Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
japunk
aktív tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre fordulok a kérdésemmel. Adott egy LG CX, anno volt benne egy alaplapcsere de azon kívül hibátlanul fut. Azt szeretném megoldani, hogy normálisan tudjak castolni rá PC-ről. Alkalmanként nézem pl az M4-et (F1), na most egy csatorna miatt nem fogok előfizetni, próbáltam nézni a beépített böngészőn keresztül de katasztrófa. Anno a mindigTVgo működött sima regisztrációval, tökéletesen megfelelt a célra de már azóta fizetős lett. A Chrome-mal nem tudom átküldeni simán a képet mivel valami olyasmi szöveget dob fel a TV alatt, hogy csak bizonyos videóoldalaknál engedélyezett, Youtube pl minden gond nélkül megy. Tudtok erre valami jó és egyszerű megoldást amivel áthidalhatnám ezt a problémát (HDMI kábel nem ér)? Gondoltam már egy sima wifi adapterre amit a PC-be dugok, majd wireless displayként előkeresem a TV-t, vagy esetleg valami Chromecast eszközre amit viszont a TV-be dugnék és úgy kapcsolódnék rá.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor