- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben06
tag
Sziasztok. Samsung TV topic-ból átirányítottak ide.
65S90C. Nappaliban egy 65Q80A-t váltott. Mindíg is szerettem volna egy OLED TV hát így lecseréltem. Használom pár napja, megmondom őszintén teljesen csalódtam. Nagyon megbántam, hogy eladtam a Q80A-t. Egyszerűen nem tudom beállítani úgy, hogy jó legyen a képe. Képbeállításokban a Normál, eco, film, filmmaker módban nincs fényereje a TV-nek. Sötét nézhetetlen. A Kiemelt mód még úgy ahogy de ott meg állandóan leszabályozza a fényerőt a rendszer. Hiába ki van kapcsolva az energiatakarékosság, fényerőszabályzás, akkor is változtatja a fényerőt. De nincs is akkora fényereje mint a korábbi qlednek. Kiemelt módban annyira túlszaturált a képe, hiába kikapcsolom a képjavítókat, színerősséget is lejjebb vettem sehogy nem jó. Akinek van ilyen TV je, milyen beállításokkal használja, tapasztalt ilyeneket? Tanácstalan vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor