Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
vergilx
őstag
You spin my head right round right round,when you go down, when you go down down..
-
Szép jó napot mindenkinek!
Beezüstözi az estémet egy E71.
A két öreget letettem a polcra, kicsit sok volt már a 30 deka többlet.
-
Csabee.
nagyúr
Most néztem meg a sziklák vérét! Naggyon jóóó horror jelenetek voltak benne!
-
Ezt Bubu figyelmébe ajánlom: Ilyen állat pedig nincs. Vagy mégis?

-
1010
őstag
hulye papyal
novmeber 4 en kifizettema cuccost
ma irnak sellerk hogy fizessek mert akkor csomagolnakirok eladonak tegnap meg a penzt se kapta meg
hat ez fasza......
irtam paypalnak ises kuldem id szamot eladoknakvalakinek volt ien vagy vett valamit 4en?
-
pohár
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Hát az nem jelenti azt hogy sose jönnek vissza...
Oda a magyar Jennifer Love Hewitt-unk

-
tildy
nagyúr
fél 9re érünk kb ki.
És ma ilyen idő van kinn... -
pohár
félisten
válasz
venember83
üzenetére
-
Csabee.
nagyúr
Olyan finom tatárbiszteket ettem!

-
tildy
nagyúr
-
pohár
félisten
Na elhoztuk szüleim új ágyát, keret + matrac= 190k

-
Killing
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ma is aktív volt, lehet hogy nem postol.
-
Mawyx
őstag
Én is indultam vásárolni, de lemerült az akksim

-
zolynet
veterán
válasz
Csabee.
üzenetére
nem akartam előre az ördögöt a falra festeni de nem kis pénzt tettem volna fel erre, azért ne csüggedj, feb-márc környékén olcsóbb lesz ;-) , olcsóbb mint pont a karácsonyi dömpingben ... nézd a jó oldalát, addig se itt voltál
(éke) , hanem levegőn
tulajdonképp mit szerettél volna venni?Sipi16: akkor ez egy drága szombat
-
Csabee.
nagyúr
Most jöttem electroworld-ből a nagy 50%os akció kb 3termékre szólt,mert ilyet szól az ember hogy 2hete elvitték... DE akkor miért azt reklámozzák hogy most hétvégén van?

-
-
ngabor2
nagyúr
jó reggelt minden erre tévedőnek. tegnap este igen hosszadalmas, és rég várt hangulatú összejövetelben volt részem. jelenleg egy tankcsapda idézet jut eszembe:
most meg itt van a másnap
a gyomromban a savkatonák árkokat ásnak
a fejemben a vér meg iszonyúan lüktet
(a testem büntet)asszem nézek valami kaját egy közeli boltban

-
zolynet
veterán
lista nélkül, asszonnyal bevásárolni, az 20-30k között lesz akkor alsóhangon
(bocs Tildy)venember83: dolgozni nem akartam, inkább csak a fizetést
hh nem akarták a lelkedet, megmutattad nekik és inkább monták h azé ezt ne, mutassa legyen kedves az előző havi bérpapírját
mekkora pecót vennél, merre? -
zolynet
veterán
válasz
Pisztillus
üzenetére
ssss ... f6 óta gályában
mindenkinek jó hétvégét btw -
-
Esmein
nagyúr
tyuhú, megyünk a teszkóba!
-
zolynet
veterán
a belem kifordul h ma is h5kor keltem
egyszer csak beüt a kánaán is ... valahooooooool
-
neduddki
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
HI!
ebben az a kecsebejto hogy mar nem is SetitLelku reklamaml:- )))
udv
neduddki
-
pohár
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Szerintem már vagy 3 hónapja ki se volt nyitva...

Jó éjt neked!

Neked is tigriskoma

-
Csabee.
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Én is követem a példát! Jóéjt mindenkinek! -
pohár
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Ennyire ki szeretnéd beszélni élményedet vagy miért sürgős ennyire?

-
pohár
félisten
válasz
venember83
üzenetére
22h a nyitás időpontja

-
venember83
nagyúr
Vajon melyik topikot felejtették el ismét kinyitni a nagybötűsök? Vagy 11-től lenne nyitás?

-
Csabee.
nagyúr
válasz
dragonfx
üzenetére
Jelentem megnyílt a Topic!! Divatos, Designos, Akciós ruhák jó áron, avagy hol,mikor van akció?
-
Winner_hun
félisten
Hmm van baktarider 3, évekkel ezelőtt még nem volt amikor néztem. Akkor írták hogy lesz, aztán elfelejtődött a részemről.
-
Csabee.
nagyúr
Kb fél éve volt egy ilyen akció a newyorkerbe akkor én is vettem magamnak 2 farmert 2500ért! De állt 10.000ért veszem!
dragonfx premier-be sosem tudtam vásárolni magamnak!
Én legutóbb a Westendbe az alsó szinten a Gecco-ba vettem pulcsit, kivolt rakva hogy Pulóver akciós 6000ér , bementem sikerült egy pont nem akciósat megvennem 11ért

-
dragonfx
veterán
ha már nyugati aluljáró akkor inkább a 3 tigris ugyanaz és ott olcsóbb.amugy sugok a westend alsó szintje pár márkát kivéve mind józsiról van.
Szerintme el lehet kapni mindenből akciót aki persze egyből akar mindent mindig a legjobbat az fizetnie kell ezért rendesen.
én 3-4nél enma dok többet poloért és gyakorlatilag csak márkás poloim vannak mert nekem az 1 alap ruhadarabom télen nyáron bármikor.más kérdés más fazon szín minta.stb.
nekem 2db energy farmerem van 7é és eredeti, amásik jozsis de a westendes 25ös retro odaveri anyagban. retoroban most 11-12é nagyon klassz farmerek vannak csak mostanság divatba jött 50 kilós véznabogarakra ruhát gyártani. baxki 36 os farmer majdnem kicsi rám....alulról meg majdnem 1 arasznyi levágós kategória.Aki jopolot akar joáron>>woodoo,saxoo(persze mind2 akció idején) aki jó pólót akar de bármennyire>>replay
vagy aki még jobban gondolkodik az kimegy premierbe
pulcsit en angyon hordok. de ami van csak boltból.és mind 10-12k.
kabát cipő szintugy.de anewyorkerbe tényleg jo cuccok vannak cska el kell csípni.nekem pl a boxerek 80% onnan van designosak. a vörösmarty teresbe most vettem 290é meg 690é mult héten.
de westendibe is szokott jo akcios lenni.
én 3-4k sajnálók egy boxerre enm tom ki hogy van vele.
cipőbe a határ 15k. de pl most októberban premierben vettem kettőt is adidasba bolond kedden. egyik 33 volt másik 22...én ezt elhoztam a kettőt 14é.
newyorkerben oltári akciók szoktak lenni. nyáron 500é vettem olyan bermudát ami mintára kb oneill szint és 12k környéke. farmer is van ott 3-4é cska ki kell várni.de pl a premierbe meg westendbe a retro női farmerek most is 4-5e.
Nem nyit valaki egy ilyne divat desgnos akciós jó áron topikot?
-
venember83
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
ENNNNNNNNN
-
Csabee.
nagyúr
-
pohár
félisten
Nehéz rám pulcsit & cipőt találni, nem veszek minden hónapban, sőt minden másodikban sem, úgyhogy kibírható szerintem
Cipőből is úgy vagyok mint ahogy zolynet, mindegy hogy mennyi, csak legyen tartós és jó a lábamra, nameg nézzen ki valahogy... Vagyis feleljen meg az ízlésemnek
tildy... jó, de te turkálóból ruházkodsz (legalábbis sokszor, ha nem mindig), én meg nem. Meg ahogy Csabee megmondta, a csajok simán kapnak 2k-ért egy fasza pólót meg topokat, nekünk meg 5 alatt nehéz, szinte lehetetlen normálisat találni mind színben mind méretben

Londonban meg drága a parfüm, onnan azt nem szabad venni, a ruha az meg rohadt olcsó
Haverom kint lakik a keresztanyjáéknál, Diesel farmert vesz 10k-ért, mondom anyád

-
Winner_hun
félisten
EMMMMMMMMM
-
Szép jó estét mindenkinek!
Vajon, jogos a semleges értékelés ama esetben, ha az eladó figyelmetlenségből nem tartotta be a nyomatékos kérésemet, miszerint az ajánlott mellé kérje az elsőbbségi szolgáltatást is - hiszen fizettem a postaköltséget, plusz előreutaltam -, és csak annyit kértem, ajánlott-elsőbbségivel adja fel. Feladta kedden, így mára ide is ért az ajánlott küldemény. Én meg két napon át lestem a postást, és pattogtam, hogy hol bóklászik a kettes.
Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Projektor topic
- Vírusirtó topic
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Programozás topic
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Apple Watch Series 8 Cellular (45mm, szürke)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sok sikert! 

(éke) , hanem levegőn
...