Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
válasz sanka81 #1531 üzenetére
Elso generacios Buta kb 8-10k a masodik generacios programozhato 9-20k ig , tul dragat szerintem nem erdemes venni belole, meg itthon amugy is arerzekeny piac miatt dragabb cuccok bese kerulnek...
Termeszetessen csippan is sot akar fokuszcsapda szeruen akkor lovi el a kepet mikor betalaltal a fokuszba ,pont mint a kitobi csak itt nem motor tekergeti henem te.[ Szerkesztve ]
-
Kerio
őstag
válasz sanka81 #1528 üzenetére
Üdv!
Egyenlőre nem nyúlok bele. Megvárom a tanácsokat. Megmondom őszintén szervízbe nem vinném el. Eddig szervízekből sosem hoztam ki jól gépet.
Igen, a Helios M42-s. Vettem hozzá egy ilyen adaptert. Az enyém teljesen manuálisan működik, a szememre van bízva az élesség. Vagyis fénymérés van. De létezik chipes is, amivel működik a fókusz visszajelzés. Tehát kézzel fókuszálsz, míg a keresőben meg nem jelenik az a zöld jel, hogy jó a fókusz.
-
SpongyaBob
veterán
válasz sanka81 #1484 üzenetére
TTL módban használom a Cullmant egyenlőre, és viszonylag pontosan villant ahogy kell. Ha mégis "mellélőne" akkor azt RAW-ból simán visszatudod hozni
Manuálban csak próbálgattam, mindegyik szénné égett Oda kell egy kis gyakorlat.
Ha hazaértem linkelek majd vakus képet.i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
-Shadow-
aktív tag
válasz sanka81 #1479 üzenetére
Valami kérdés esetleg ami konkrétan érdekelne a Metz-cel kapcsolatban? Pixinfon pont van róla egy cikk, abban elég jól le van írva róla sok minden. Sztem elég ütős kis cucc, frankón lehet vele fotózni. Meg vagyok vele elégedve.
14-54-et konkrétan csak a sajátomat tudom pillanatnyilag, de nagyon sanszos, hogy ez lenne az utolsó dolog amitől megválnék.
Itt van néhány vele készült kép. Meg itt is.12-60 meg valóban odaba.., csak hát melyik egyszerű földi halandónak van arra dellája...???
-
SpongyaBob
veterán
válasz sanka81 #1476 üzenetére
Igen forgatható a feje. Van rajta egy derítőlap és egy nagylátó diffúzor is. Nézd, nekem ez az eslő vakum, de több mint amit vártam
A 14-54 egy igen jó üveg még ma is, de én lehet maradok a 14-42-nél. Én teljesen elégedett vagyok velei11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Bestbuy játékok
- Háztartási gépek
- Politika
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest