- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
djg
aktív tag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Szia,
Köszi az infót. Eddig ilyet nem irt ki, hogy transcoding, de mindenesetre a dekstop pc el kell, hogy bírjon vele, bár nem értem minek, teljesen sima beállítást akartam használni, amit a film lehetővé is tesz: magyar szinkron és magyar felirat, ami csak az angol részeknél jelenik meg. Transode ide vagy oda ez nem kéne szerintem, hogy ilyen tüneteket produkáljon, főleg nem minden filmnél, ami eddig tökéletesen ment.
Kérdésedre válaszolva egy másik filmet választva nem kezd transcodeolni, simán elkezdi játszani, de magyar beszédhang nincs, csak a hangeffektek (a magyar hang meg mintha jönne, de a sikátor végéből dobozhangon és elképesztően halkan).
Ráteszek egy új filmet és tesztelem hamarosan.Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor