény volt, hogy szinte sírtunk a gyönyörűségtől.
Ennyit akartam elmondani, köszönöm, leülök magamtól.
-
venember83
nagyúr
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Ezért ban, de minimum figyelmeztetés járna. Így felkavarni vasárnap a lelkivilágom.

-
Csabee.
nagyúr
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Jó nézni az ilyeneket

-
pohár
félisten
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Szép látvány

-
RoyalFlush
őstag
Szép napot!

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
Volt, és kár hogy nem nézted
[link] -
Killing
addikt

-
NoLF
veterán
ullállá!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
nah ja!
Szép volt, ez a győzelme is szívből jött, mert a meccs felénél megingott, de a szíve továbbvitte!
Tökjó hogy bezsebelte a Címet
Én viszont dőlök le aludni, holnap randizom , toppon kell lenni

-
Csabee.
nagyúr
Szegény Erdei, eddig jó volt, de a 6.menetig bírta úgy néz ki

-
pohár
félisten
Ez földhözvágott rendesen

-
pohár
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Muhahahah

Komoly macsek
Nekünk itthon elvannak egymással, egy kandúr, a több lány
-
Csabee.
nagyúr
Allee-ban ingyenes a parkolás? nem tudja valaki?
-
Csabee.
nagyúr
Nézzétek Erdei Zsolt Box meccsét

-
bolondember
MODERÁTOR
nem én adtam neki - csak ha bekattan, azt hívjuk Ferike üzemmódnak...

(mondjuk a napokban több órán át volt Ferike-üzemmódban - de ez valszeg nagy mértékben annak is betudható, h kikukázott egy használt nikotintapaszt és megrágcsálta. a csilipaprika szétrágása (és az azt követő radírozás) óta már nem csodálkozom semmi... vagyis, nem olyan sok mindenen.)
-
pohár
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Ferikeeee?
Na ezt még a végén célzásnak veszem
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
itt van még Mefisztó is, a kék tökű herélt.
Becenevén Ferike.tudod, mikor a virág, meg a méhecske....
NA AZ ITT NEM LESZ! -
Sipi16
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Nekem még 12 éves koromban mondta egy barátom akinek már akkor volt számítógépe, hogy: "Ne akarj gépet, mert mindig csak a baj van vele!"
És igen. Szívtam már én is eleget, de mostmár fura lenne nélküle élni.
Na jófélét mindenkinek a továbbiakban!
Aktív témák
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Így jársz, amikor váltani akarsz az öreg Nokiádról.