- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Dobjátok a padlóla, le!
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Quadgame94
üzenetére
Az nem én voltam akinek válaszoltál ,van egy érzésem velem keverted össze….
Am annyira okostojás vagy sok felhasználóval is ,hogy hihetetlen ,volt vagy van a környezetedben Samsung oled?
Mert nálam igen….
[kép]
[kép]
[kép]Vagy csak álmodozol róla ,hogy legyen és csak a teszteket olvasod?
Inkább az utóbbi ,
Mindenki annyira okos személyes tapasztalat nélkül ,nem nekem válaszoltál ,léteznek még olyan emberek akiknek van vele tapasztalatuk.
Ha esetleg olyan ember használ Samsung oled et akinek nincs más oled termékkel tapasztalata akkor “elmegy” kategória hisz nincs viszonyítás alapja semmihez.
Van olyan ,aki régi LG után vett mostanság egy Samu oled et ,nekik sem lesz semmi “hűha” érzés.
És van olyan akinek van tapasztalata több oled márkával személyesen és leírja századjára ,hogy ipari hulladékok.Mitől lennél te hitelesebb velem szemben?
Semmivel ,és ez még sok másiknak is szól akik folyamatosan “rajtam nevetnek” ,
na jah ,max. az irigységtől.Elég valószínű ,hogy az életedben nem használtál még igazán minőségi oled tv t és a Sony kat is csak képről láttad maximum.
Nyomkod az LG tv-d amit én soha nem fikázok ,csak legalább ne okoskodnál a semmire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- EAFC 26
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- További aktív témák...
- Új Bontatlan LG OLED EVO AI 65C51LA - 164cm - 2029.02.10-ig Garanciás -
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor