- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tecno Spark 20 Pro újra, immáron 5G-vel
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Köszi, hogy megosztottad - LG-ken is volt hasonló gond, ott hál istennek már egy jó ideje firmware frissítéssel ezt végül az LG megoldotta, de kotta ugyan ez volt a jelenség - és engem is rohadtul zavart - mindig elő kellett venni a menüt, hogy fényt lásson az algoritmus és akkor felvilágosította az egészet - agybaj.
Az LG- tulajokat az mentette meg, hogy Vincent Theo készített egy elég határozott hangvételű videót erről és azután észbe kaptak a kóreaiak.
A G3-nak már nincs ilyen baja, eleve jó FW van benne.
Amúgy a filmmaker is olyan, hogy hát igen --- referencia... oké.. persze.. értem én..
DE- meggyőződésem, hogy ha valaki a TV belső streaming appjait használja akkor el van baszcsikázva a DV visszaadás.
Legjobb példa az Apple TV app, pl a most futó Dark Matter sorozat: A dobozon belüli jelenetei nincs az az isten, hogy bármilyen videofil referencia imádó embernek értékelhető legyen. Filmmakerben szinte egy kikapcsolt TV-t látsz kotta 0 nites éjszakai megtekintés mellett.
Na erre állítottam be én az élénk módot, jelentősen visszavett színnel és levett képjavítókkal, illetve alaposan megdolgozott EOTF görbével - de legalább menti a tartalmat és így végsősoron teljesül az, hogy a TV egy szórakoztató eszköz, nem egy kibaszós römi 1.5 millióért.. szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- iPhone 13 128Gb akku: 100%
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor