- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro Koryak
addikt
válasz
eagleberg #69261 üzenetére
"Tehát a javitás kommunikálása egyenértékű azzal a beismeréssel hogy eddig valami szar volt. "
Mégis miért adnak ki sw frissítést? Mert valamit javítanak vele => eddig szar volt vagy nem is működött.#69256 fulton
Mindegy mi a forrás, automatikusan fel kellene ismernie és módosítania a képbeállítást ha HDR jelet kap: YT, USB, hálózat ...stb. Ha megszűnt a HDR forrás, akkor meg visszafelé ugyan ez. -
-SeveN-
aktív tag
válasz
eagleberg #67268 üzenetére
Fizetős? Akkor inkább előfizenék egy tv szolgáltatásra es nem kll szenvedjek saját tv serverrel .
Abben az esetben ha WebOs lesz,marad a Coreelec ha nem tudom tv-vel kiváltani , így legalább az esetleges codec hiányosság is megoldva .Philips androidos rendszere + Kodi vagy egyéb iptv kliens ? Van tapasztalat ?
-
zazenke
őstag
válasz
eagleberg #66605 üzenetére
ezt akkor tudod megmondani biztosra ha párhuzamba megy mellette egy lcd tv. ez a video gyönyörűen elmondja hogy mi ez a jelenség és mit jelent qlednél vagy hogyan jelentkezik miniledes tvnél vagy olednél igaza volt Alaves forumozónak tényleg jelen van lcdnél is csak más okból és másképp. google automatikus magyar fordítással néztem de megértettem így is [link]
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
eagleberg #65771 üzenetére
Azért arra készüljetek fel, hogy nem csak annyiból áll a kalibrálás, hogy elolvastok 1-2 cikket és addig nyomkodjátok a beállításokat amíg a grafikonon jól nem néz ki, majd utána jön a szörnyű valóság, hogy milyen lett a kép. Sokak után dolgoztam már és tettem rendbe a képet.
Pl már a minta generálás mikéntjénél elbukhat az egész (pl pc vagy laptop minta generátorként való használata kb rögtön garantálhatja is a kudarcot, hacsak nem ugyanaz a pc lesz a késöbbiekben a filmkehez a forrás eszköz).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged