Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Callisto
üzenetére
Ma megnéztem (most volt alkalmam kölcsönkérni IR adós telefont): 738 óra és okt. 16 körül hozták (12.-én rendeltem és köv. hét elején jött), tehát tényleg kb. 7-8 órát megy átlagosan naponta, ahogy besaccoltam (ennek durván a fele lehet a "hasznos", mikor tényleg ott is ülök, de "ez van", ennek a Tv-nek én jutottam
). De meglepő módon 120 körül van a panelhomogenitás kompenzációk száma, tehát úgy tűnik majdnem mindig le tud futni átlagosan minden 6 óránként (ezek szerint átlagosan minden második nap sikerült neki elaludnia napközben is egyszer 1+ órára, így jön ki a minimum 4 órás ciklus és átlag napi 8 órából az átlag kb. 6 óra a kompenzációk közt...).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- További aktív témák...
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Eladó MacBook Pro 13 (M1, 2020) Ezüst / 8GB / 256GB Magyar bill. újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
). De meglepő módon 120 körül van a panelhomogenitás kompenzációk száma, tehát úgy tűnik majdnem mindig le tud futni átlagosan minden 6 óránként (ezek szerint átlagosan minden második nap sikerült neki elaludnia napközben is egyszer 1+ órára, így jön ki a minimum 4 órás ciklus és átlag napi 8 órából az átlag kb. 6 óra a kompenzációk közt...).
Vhiktor