-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
turbobusa #111322 üzenetére
szinte soha... illetve a manuális még nem nagyon javított pl nálam - ellenben a rendes 4 óránkénti sokat tud hozni. Érdemes egyszer rendesen teliképernyős fullfényerős HDR-el jól meghajtani és úgy intézni hogy így érje el a 4 órát. Akkor a leghatékonyabb a kis ciklus- szinte mindent kiszed. A nagy kézitől már volt hogy pl rosszabb lett nálam legalábbis.
-
Ébri
senior tag
válasz
turbobusa #107030 üzenetére
Mondjuk nekem durvább volt a székkel amin most is ülök, GLS-nél végighúzták a betonon ránézésre a dobozt, ami ki is szakadt így a szék alján is jó kis karcok lettek, jó sok. Mikor írtam az eladónak, ők felajánlották, hogy vagy visszaküldöm, vagy engednek az árból, mivel szerencsére az összes karc a szék alján volt, nekem jó volt az engedmény. Szóval nekem részben jóval látványosabb volt, részben meg ha vki nem fekszik alá, nem látható egyáltalán. De szerintem lehet van értelme egy kört futni vele.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
turbobusa #107028 üzenetére
Ha tényleg csak felületi, akkor azt a fenti módszerrel el lehet tüntetni. Egyébként tényleg nagyon ritka az ilyen, tehát elég kicsi az esély, hogy újra ilyet kapsz. Persze megértem, ha nem akarsz ezzel szórakozni. Főleg így karácsony előtt. Ez nyilván a te döntésed.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
turbobusa #107024 üzenetére
Festés jött le, vagy le is van verve a keret? Mert nem látszik rendesen a képen. Ennek a felülete amúgy festett, és tényleg ritkán, de előfordulhat, hogy már így jön ki az LG -től.
Szürke, hasonló árnyalatú alkoholos filc hegyével, ha lekened, utána óvatosan rátörölsz egyet, akkor egységesebb lesz és nagy eséllyel nem is fog látszani.
Vagy marad a visszaküldés, 14 napos elállás, ha van még rá lehetőséged. Gondolom online vetted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Vírusirtó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xbox Classic / Xbox 360
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged