Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Aktív témák
-
pohár
félisten
Én most estem be az ágyba, tegnap délelőtt 10 óta vagyok fent...
Jó éjt aki velem tart
-
kételkedem
addikt
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Pisztillus
üzenetére
nem figyelt

-
ngabor2
nagyúr
kinyitottam, ami nem volt sokáig nyitva

-
Csabee.
nagyúr
Dominoodaay

-
Bubu79
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
"Bocsi, péntek este van, lefárasztott a suli" - az ellen nem véééd

-
Bubu79
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
Ezen most igyekszem nem megsértődni - a Te érdekedben
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sipi16
őstag
Na asszem én bevágom a szunyát.
További szépeket mindenkinek mára!
-
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Jól hangzik, egészségedre - bontok egyet én is hamar

És persze a többi fagyálló fogyasztónak is egészségére - meg jó estétet is, és egyéb közhelyek

-
ngabor2
nagyúr
én meg úgy voltam eredetileg, hogy beugratós kérdést teszek fel, ugyanis nem a vagy a megfelelő kapcsolat, hanem az és. de a maradék muskotályos kb. másfél pohár lett... ami a zsenge májamnak már épp elég. úgyhogy a győztes a bor lett. de nagyon finom.
amúgy ez milyen sör? a svéd söröket absz nem ismerem (a belgák egy részét viszont
) -
Sipi16
őstag
És íme a mai áldozat:

És igen tényleg nagyon finom. Nem arra találták ki, hogy mennyiséget fogyasszunk belőle.

-
dragonfx
veterán
válasz
zolynet
üzenetére
az igen erőslemaradásban vagyok...2 hete nem ittam csak 1 korsó sört....
most már a 2. doboz...
buli ma holnap lexaroma nőmet......elegem volt.
ma bebaxunk....igaz ugy tuti nem lesz kapás de ezt is lexarom

van 5 doboz sör, egy 5puttyonyos tokaji meg vodkanarancs..meg lesz pezsi ott remélem.
én fél éve nem voltam.belefér most 1x oda.holnapra meg lehet evszek fütyülös bodzát ugyis akcios lecsóba
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
sose mondtam, hogy tökéletes

a vicc az, hogy olcsóbban hozzájutottam volna egy x60-hoz (érintőkijelzős tablet), csak azt azért nem vettem meg, mert csak pöcökegér volt benne. szerinted azóta piszkosul bánom, hogy nem vettem meg?
-
bnss
veterán
Szép estét!
Kíváncsi vagyok, hogy milyen volt a "Daruk tánca", ami miatt a 6-os utat is lezárták teljes szélességében.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
azér' azt megnézném, hogy X alatt hogy boldogulnál 3-gombos egér nélkül... még szerencse, hogy 2 gomb esetén van emuláció, mert a notimat (mármint a melóhelyi notit) apró darabokra tördelném. monnyuk a tapipadon nincs vissza gomb... de még mindig jobb, mint a lenovo pöcökegere, amin gördítősáv sincs. szörnyű, hogy hozzá bír szokni az ember a jóhoz...
ma esti dilemma: bor, vagy sör?
-
zolynet
veterán
az étlapon ma újfent csilisbab, ezt most én készítettem, remek lett .... lehet majd 2xcsíp

dragonfx: dokkba sztem többet nem, berugás meg tegnap megvolt, sőt kedden is, és holnap is meglesz ... ez már csak egy ilyen lájtos hét
-
dragonfx
veterán
nem jön valakia dokkba berugni?

-
válasz
venember83
üzenetére
-
pohár
félisten
Akik már látták, milyen a 2012?
Ma nézzük meg haverral, remélem nem lesz csalódás a film
-
venember83
nagyúr
Ez se volt valami termékeny nap.

Móci: Nem lol, hanem lollypop. Mindig ez a folytonos rövidítési kényszer.

-
tildy
nagyúr
MEgérkezett a netes kódom a banktól

Jippi

Már megint esik
-
Móci
addikt
Hejj, lassan lejár!
Délben ismét találkoztam a németjuhásszal, most eljött velem majdnem haza is. Még a végén meglesz a 3 kutya...
Selejtezem a könyvet, s mit találok benne? A nyalókának a műanyag pálcikáját. Lol vazze. -
bnss
veterán
Szép napot!
Kicsit "kockulok" én is, aztán kiderül a mai nap folytatása...

-
Killing
addikt
Itt a mester.

És most kockulás ezerrel.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lépnem kell. Favágás és egyéb mulatságok.

Bye!Tim82: Feltártad a valóságot: mobilmániás vagyok.

-
Louro
őstag
Sziasztok,
lehet pár embert érdekelhet még

Holnap lesz az őszi Múzeumok Éjszakája. Budapesten 31 múzeum vesz részt benne.
Felnőttjegyek: 1300,-
Gyerek: 600,-
6 éves kor alatt ingyenes."A budapesti rendezvényen karszalaggal vehetnek részt az érdeklődök este 18 és 24 óra között. A karszalagos látogatók ingyen vehetik igénybe a 18 órától közlekedő Múzeumbuszokat, valamint 16 órától hajnali 3-ig a BKV valamennyi menetrend szerinti járatát."
www.muzeumokejszakaja.hu
Forrás: Metropol
-
-
Tim82
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Valószínűleg a telefonguru.hu-n írt. Monogám ő - hűséges a mobiltelefóniához.

-
Micsoda probléma. Ilyenkor jó, hogy az internet nem ad lehetőséget az azonnali "leüvöltöm a fejedet, ne velem szórakozz!" megtorlásokra.
5 napos eltéréssel írtam az egyik fórumomba, mire jön egy admin legyintés, hogy ne floodoljak.
ááá
Komolyan, ilyenkor úgy elküldeném a bús .... a tengervíz idejű házigazdát.Szerk.: Vénember: alapvetően igen, a mobilaréna a kedvencem, de pár gyártói honlapon is jelen vagyok.

-
NoLF
veterán
válasz
venember83
üzenetére
60náél nem volt több, s lökdösés után ugyanúgy ordibált, ütött és rúgott, mint a fiatal.
-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ebben egyetértek, de nem is emiatt reagáltam.
Arra akartam kilyukadni, hogy az én szemszögemből egyik sem jobb a másiknál, és mind a kettőt ugyanúgy elítélem veled ellentétben. Igyekeztem ezt alá is támasztani.
@pohár: Persze, üvegcsontú ember tömegben nyomorog.
-
pohár
félisten
válasz
venember83
üzenetére
De akár nekünk is ha rosszul esünk... Főleg ha az öreg pont egy olyan embert lök meg, aki vagy vérzékeny és úgy esik hogy betörik az orra, vagy egy olyat aki üvegcsontú, na az még nagyobb szívás

-
Móci
addikt
Egy jó leírás a nyugdíjasokról: katt.
Vigyázat! Nyomokban igazságot tartalmazhat!
-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nem tudom, milyen volt a lökés, de ha nem odébbtolta testtel, hanem kvázi kilökte kézzel, az gyakorlatilag felért egy pofonnal is, amit ok nélkül adott. Nyilván nem így kellett volna reagálni rá, de (ha így volt) az idősebb úriember sem reklamálhat nagyon, hiszen ha az utcán valakit pofoncsapsz, akkor jó eséllyel számíthatsz egy kiadós verésre, és neki még oka is lesz rá.
-
pohár
félisten
Fogorvosnál biztosítást? Mire??

A fogaidra?

ngabor... ahogy mondod

A szoboszlaiak csináljak ezt folyton, mikor bejön a nádudvari busz, mindenki egyszerre akar feljutni, nagynehezen felfér mindenki, és szoboszlón kiürül a busz fele
Pedig szoboszlóra 20 percenként jár busz
-
dragonfx
veterán
és ez az szombaton sensation opening party

-
Sipi16
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Ez egy kicsit kemény volt...

Na amilyen balszerencsés vagyok nem a megszokott doktornőm jött. De ez is jól bánt a kezeivel.
Még biztosítást is kötöttem nála. 
-
ngabor2
nagyúr
ne menjen hamarabb. ráér. hova siet? miért csak azzal a busszal tud menni, amivel a dolgozók és a diákok mennek, tehát a 0. megállóban 143,7%-ig telített? ha vár egy fél órát, vagy órát, akkor meg jön egy majdnem üres busz. és igen, a melóba menő ember és a diák tényleg siet. nem szerettem a pofátlan (nem tudok rá jobb szót) öregasszonyokat, mikor bejártam. ez kb. 14 évet jelent, tehát tapasznyalatom van róla bőven.
-
pohár
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Jaizé bocs...
Ha ennyire sürgős, akkor jöjjön hamarabb és hamarabb is tud felszállni
-
pohár
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hát kb... Ha ilyen hülye az öreg akkor meg is érdemelte... Meg azt is szeretem, mikorszállok fel Debrecenben a hazafelé tartó buszra, az öregasszonyok annyira a nyakamban vannak, hogy egy prosztatavizsgálatot meg tudna csinálni rajtam...
Nem értem mi az ***** kell ennyire tolakodni meg nyomni az embert...
[ Módosította: bolondember ]
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
én a hosszúkezü-otépésreklámos faszit hallgattam a budapest gémsón, hát, egy poénon tudtam csak nevetni, nagyon gáz volt...
12-böl négyen vagyunk ma benn. Home office rulez.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
én még szembe is köptem volna magam hogy az ajtóba állok, és nem esek ki magamtól amikor valaki közeledik felém hátulról szó nélkül, vagy egy "elnézéstodébbállna" nélkül
ha annakidején paraszt módon csak az ajtóban tudtam megállni, és nem léptem odébb magamtól, és valaki megkért hogy álljak arrébb, akkor elnézést kértem és arrébb álltam..azért van a beszéd mint kommunikációs csatorna hogy értelmesen használjuk.
persze amikor egy szintén vén fasz elkezdett rikácsolni hogy a kurvaanyámat állok az útba és takarodjak onnan, akkor a nyelv további szépségeit felhasználva úgy üvöltöttem rá 1 percen keresztül hogy 3 kocsival odébb is azt hallgatták.
mindenki azt kapja amit érdemel. amilyen az adjonisten...
nem beszélve arról hogy ha el/kilöknek valahonnan, akkor nem tartom oda a másik orcámat is. -
Móci
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Én rárúgtam volna egyet, mint az MZ-re. Hátha ez is pöccre indul - a szék alá.

-
kételkedem
addikt
-
Móci
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Ő a manager, és hát ő a minden, ha nem megy a telefon non-stop, akkor minden meghal a világban nélküle ám! Mókás lett volna kidobni a szerencsétlent. Kint tágasabb, s jobb a térerő is.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Az egyik legérdekesebb néző a mellettem ülő termékmanagerüzletasszony volt. A műsor kezdetéig szerződéseket rendezgetett. Műsor közben telefonált. Hol őt hívták, hol ő hívott. Hogy mindenki lássa mennyire élvezi a műsort, random időközönként harsány HAHA hangot adott ki magából.
NoLF: ne csodálkozz rajta! Az emberek nagy többsége frusztrált. Elég egy szikra és ezeréves sikertelenség, mellőzöttség, lenézés tör a felszínre.
-
NoLF
veterán
mire nem képesek az emberek...
egy fiatalember a metró ajtajában ácsorgott, s bár ki lehetett kerülni, egy öregúr úgy gondolta hogy az ő útját bizony elállják, s teljes erőből kilökte az ajtón a fiatalembert.
ő viszont nem volt rest, a támadásra támadással reagált, s 100 ember előtt agyba-főbe verte az öreget.
gratulálok ezúton is mindkettőjüknek! -
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
A közönség kiszeltüncit és győzikét is zabálja, nincs abban semmi meglepő, hogy saját magát is kiröhögi.
-
kételkedem
addikt
Tegnap Showder Club-os stand up comedy-n voltunk. Egy picit jobbra számítottam, de a közönség zabálta a győzikés, kiszeltüncis poénkodást.
A díszleten finom politikai utalások fedezhetőek fel:

-
válasz
venember83
üzenetére
És kék az ég
-
venember83
nagyúr
Süt a nap.

Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 - Gari 2033.10.21.- ig - Eladó!
- Újszerű SteelSeries Arctis 9X Wireless Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

én ma nem iszom