- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
-
-
Tim82
félisten
válasz
hoffman_ #43842 üzenetére
Lehet, hogy nem ártott volna egy utánanézés, hogy melyik banknál milyen feltételekkel lehet hitelt igényelni? Nem csak úgy beleugrani? Vagy mittomén, biztosan találtál volna jobbat is. De ha tényleg pisztolyt fogtak a fejedhez, akkor visszaszívtam.
De tudod, saját hülyeségért bankot szidni szerintem alaposan megindokolt jelölés a Taigetosz-pozitív címre.
-
fokukac
nagyúr
válasz
hoffman_ #40303 üzenetére
Szerintem túlbonyolítod. A netes bankolással semmi baj nincs.
Viszont, úgy vettem ki, hogy Te netes vásárlásra akarod használni a kártyádat.
Namost, elsősorban itt azon múlik minden, hogy csak megbízható oldalakon (megbízható, ismert cégek, paypal, stb.) használd a kártyát, add meg a kódot, és akkor nem lesz bajod. Kukutyin kft-nek, meg szexoldalaknak ne add meg soha a kártyaszámod, és ennyi.
Én évek óta használom, elsősorban Paypal-lal, de vettem már direktben díszdobozos pink floyd cd box-ot, sok repjegyet, semmi baj nincs vele.Még egyszer mondom, ez nem a Te tűzfaladon múlik, hanem, hogy a túloldal megbízható-e.
-
kételkedem
addikt
válasz
hoffman_ #40272 üzenetére
Teljes biztonság nem létezik, de ez közelít hozzá. Használd nyugodtan!
Ha egy kicsit paranoiás vagy, akkor más alkalmazást ne futtass bankolás közben, mindig gépeld be a bank címét a böngésző címsorába, miután befejezted a bankolást lépj ki a bank oldaláról. Természetesen a böngésző ne jegyezze meg a felhasználói neved és jelszavad az oldalhoz.
Szép napot mindenkinek!
BS-nek üzenem, hogy 15°C van és esik az eső!
-
Tim82
félisten
válasz
hoffman_ #35162 üzenetére
Mert mindig az elégedetlenek írnak ilyen topikokba.
UPC FiberPower 15-öm van (15 le, 5 fel elméleti maximum), eddig még nem tapasztaltam szolgáltatáskiesést, csak olyat, hogy a kábelmodemet kellett újraindítani. A sebesség nem esik, elég gyors. Igaz, gyakorlatilag nem p2p-ezek és fájlszerverről sem gyakran töltök le mostanában.
Én is Vodafone "korlátlan" netet váltottam ki kb. 3 hónapja az UPC-vel, eddig azt mondom, hogy megérte. Mellé van most egy Pannonos (Telenor-os) 1 GB-os mobilnetem, csak arra, ha utazok vonaton, vagy ha apámhoz elviszem a notebook-ot, hogy megnézzük az emailjeit.
-
Cicero
őstag
válasz
hoffman_ #35075 üzenetére
Jól jön ez a hosszú hétvége, leghamarabb kedden lesz fejlemény..
Figyelj itt azt írja, hogy:"Az eljárás díját az elektronikusan felvételizők folyószámláról banki átutalással, vagy bankkártyás fizetéssel az interneten keresztül fizethetik be, míg a hagyományosan (papír alapon, postai úton) felvételizők a banki átutalás és a jelentkezési laphoz csatolt sárga csekkel befizetése közül választhatnak."
Ez most hogy is van? Hol találom a számlaszámot, megjegyzésként a felvis azonosítómat kéne beírni?
-
Cicero
őstag
válasz
hoffman_ #35073 üzenetére
Azt én sem értem, hogy miért nem lehet elkezdeni a küldözgetést rögtön a hitelesítőlap határideje után. Szerencsétlen érettségizőnek van elég problémája így is, még erre is gyomorgörccsel gondoljon (pánikbeteg vagyok)? Ennyire még sohasem akartam kifizetni 9k forintot.
én hülye miért elektronikusan jelentkeztem? ismerős már februárban befizette (papíros).
-
-
kételkedem
addikt
válasz
hoffman_ #33276 üzenetére
velőt eszel?
BE: te bétatesztelsz? mázlista!
Olyan jó, hogy a Forint gyengülésének mindig van valami oka! A görögöktől kaptuk a kultúrát, a művészeteket, a demokráciát, a görög joghurt receptjét és a forint gyengülését...
Szabolcs vezér bronzszobráról lelopták a kardot. tudom, hogy bagatell, engem mégis felháborít. Bakker, tényleg semmi sem szent. Lélekharangtól a szobrokon keresztül a trafókig mindent ellopnak!
-
FehérHolló
veterán
válasz
hoffman_ #33252 üzenetére
Alapképzés:
Mérnök info: 373
Villanymérnök: 355Mester:
Mérnök info: 46
Villanymérnök: 45Nem akarlak elkeseríteni de ha nem találtad meg felvi.hu-n a linket (ami egyébként egy nagybetűs almenü is egyben), akkor nem biztos, hogy erőltetni kéne a dolgot.
NoLF: Egy korrekt Matlabos fékezési modell összeállítását a BME Közlek karán több hallgató csinálta több féléven keresztül TDK keretein belül. Ebben a gumi paraméterei még nem is szerepeltek. Azóta lehet, hogy az is elkészült. Nem olyan egyszerű a dolog, hogy ha csúszik, akkor rövidebb úton áll meg.
Mint az előző hozzászólásomban említettem, az én tudományom itt kimerült, nem értek annyira a témához, hogy megdönthetetlen érveket hozzak fel. Csak a neten fellelhető tesztek alapján kötöm az ebet a karóhoz.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Metal topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged