- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
válasz
sanka81 #1531 üzenetére
Elso generacios Buta kb 8-10k a masodik generacios programozhato 9-20k ig , tul dragat szerintem nem erdemes venni belole, meg itthon amugy is arerzekeny piac miatt dragabb cuccok bese kerulnek...
Termeszetessen csippan is sot akar fokuszcsapda szeruen akkor lovi el a kepet mikor betalaltal a fokuszba ,pont mint a kitobi csak itt nem motor tekergeti henem te. -
Kerio
őstag
válasz
sanka81 #1528 üzenetére
Üdv!
Egyenlőre nem nyúlok bele. Megvárom a tanácsokat. Megmondom őszintén szervízbe nem vinném el. Eddig szervízekből sosem hoztam ki jól gépet.
Igen, a Helios M42-s. Vettem hozzá egy ilyen adaptert. Az enyém teljesen manuálisan működik, a szememre van bízva az élesség. Vagyis fénymérés van.
De létezik chipes is, amivel működik a fókusz visszajelzés. Tehát kézzel fókuszálsz, míg a keresőben meg nem jelenik az a zöld jel, hogy jó a fókusz.
-
SpongyaBob
veterán
-
-Shadow-
aktív tag
válasz
sanka81 #1479 üzenetére
Valami kérdés esetleg ami konkrétan érdekelne a Metz-cel kapcsolatban? Pixinfon pont van róla egy cikk, abban elég jól le van írva róla sok minden. Sztem elég ütős kis cucc, frankón lehet vele fotózni. Meg vagyok vele elégedve.
14-54-et konkrétan csak a sajátomat tudom pillanatnyilag, de nagyon sanszos, hogy ez lenne az utolsó dolog amitől megválnék.
Itt van néhány vele készült kép. Meg itt is.12-60 meg valóban odaba.., csak hát melyik egyszerű földi halandónak van arra dellája...???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest