Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple iPhone 17 - alap
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
Malfroy
üzenetére
Van egy berögzült elképzelésed, amit nem csak magadnak projektalsz előre (azonnal kikaocsoltad ezt a funkciót, így fogalmad sincs milyen hatással lehet a 2 órás filmnezesre, de állítod, hogy borzalmas. Lehet olyan is meg nem is,vde nem tudhatod ha nem próbáltad.
10+ évet használtam így egy Panasonic plazmat és 1 éve használom így a Sony oledet. Soha nem láttunk olyat, hogy filmnézés közben ugrált volna a fényerő. Ez pedig az én tapasztalatom. LG TV -m nem volt, nem tudom azon hogy működik.
Az meg egyenesen csak vélekedés, hogy ha a te LG TV -den ez a funkció rossz, akkor minden más TV -k is rossz.Szkutyi azt bizonygatta, hogy rossz a funkció mert sötétben leveszi a fényerőt, világosban meg feltekeri. Közben meg 2 fényerő beállítást használ magának, egy csökkentett fenyerejut sötét szoba hoz és egy emelt fenyerejut napsütötte szobahoz és ezek között kézzel valtogat. Én ezt nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- lezso6: Kvaterner szégyen
- Tőzsde és gazdaság
- Építő/felújító topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Hardcore café
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- További aktív témák...
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming 65" OLED TV!
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor