- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeatZola
őstag
válasz
Oneil85
üzenetére
Igen, ha a pénz nem számít akkor persze lehet mást vesz az ember, de ennyi pénzért szerintem ennél nincs jobb.
Más: nyugodtan kövezzetek meg, de én eddig a QN90 miniLED-et úgy néztem, hogy szinte minden gyári beállításon volt. Csak pár dolgot állítgattam rajta úgy, ahogy az szemre jónak véltem. És utólag visszagondolva itt követtem el a legnagyobb hibát, mert amit pillanatnyilag jónak véltem, az utána, hosszú távon használva igen is zavarta a szemem. Túl világosra volt állítva minden és a bekapcsolt képjavítók miatt túl pasztel, túl színes volt mindenem. Most a G3 a Vhiktor féle alapbeállítás után nagyon más. Olyan szép, telt, kontrasztos és “szemet nyugtató” a képe. Persze még furcsa a Samu tán, de úgy érzem jó lesz ez nagyon. Délután ha hazaérek, akkor tesztelem nektek a beépített lejátszóját is és megírom mit tapasztaltam. Egyelőre a magic remote furcsa nagyon. A Samun kecses kis távja jobban tetszett. Ezt szokni kell nekem nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Dobozos új HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor