Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
chris0000
üzenetére
Szerintem ne hallgass senkire, aki nem PC monitornak használja, és saját tapasztalat nélkül int tőle óvatosságra. Én csak arra használom, és bevált, de nyilván csak arról a néhány hónapról tudok nyilatkozni, amit már futott nálam, senki sem tudja mi lesz majd 1-2(-3-4) év múlva (talán én se, ha puszta heccből lecserélem, mielőtt öregnek lehetne majd hívni).
Persze nehezebb jól beállítani úgy, hogy tényleg jó legyen monitornak, mint egy kis LCD kijelzőt, amit eleve PC monitorként adnak el, de konkrétan ezeket az LG OLED-eket be lehet lőni jól monitor használatra, ami nem minden TV-re igaz (és azok közül a TV-k közül, amik jók erre a célra, nem nehezebb ezt beállítgatni ehhez, mint bármelyiket). SDR-ra pofon egyszerű is belőni, csak a HDR a trükkös, de az mindenféle kijelzővel az lesz manapság PC-n.
Mondjuk a mai árakon már szerintem inkább a Panasonic-ot venném az LG helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor