Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Most találtam youtube-n egy csávó-t aki baromi sok koktélt csinált videóval illusztrálva
-
BlacKSouL
addikt
Azért egyszerűbb ha a curacaot teszed alulra, úgy nem kell keresztülmásznia a narancson, és tisztább marad mindkettő
Nekem egyszerűbb hogy alulra c, rá a narancs, minthogy narancs, és rajta keresztülfolyatni a c-t. 
Nem beszélve arról ha 3 vagy több réteget akarsz. Akkor már nem jó ha összevissza keverednek. Így is nehéz eltalálni a vegyes színek keverését, hogy az egyes rétegek megmaradjanak. Ha túl híg a köztes szín, akkor a fölötte lévővel keveredik, ha túl sűrű akkor meg az alatta lévővel. A legegyszerűbb volt talán a 4th Level tetejére a vodkát rányomni
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Sőt, akkor szoktam testhőmérsékletet is mérni.
Kösz. -
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Sok gyógyszer akkor szokott lenni, ha beteg vagy. Ez esetben gyors gyógyulást!

-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Akkor elszúrtam azzal, hogy háromszor mértem? Fákk. Sör kizárva, sok bennem a gyógyszar.

-
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
A 86% pontosságba ennyi belefér nem?
Ha a testhőmérsékletedre vagy kíváncsi, akkor mérd meg kétszer és átlagold. 36,4 és 36,9 átlaga ~36,7
Ja és örülök, hogy teljesen normális a hőmérsékleted! Sem kihűlés, sem láz nem fenyeget ebben a pillanatban!
Azért egy sört igyál meg, biztos ami biztos alapon... -
Csabee.
nagyúr
Nem hiszem el hogy ez a benkő milyen jó csajjal randizik! Ez a legszebb lány

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Bizonyára parallaxis hiba - a leolvasott érték függ a skála betekintési szögétől

-
venember83
nagyúr
36,4, 36,9 és 36,7 °C a testhőmérsékletem a lázmérő szerint, három, öt percen belül végrehajtott, egymást követő mérés alapján. Csak én érzem kicsit pontatlannak ezt a digitális műszert? A dobozán 86%-os pontosság szerepel. Ez így értelmezhetetlen.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Egy kiskanalat megfordítasz és azon csúrgatod le a curacao-t.Szerintem először narancslé aztán curacao.
-
polaar
tag
válasz
venember83
üzenetére
Az Élet, A Világmindenség Meg Minden nagy kérdésére.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Mindenre. Vagy a végső kérdésre is pl, ha konkrétan kérdeznéd
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy a zöldre vonatkozó kérdést vártam pl
Meg az átlátszóra. -
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Megdöntöm a felespoharat, hogy a curacao kijöjjön egész a szájáig, és egy régi nagyon vékony falú feles pálinkáspohárból csurgatom át a narancsot vékonyka sugárban, lassan engedve lefelé a curacao-st, hogy szépen rétegződjön. Látszólag keveredik, kicsit biztosan, de kellő mennyiségű narancs után szépen összeáll a dolog.
mod: Ja, lényeg hogy a narancs sugár a segédpohár szájától a folyadék felszínéig minél kisebb távolságon jusson el, minél lassabban.
Egyéb kérdés?
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem
üzenetére
Lehet hogy fordítva kell inkább, a curacao sűrűbb szerintem

-
bnss
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Gondolom volt már dolguk vele egy buli után: [link]

Bubu: tényleg, a bütyköstaxi.

---
szerk.: mára ennyit, még egy kis tervezés vár rám az éjjel. Jó éjt előre is mindenkinek!

-
venember83
nagyúr
Napi agybaj: [link].
upd.: Ismét megkezdődött egy TopGear szezon, yippie.
Bon3ss: Ezt a transporteres-rendőrös viccet nem értem. Tudom, üljek le.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Csak ilyen volt a kocsmában
Amúgy már nemtom honnan van. -
bnss
veterán
-
Sipi16
őstag
válasz
kételkedem
üzenetére
Persze, csinálok
-
Csabee.
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Eddig érdekességeket mondtak benne... most már nem

-
Csabee.
nagyúr
Amióta van ez a Benkő show, azóta a fókusz fele arról szól hogy mi lett a Benkő showból kiszavazott "sztárokkal"

-
Sipi16
őstag
Kaptunk szombaton ismerőstől pár új képet és levittük a pincébe. Semmi komoly csak ilyen kommersz cuccok. Erre valami gyökér kivágta a pinceajtót. Szerencsénkre semmit nem vittek el, de ha anyum nem küldi le apámat csavarhúzóért reggel akkor lehet, hogy egy hétig bárki bármit elvihetett volna onnan. Mázlim volt mert az ajtó előtt voltak az új alufelnijem meg anyumnak is a télikerék alufelnivel. ez ca. 6000.
Ezek után bementem a suliba és elfelejtettek nekem szólni, hogy megbeszélés lesz és elmarad az első órám. Ennek örömére majdnem az összes szöget elgörbítettem az első kerekekben.

mod: [link]
Azt már el is felejtettem írni, hogy még a svininfluensa elleni oltást is megkaptam.
-
Face8814
őstag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Igen, tényleg Izraelben született.
[link] -
Face8814
őstag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Ezek szerint csak nekem volt új a dolog.

Egyébként egész jó "magyarsággal" mondta azt a pár szót!
-
Face8814
őstag
Ezen meglepődtem.
0.46-tól van a lényeg!
[link]
Ezt tudtátok? -
Sipi16
őstag
Jobb estét mindenkinek!
-
Ramius
őstag
A macskák érzik az erőset? Most nézte ki a számból az erős chio chipset ez a vörös bolhafészek

És falja mintha muszáj volna...
-
bnss
veterán
Szép estét mindenkinek!

-
Traxx
őstag
válasz
kételkedem
üzenetére
Nálunk vót nemrég, 2 konténer borult le targoncáról, sérülés szerencsére nuku...de ha 2 lépéssel kintebb állunk az ajtóban, nincs hova visszaugorva menekülni, és kilapít cirka 2 tonna

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Tőlem nyalogathatod a villanyzongorát is, ha gondolod
Mit találtam? Ennek a reklámnak a zenéje szinte beégett a tudatomba, annyit nyomták

-
válasz
venember83
üzenetére
akarsz köööörszakáááállat?
-
Bubu79
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
"Küldöm a zenergiját!"
-
Killing
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
Aktívan: Minden nap, tehát rendszeresen.
Passzív: Az meg alumínium hűtéssel.
-
Bubu79
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
Itt megy szó nélkül...
-
zolynet
veterán
ez a mai interjú nagy kapufa lett ... szakmai tesztben csak linux-os kérdések, ahhoz meg nem értek egyátalán
... next time -
dragonfx
veterán
ti be tudtok jelentkezni msn.re?
nemrég kérte hoyg frissizzem valami 2009 buolt 15re..meglett.most meg nem akar felépni.havernál is ez van.
mia afx baja van?
azt írja nem kapcsolodik az internethez.... -
Killing
addikt
-
Móci
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Csak nekem jut róla eszembe azonnal egy gokart? Bukócső már van...

-
Szép napot
NoLF: Mindjárt megkergetlek egy privivel céges nyomtatókkal kapcsolatban
-
mmdms
addikt
Wow, megkaptam a szakdoga témám, le is esett az állam: ISMERTESSE A PC TUNING LEHETŐSÉGEIT, KIEMELVE A CPU ÉS RAM TUNINGOLÁSÁT. KÉSZÍTSEN KÜLÖNBÖZŐ TESZTEKET ÉS VONJA LE A KÖVETKEZTETÉSEKET. A CPU ÉS RAM TUNINGOLÁS LEHETŐSÉGÉT JELENÍTSE MEG EGY SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ WEBLAP FORMÁJÁBAN IS.
Pont testhezálló, imádok tuningolni.

-
tildy
nagyúr
Megvolt a második hívás is ó jeeee

Jóval jobban sikerült mint az első . Tudtam folyamatosan angolul beszélni - ez nálam már nagy szó! - és küldi az emailre a további infót az emberke...
tyé
Aktív témák
Hirdetés
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- ASUS ROG Strix G18 Gamer laptop , i9 14900HX , 16GB DDR5 , 2K 240HZ , RTX 4060
- ASUS TUF F16 FX607 - 16"WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1,5 év garancia
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kösz.

Azért egy

Illetve volt, csak nem rajtam, szerencsére

0.46-tól van a lényeg!