- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Akkor annak is nagyon buta a CEC része. Megnéztem egy videót és csak ki-, bekapcsolás van, ami egy lejátszó esetében kevés, azért még szükség lenne néhány menüpontra, hogy kényelmesebbé tegye a használatát. Én is használom 1-2 eszközön, mert úgy kényelmes, de ott be tudom állítani, hogy ha a lejátszót ki- vagy bekapcsolom, akkor a TV-t nem bántja, ha a TV-t kikapcsolom, akkor az eszköz is kikapcsol, ha a TV-vel az adott bemenetre váltok, akkor bekapcsol, ez így még kényelmes.
-
blakey
titán
-
eL Geri
őstag
-
-
Quadgame94
őstag
Mindenre van példa itt és annak az ellenkezőjére is. Általánosságban Samsungot szidják, az LG-t pedig dicsérik. A gond az, hogy elenyésző a visszajelzés és nincs statisztika róla. Napi szinten foglalkozom statisztikával a tanítás mellett és az első "lecke", hogy fórumokat sosem szabad reprezentatívnak venni. Több tízezer szám esetében sem, hiszen évente kb 26 millió tévét ad el például a Samsung.
A helyzet, hogy ne ez alapján hozd meg a döntésed. Ha gond van a készülékkel 14 napon belül visszaküldöd. Aztán pedig nagyvalószínűséggel semmi baja nem lesz legyen az Samsung, Sony, LG vagy Panasonic.
-
Farkassacred
őstag
A sony-nál nekem nem sok szerencsém volt eddig. Bár itt szerintem nem is szervizzel van a baj, egyszerűen náluk semmilyen minőségellenőrzés nincs, avagy csak hozzánk kerülnek a hibás termékeik. Megszívtam velük rendesen, bár biztos balszerencse is kellett ehhez..
A többi terméket nem ismerem, jelenleg még egy lg c3 készülékem van, de szerencsére szervíz még nem kellett hozzá. De jókat mondanak róluk nagyon. -
hunspikey
őstag
Van bőséggel... Samu kontra LG - örök harc a tulajok közt de azért általánosságban az látszik, hogy az LG-nél nagyon keveset szarakodnak, nem jellemző a betartás.
A gond inkább abból szokott lenni, ha főalkatrész csere után a jól bevált hazai gyakorlatnak megfelelően nem kalibrálják össze a panelt a vezérléssel.
Samu már sokkal trógerebb, ott sokat olvasni olyan tulajokat akik csalódottak.
Az egyéb resztli márkák közt nincs igazság, de általánosságban nem jó a helyzet mert nincs valós nagy rendes márkaszerviz, vállalkozások vannak beállítva márkaszerviznek, míg a valóságban három régi gelkás pajtás csinálja ha tudja - pl panasonic nálam ez volt 10 évvel ezelőtt.
Szóval igen, abszolút márka függő a dolog.
-
Black Dragon
addikt
A bajom az volt még a korábbi hozzászólásodra reflektálva, hogy nem objektív az ajánlgatás. Vegyél Panát meg Sonyt, kész. Én nem azt firtatom, hogy a Pana vagy épp a Sony képviselné kijelző minőségben a csúcsot hanem azt, hogy milyen alapon zárunk ki más gyártókat ebből a körből? Ha valaki konkrétan azt mondja, hogy pénz nem számít, ide nekem a legjobbat akkor rendben, vegye a Sonyt. Ha viszont nem, akkor nem igazán lehet egy lapon említeni pl a csúcs Sonyt és a csúcs Samsungot.
Ha netán valaki ár/érték best buy terméket keres, akkor ez a két márka ki is lőve. Ami szerintem nem baj, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy valakinek a csúcskategória akár oprendszerben vagy épp távirányító, design vagy akármilyen fronton osztatlan sikert arat. Mindenki döntse el az egyéni preferenciái szerint, hogy neki melyik részlet fontos egy tv vásárlásnál, vagy épp kizárásos alapon menni, hogy neki fixen mi nem tetszik egy adott márkánál.
-
ρσгτσ
addikt
Itthon pár ezer forintért lehet hozzá venni más fajta távirányítót. Aliról pedig még olcsóbb.
Samsung távirányítóját amúgy én sem szeretem, ezért vettem hozzá sok gombosat. Viszont más meg teljesen oda van érte. Pl. párom is.
LG távirányítója nekem nagyon bejön. Viszont anyósom ki van akadva az egér miatt, és valahogy mindig bekapcsolja véletlenül. Így ahhoz is vettem egy másikat. Néha nálunk van és küszködött vele rendesen.
A menü az persze más téma, de nekem nem volt vele gondom. Hamar meg lehet tanulni. Kb. 2 és fél éve használok fő TV -nek LG -t és Samsung -ot. Kifejezetten bejön a felület. Mellette van TCL is, így vágom milyen a droid. Meg előtte Sony és Philips volt.
Ami anno nem tetszett, az a Saphi volt a Philips -nél.
-
ρσгτσ
addikt
Droidnál az app elérhetőség, kínálat lehet jobb. Főleg, ha közös a store a mobiloddal. De ez sem mindenkinek lényeges. Vagy hogy apk -ból lehet telepíteni, de úgy sem minden fut stabilan, ha amúgy nem elérhető rá.
Google TV szerintem sokkal jobb már, mint a régi droid felület volt. Ennek ellenére nekem jobban bejön a Samsung és az LG rendszere/felülete.
Mi volt a gond az irányítással? Évek óta használom mindegyiket, de én nem vettem észre. Vagy lehet nem tűnt fel. Nem tudom pontosan miről van szó.
-
szkutyi
addikt
Szögezzük le!---} jó a pana, és a Sony..nagyon is! DE!!!
Az a baj hogy tele beszélik a fórumot hogy így a válogatott panel a sony-ban Panasonic van, ugy a hiperszupertitkos saját processzor és a többi aztán sehol semmi...ugyanúgy van banding, van tinting, pixel hiba, és úgyanúgy beszarik ha kell.
Pár kép INNEN a forumból.
Csak azért hogy ne üljünk már fel erre a vonatra fel hogy hű de különleges az a két márka.....
És akkor az eladási arányrol nem is beszéltünk...
LG VS Sony/pana.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged