- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
Karácsonyra gyereknek, hogy elmondhassa, dSLR van nála, de nem baj, ha összetöri az obit.
410 egészen kulturált, meg kell tanulni használni. Kis érzékenységen kihasználható a 10MP, nagyobbnál a régebbi 6 megás dSLR-ek szintjét el lehet vele érni.
Az obi valójában az E-500-hoz készült először egy ultraolcsó, akksi és töltő nélküli, elemtartós csomagban. Önállóan hivatalosan nem árusítják.
-
Szten Márs
nagyúr
Amennyire én tudom, tulajok beszámolói alapján, a 17,5-45mm-es obi igencsak kilóg az Oly objektívkínálatából, és közel sincs olyan jó, mint a legtöbbször kitobinak használt 14-42. Az E-410 meg az abszolút belépőszint, gyakorlatilag markolat nélkül, kis lyuknyi keresővel és képstabi nélkül.
-
olli
tag
A művirág vázával egy sötét szobában állt. Az első két kép m42 közgyűrűvel 4/300 Pentacon objektívvel a gép saját vakujával 5 méterről készült, f:5,6. A harmadik kép Sigma 18-50mm kitobival, a gép saját vakujával 1 méterről. A pentacon első hátsó lencséjét kívülről megpucoltam, a gond az, hogy belül is kellene,olyan zsíros szmogszerű fátyolt látok benne, nem gomba. A székre raktam le, alágugolva naggyából belőttem az élességet.
Mit is kérdeztél?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BIOS frissítés
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest