- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
A bajom az volt még a korábbi hozzászólásodra reflektálva, hogy nem objektív az ajánlgatás. Vegyél Panát meg Sonyt, kész. Én nem azt firtatom, hogy a Pana vagy épp a Sony képviselné kijelző minőségben a csúcsot hanem azt, hogy milyen alapon zárunk ki más gyártókat ebből a körből? Ha valaki konkrétan azt mondja, hogy pénz nem számít, ide nekem a legjobbat akkor rendben, vegye a Sonyt. Ha viszont nem, akkor nem igazán lehet egy lapon említeni pl a csúcs Sonyt és a csúcs Samsungot.
Ha netán valaki ár/érték best buy terméket keres, akkor ez a két márka ki is lőve. Ami szerintem nem baj, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy valakinek a csúcskategória akár oprendszerben vagy épp távirányító, design vagy akármilyen fronton osztatlan sikert arat. Mindenki döntse el az egyéni preferenciái szerint, hogy neki melyik részlet fontos egy tv vásárlásnál, vagy épp kizárásos alapon menni, hogy neki fixen mi nem tetszik egy adott márkánál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Call of Duty: Warzone
- Apple MacBook
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Energiaital topic
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor