Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeatZola
őstag
válasz
Oneil85 #89922 üzenetére
Igen, ha a pénz nem számít akkor persze lehet mást vesz az ember, de ennyi pénzért szerintem ennél nincs jobb.
Más: nyugodtan kövezzetek meg, de én eddig a QN90 miniLED-et úgy néztem, hogy szinte minden gyári beállításon volt. Csak pár dolgot állítgattam rajta úgy, ahogy az szemre jónak véltem. És utólag visszagondolva itt követtem el a legnagyobb hibát, mert amit pillanatnyilag jónak véltem, az utána, hosszú távon használva igen is zavarta a szemem. Túl világosra volt állítva minden és a bekapcsolt képjavítók miatt túl pasztel, túl színes volt mindenem. Most a G3 a Vhiktor féle alapbeállítás után nagyon más. Olyan szép, telt, kontrasztos és “szemet nyugtató” a képe. Persze még furcsa a Samu tán, de úgy érzem jó lesz ez nagyon. Délután ha hazaérek, akkor tesztelem nektek a beépített lejátszóját is és megírom mit tapasztaltam. Egyelőre a magic remote furcsa nagyon. A Samun kecses kis távja jobban tetszett. Ezt szokni kell nekem nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest