- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kerio
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy nem itt van a helye, amit leírok. Egy hónapja van meg a Samsung S95C TV-m. Mindennel elégedett vagyok, egyetlen dolgot kivéve. A Gamer Laptoppal összekötve nem működik a HDR mód, illetve a Game Mode sem. Ahogy bekapcsolom az Input Signal Plus-t a TV menüjében, azonnal elveszti a jelet. A notebook pedig összevissza jelez, hogy kapcsolódott, majd szétkapcsolt, közben villog. Néha sikerül működésre bírni, de nem tudom semmilyen beállítás változtatáshoz kötni, mert semmit sem állítok olyankor. Próbáltam driver cserét is, úgy, hogy ddu-val, csökkentett módban "lepucoltam" az előzött.
Csak azért írom le, mert ebben a topikban nem találtam ezzel a hibával kapcsolatban infót. Ha pedig le van írva, akkor sorry, én nem találtam. Külföldi forumokon és a Redditen is téma, hogy Nvidia kártyákkal nem lehet összehozni. A gépben egy Nvidia RTX 3080 VGA van. Megoldás nincs, csak próbálkozások. Sokféle HDMI kábellel próbálkoztam, egyikkel sem okés, a PS5 gyári kábele sem oldja meg a problémát.
Szóval mielőtt valaki Samsung TV-ben gondolkodik, és ez is szempont, érdemes utána olvasni, megfontolni ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor