Új hozzászólás Aktív témák

• Kerio

őstag

Sziasztok!

Lehet, hogy nem itt van a helye, amit leírok. Egy hónapja van meg a Samsung S95C TV-m. Mindennel elégedett vagyok, egyetlen dolgot kivéve. A Gamer Laptoppal összekötve nem működik a HDR mód, illetve a Game Mode sem. Ahogy bekapcsolom az Input Signal Plus-t a TV menüjében, azonnal elveszti a jelet. A notebook pedig összevissza jelez, hogy kapcsolódott, majd szétkapcsolt, közben villog. Néha sikerül működésre bírni, de nem tudom semmilyen beállítás változtatáshoz kötni, mert semmit sem állítok olyankor. Próbáltam driver cserét is, úgy, hogy ddu-val, csökkentett módban "lepucoltam" az előzött.
    Csak azért írom le, mert ebben a topikban nem találtam ezzel a hibával kapcsolatban infót. Ha pedig le van írva, akkor sorry, én nem találtam. Külföldi forumokon és a Redditen is téma, hogy Nvidia kártyákkal nem lehet összehozni. A gépben egy Nvidia RTX 3080 VGA van. Megoldás nincs, csak próbálkozások. Sokféle HDMI kábellel próbálkoztam, egyikkel sem okés, a PS5 gyári kábele sem oldja meg a problémát.
    Szóval mielőtt valaki Samsung TV-ben gondolkodik, és ez is szempont, érdemes utána olvasni, megfontolni ezt.

Új hozzászólás Aktív témák