- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
maci74 #100562 üzenetére
Igaz, hogy S90C -t használok, de nekem BN59-01315B van hozzá. Ott az INFO gombra kijön, hogy milyen műsor megy a TV -n. Ha pedig mégegyszer megnyomom, akkor kijön az adott műsor leírása is. A műsorújság pedig a GUIDE gombra jön ki.
Most vagy S95C -nél van valami komplikáció, vagy ennyit számít az, hogy a távirányító A vagy B.
Szerk.:
Jah és a távirányító eredeti, nem utángyártott. Egy másik Samsung tulajtól vettem, aki korábban ezt kapta a TV -hez, de sosem használta, mert nem szereti a sok gombos távirányítókat.A kábel közvetlenül megy a TV -be. Nem használok szolgáltatói boxokat. Így az univerzális távirányító részét sem.
Egyébként nálam ez nem dupláz.
-
Yodamest
veterán
válasz
maci74 #100401 üzenetére
Nekem 95b-van, ami bevált itt sok próbálgatást követően az a filmmaker, annyi változtatással, hogy a kontrasztjavító low-ra be van azért kapcsolva (anélkül egyszerűen túl sötét) és a maximum fényerő pedig highról mediumra van téve. Így pont jó a dinamika/fényesség nem túl “ragyogó” de mégis életteli és kontrasztos a kép. Ez most a hdr, de az sd is ugyanez a metodika, csak ott az alap medium maximum fényerő off-ra van téve.
-
szkutyi
addikt
válasz
maci74 #99837 üzenetére
Anno Pestre utaztam egy Sony készülék miatt.(Előre oda szóltam hogy tegyék félre.)
Már vártak, és azzal kezdték hogy meghallgatom-e őket? (Tudták hogy vásárolni fogok, nem hiába utaztam 150km)
1.5 órán keresztül húztam az agyukat, voltam már barát, sógor, minden is, aztán amikor mondtam hogy na hozzátok a sony-mat had fizessem ki, már nem voltam barát....cipekedni sem akartak segíteni, de ezt egy panasszal tudtam orvosolni....
-
John D'oh
aktív tag
válasz
maci74 #99829 üzenetére
A MM-ban anno én is néztem az S90C-t és és az S95D-t is, és egyáltalán nem nyűgözott le. Ennek ellenère azt mondtam otthon is látni kell mert úgy az igazi, max visszaküldöm. És mennyire jól tettem, eszméletlen milyen képe van, olyan színeket látok amiről nem is tudtam hogy létezik
-
szkutyi
addikt
válasz
maci74 #99819 üzenetére
Mindkettő tökéletes számodra!.
Ami miatt NEM választanám a samsungot: beragadt gamma, és kétes frissítések( volt hogy mindig elrontottak valamit)
Ami a Samsung mellett szól lg-vel szemben: nagyobb szín fényerő... (Homogénebb panel-bar épp most mutatott valaki egy eleggé bandingos samsungot)
Én LG c3-rol.tudok mutatni pár képet..(kalibralt a tv) [link] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest