- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wyll358
tag
válasz
Kisszaboo #70905 üzenetére
Elhiszem, hogy megérted meg adod alá a lovat, csak értelme nincs. Hacsak nem valami alternatív univerzumban léteztek, ahol csak oled tv esetén fordulhat elő gyári hiba és nem a tv-k 100%-ra lenne ez igaz (sőt gyakorlatilag az összes elektronikai eszközre ami egy villanykapcsolónál bonyolultabb felépítéssel rendelkezik)... biztos a műszerészek ezt jobban értik, én egyelőre ovis hisztirohamnak érzékelem, aminek az okát nem mondom, hogy nem értem, mert jogosan lehet valaki fusztrált, hogy miért pont neki jutott a szar és éri kellementlenség/kényelmetlenség emaitt, de ettől kezeljük már helyén a dolgokat. Javítják/cserélik, el lehet állni, visza lehet kérni a pénzt, ha megrendült volna a bizalom a gyártóban (akár egyszeri méntavétel alapján is) lehet keresni mást... ettől még az otthoni tv-zés csúcsát képviselek ezek a készülékek, nem poénból játszanak árban is a legfelső ligában.
-
T560i
tag
válasz
Kisszaboo #70905 üzenetére
De mi a gond? Visszakapja az utolsó forintig a pénzét! Én a második c1 küldöm vissza, most egy philipset bevállalok ,ha nem jo visszaküldöm! Nyílván ha rossz nem fogom nézni, de nem is îrom ötpercenként hogy szar az lg ez a baja az a baja! Ez ilyen de amîg van rá lehetőség ,hogy vissza a feladónak addig élni kell vele!
-
nagyzsozso65
tag
válasz
Kisszaboo #70867 üzenetére
Szia!
Ma délután végkifejlet!15.10-kor megadta magát a philips!Újraindítás után sincs fény a kijelzőn!Kb. ennyi fél milkáért!Én dolgozom,feleségem őrjöng!Pénteken elviszik és jövő héten valamikor visszakapom a pénzem.Viszont oda többet nem vihetek és nem is viszek philips oled tévét!És ezennel lemondok ezekről! -
-
tkesy
addikt
válasz
Kisszaboo #70749 üzenetére
Most miért gond az? Csak nézési távolság kérdése az egész...
Más: Magyar Telekom tv adásaihoz van esetleg valamilyen app LG CX-en az áruházban? Ahogy láttam horvát meg cseh területre való app van... Ha nincs, akkor van rá esetleg más mód, h a Telekom előfizetést lehessen nézni a tv-n?
(az előfizetés helyileg máshol van) -
-
válasz
Kisszaboo #70680 üzenetére
Ezt megértem. Én is így gondlom ahogy te. DE nincs ilyen. Ilyen félelmekkel az van, hogy nem szabad venni OLED tv-t ,mert ha gond van akkor azt mondod magadnak, hogy te megmondtad. Ha nincs gond akkor meg találni és keresni fogsz, hogy azt mondhasd hogy te megmondtad.
Én már az első kommentnél amikor belinkelted azt a privit ezt gondoltam.Még ha szar is ilyet leírni, de Ráadásul ezek nem is felső kategóriás modellek a kategórián belül. A 65" OLED tv-k felső háza nem 500 ezer körül van.
-
válasz
Kisszaboo #70665 üzenetére
Nem tudom. árban annyiért jó vétel volt, 100 K val van a 706 alatt. de pont a szoftveres gondoktól félsz , elálltál egy 706 tól ami újabb, valamivel jobb is. az előző genben épp volt elég, az is igaz nagy részét javították. Remélem nem lesz gond vele. Ha van akkor is van 30 napod vissza adni.Ha nem lesz gond vele és nincs szükséged a HDMI 2.1 dolgokra akkor jó vétel volt.
-
válasz
Kisszaboo #70662 üzenetére
Nem feltétlenül. Sokat vásároltam már tőlük, az én tv-m is tőlük van.
Ez [link] biztos például , hogy vissza küldött, nézd meg a leírását.
Ha sérült a csomagolás és szállítás során sérült, de ezt nem írják oda , hogy használat apró jelei és bontott kiegészítők, akkor valószínűleg ők kibontottak a dobozt a sérülés miatt leellenőrizték sérült e a Tv, majd vissza csomagolják ,beragasztják a dobozát aztán felteszik. Valószínűleg minden más bontatlan.
Ha biztosra akarsz menni akkor fel kell hívni az ügyfélszolgálatot. -
Maltheus
csendes tag
válasz
Kisszaboo #70641 üzenetére
Figyelj nem fognak lekapcsolni egy bemutatotermet csak neked hogy vizsgálgasd. Van ebben rizikó, de őszintén úgy gondoltam hogy ennyi oled generáció után már nem kell nagyítóval keresni a hibát. Szerintem az elvárható alapossággal megnéztem a TVt. Legyen ez másnak jó tanulság. Nekem drága tanulópénz volt.
-
válasz
Kisszaboo #70601 üzenetére
nálunk szinte minden délután és hétvégén csak annak van használva. Ugyan úgy használjuk, ahogy az eddigi Tv ket. Most is itt prüntyög a nappaliban délutántól bekapcsolva és este lekapcsolva, hétvégén meg reggeltől estig hol a gyerekek vagy mi. Nincs vele semmi extra kivételezés.
-
válasz
Kisszaboo #70590 üzenetére
Erre írtam hogy minden márkában van hibás.Az enyém tökéletes meg Emagnál azt nézem 5 ből 5 értékelés 5 csillag.
Mit vársz tuti ígéretet? Senki nem fog neked adni. Nekem épp most adta meg magát egy 2,5 milliós napelem inverter. 1 éves és elég jó márka, másnál 15 éve hibátlanul üzemel. Mit tudok csinálni? Semmit, ezért van a garancia. -
válasz
Kisszaboo #70588 üzenetére
Minden márkában ez van. Épp feletted van egy panel hibás LG.
Ez, amit írtál a szervíz válasza, az Emaggal lévő szerződés. Sokkal egyszerűbb vissza küldened és kapni egy Tv-t 1 héten belül, mint várnod arra hogy ezt javítsák meg panel cserélgessenek benne 30 napos határidővel... Pont a vevő érdekét szolgálja a szervíz válasza, főleg ismerve a Szervíz Kft korrekt hozzáállását.Egy Emag újra csomagolt, vissza küldött terméket vettél volna, nem egy origi újat. Azt valaki valamiért vissza küldte, jó esetben mert nem volt vele elégedet, rosszban mert hibás a termék.
Gondolom van egy felületes felülvizsgálat ahol nem feltétlenül derül ki minden. Indoklást meg nem kell adnod 30 napon belüli elállásnál. lehet nem ért el oda az infó vagy a tesztnél jó volt náluk vagy esetleg direkt nem írták ki Emagnál, nem tudom.
Ezért írtam le neked, hogy működik az Emag újra csomagolt termékek vásárlása. A mérleg egyik serpenyőjébe ott a kedvezményes ár a másikban pedig az hogy lehet ezt vissza kell küldened. Vegyél új original 706 -tv .Az sem garancia semmire, de sokkal több esélyed van rá hogy hibátlan, mint egy olyannál amit valaki valamiért vissza küldött.
Lásd az én példámat hibátlan minden szempontból a 706 TV-m, még egy darab pixel hiba sincs. -
-
blakey
titán
válasz
Kisszaboo #70577 üzenetére
Utolsó nem Androidos Philips OLED az az OLED754 volt, és lehet, hogy az elején voltak gondok, azt nem tudom, de 2 éve stabil, és még mindig kap javításokat, módosításokat. Amit te vennél az meg Androidos.
Igen, kereskedői döntés a 30 nap, de a 14 nap törvényileg adott.
Amúgy:
"A 30 napon belüli termékvisszaküldés nem minden, az emag.hu-n megvásárolható termékre vonatkozik, ezért a termék visszaküldése előtt kérjük, hogy olvasd el figyelmesen a visszaküldés feltételeit, amelyek alább megtalálhatók.
A díjmentes 30 napos eMAG visszaküldési szolgáltatás nem befolyásolja a távkereskedelem 14 napon belüli törvényes elállási jogát, de kiegészíti azt az eMAG ügyfelek érdekében.
Amennyiben 14 napon túl jelzed elállási szándékod, úgy a szállítási költség visszatérítésére már nincs lehetőség.
A nem az eMAG által forgalmazott termékek visszaszállításának költsége a vásárlót terheli" -
blakey
titán
válasz
Kisszaboo #70572 üzenetére
Nem azt írtam, hogy megtartanám, azzal van gond ahogy reagáltál a dologra. Ha 1 db hsz-re egyből így reagálsz, akkor valami nem stimmel a fejekben, bezzeg az LG-s pixelhibás, sávos dolgok nem zavarnának, pedig, ha az nem tántorít el az LG vásárlásától akkor semmi, Én emiatt biztos, hogy nem mondtam volna le a vásárlást, 1 db ilyen reakció miatt, ami számomra kétes és furcsa, valami nem kerek a történetben, de nem is érdekel, mert többen írták, hogy a Philips az OLED-ekre prémiumként tekint és úgy is bánik. a 30 nap is hülyeség, hivatalosan, online vásárlás esetében 14 nap elállás van, hibás termék esetében azonnali csere. Hol a probléma? A fejekben, hogy nem gondolkodnak az emberek.
-
sub71
aktív tag
válasz
Kisszaboo #70377 üzenetére
Vagy Te, vagy én valamit félreértett. Én az itt a HA-n árult Ambivision Pro
ról beszéltem, hogy "lehet nem tetszik neki" nem a Philips oled tévéről..... -
wwwolfman
tag
válasz
Kisszaboo #70054 üzenetére
Kib.ssza a szemem nappal is, ha fel van tolva a fényerő.
Déli fekvésű lakásunk van, a nap ilyenkor úgy egy méterre ér a tévétől. Közvetlen nem süt be, de mondhatjuk, hogy elég világos van (most hétvégén félig le kellett engedni a redőnyt, hogy az ebédlőben ne legyen akkora a ragyogás)
Szóval magába a kijelzőbe ugyan nem tűz be, de elég világos van. Biztosan szubjektív ez is valahol, de őszintén szólva én nem értettem, miről beszélnek az oled kijelzők kapcsán a fényerő-gonddal kapcsolatban, mikor először bekapcsoltam... LG OLED G1-es van itthon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest