Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Boldog Karácsonyi Ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyzsozso65
tag
válasz Kisszaboo #70867 üzenetére
Szia!
Ma délután végkifejlet!15.10-kor megadta magát a philips!Újraindítás után sincs fény a kijelzőn!Kb. ennyi fél milkáért!Én dolgozom,feleségem őrjöng!Pénteken elviszik és jövő héten valamikor visszakapom a pénzem.Viszont oda többet nem vihetek és nem is viszek philips oled tévét!És ezennel lemondok ezekről! -
nagyzsozso65
tag
válasz blakey #70784 üzenetére
A székesfehérvári philipsben dolgoztam.Sori tévészerelőként.Egyeztettem egy budapesti márkaszervíz vezetőjével.Sajnos nem ajánlottak szoftvert.De azt mondta hogy 30 napom van elállni.Ezt furának tartottam!De mindenképp maradok az olednél csak most összeeresztem a philips 706-ot az lg c12-vel.Meglátom mit írnak,mivel még lemondhatom a visszavételt is.
[ Szerkesztve ]
-
nagyzsozso65
tag
válasz salapp #70777 üzenetére
Szia!Nem képeket néztem rajta.Tesztábrákat néztem.A panát nem tudom megfizetni,hasonló sonyt sem.500 ezerért a 706-os philips veri a kategóriát képben.De szar az android rajta.Azért is hajlok a samsung a tizen és a neoqled felé.Főleg hogy nem sokat kell pótolnom a fél millára.
[ Szerkesztve ]
-
nagyzsozso65
tag
válasz TechN7ne #70774 üzenetére
Szia!Azért vettem philipset mert egy multinál ahol a barátom üzletvezető összehasonlítottam 3db 500 ezres led tévét.A másik kettő LG volt.És mindkettő siralmas a philipshez képest 500 ezerért!Elektronikai műszerész vagyok 56 éves.Napi szinten javítok.Tehát nem laikusként választottam.Azt gondoltam fél milláért adnak valami jót De sajnos nem így lett.
-
nagyzsozso65
tag
válasz daneel_hu #70773 üzenetére
Ez egy szoftverhiba,amit nem tudnak kijavítani sajnos.De én tegnap egy áruházban összehasonlítottam a két készüléket egy multinál,ahol a barátom üzletvezető.Nevetségesen hangzik de az neoqled nem sokkal maradt el az oledhez képest!Gondoltam azért írok ide,mert lesz egy mérnök aki pro-kontra elmondja a véleményét.
-
nagyzsozso65
tag
Sziasztok!
Philips 65Oled706-om van még két napig.
10 napja vettem és az emag visszaveszi mert 4xszivatott meg 10 nap alatt Bekapcsolom,elindul,de nincs adás és nem csatlakozik hálózatra.Áramtalanítom,újraindítom és minden működik.Egy Samsung NeoQled jönne helyette.QE65QN90.Szerintetek?Jó döntés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest