- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
YelaWolf001 #110776 üzenetére
Ez mind úgy van ahogy leirtad.
22 pontossal jatsz, 2.5-et allitsd mondjuk 8,8,8ra, 5%ot meg 4,4,4re. -
alaves
addikt
válasz
YelaWolf001 #110776 üzenetére
Leírásodból látszik, hogy eléggé zavar az SDR fekete közeli részletvesztés és a szükségmegoldások sem felelnek meg. Javaslom a kalibrálást (Vhiktor vagy janos666).
-
ρσгτσ
addikt
válasz
YelaWolf001 #108203 üzenetére
Szerintem ha nem okoz problémát és nem zavar, akkor nem kell vele foglalkozni. Előnye annyi, hogy gyorsabban kapcsol be a TV, mert kikapcsoláskor csak készenléti módba kerül. Tehát van némi plusz fogyasztása a rendes kikapcsoláshoz képest.
Smart home -nál lehet még fontos, ha elvárás a külső vezérlésnél, hogy készenléti módban legyen a TV. De ez meg nálunk hivatalosan nem elérhető LG -nél.
-
Gicz
addikt
válasz
YelaWolf001 #101950 üzenetére
Nem maradt el csak nem vetted észre, 100%. Nekem 2db C2 van itthon, mindegyiknél mentek az 500 órásak is, szervizmenüben is látszik, hogy már lefutott párszor mindkét tévén, és sosem vettem észre. Nem ír ki hozzá semmit, csak megcsinálja csendben.
-
wallace 234
őstag
válasz
YelaWolf001 #100464 üzenetére
Nem szokott figyelmeztetést feldobni,hogy a magas fényerőn való tv nézés fárasztja szemet ,kapcsolja be az energia takarékos módot ? Sdr nél ha vissza veszed a fényerőt kb 30 as ra és a csúcs fényerőt magasra állítod, hasonló hatást érsz el mintha magas oled fényen lenne a tv. Én így használom lehet azért nem dob már fel frissítést.
-
wallace 234
őstag
válasz
YelaWolf001 #100461 üzenetére
Nálam is csinált már ilyet a C2 még az első hetekben ,de azóta már nem tűnt fel. Valószínűleg a használati szokási minta alapján ,egy darabig többször futtatja a frissítést. Oled pixel fényerő milyen beállításon van ?
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
YelaWolf001 #97633 üzenetére
G2 esetében elég nagy a szórás a gyári kalibraciot illetően. Így simán lehet valóban túl meleg a kép. Tedd meleg 40 köré. A 20 biztosan hideg, kékes, zöldes már.
Az is lehet hogy csak nem ehhez vagy szokva, de kalibralas után helyre kerül minden.
-
szkutyi
addikt
válasz
Elindultál az úton, ez már jó
. El fogsz jutni a meleg 50re , idő kérdése.
. 10-20 perc nem elég ...hagyd azon még ha fáj is..sok nap után nem szabad hogy bantson, és nem szabad hogy eszedbe jusson...ha mégis bántó, akkor lehet kalibralasra lessz szükség...de a meleg 50 kell legközelebb álljon a jóhoz igen.
Anno én is így kezdtem! 5 perc az ajánlott beállításokkal, majd vissza élénk képmód...aztán egyszer csak magamra erőszakoltam napokig....aztán azt vettem észre hogy egyre jobban veszem észre hogy milyen qrva jó a tv, és sokkal jobb minden rajta mint volt.. -
Malfroy
aktív tag
válasz
Kalibráltasd be deltaE 3 alattira, és Akkor nem kell tovább ilyeneken gondolkodnod mert ipari szabvány pontosságot fogsz nézni onnantól. Kivéve hogyha a G2 filmmakker nem tudja ezt gyárilag ,mert ha igen az a pontos,azt Kell használni, hogy úgy lásd a tartalmat ahogy látni szerették volna veled.
-
patrikcoc
senior tag
válasz
YelaWolf001 #94504 üzenetére
Nálam ugyanezt csinálja a B9, viszont a B7 és CX nem.
-
Dudee
senior tag
válasz
YelaWolf001 #94504 üzenetére
ebben a percben olvastam ezt egy fórumon az LG G3 known bugs listán:
"Anecdotal reports of heat expansion/contraction "pop" sounds during HDR playback, seems to vary from one unit to another (G3)"
Igaz ezt G3-ra írják, de akkor lehet hogy korábban is volt már ilyen jelenség... ?
-
alaves
addikt
válasz
YelaWolf001 #91245 üzenetére
Igen, sőt Dolby Vision lejátszás m2ts, ts és mp4 fájlokból van (mkv-ból csak HDR10).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hegesztés topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Medence topik
- Milyen videókártyát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged