Hirdetés
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
blakey
üzenetére
A hf kábelt pont az akkori árába kerülő másik kábellel hasonlítottam össze, mert azt váltotta. Tehát, tökéletesen áll a példa, mert azonos időbeni árazású kábelekre hivatkoztam.
Az új kábelekkel kapcsolatban nekem már az is elég a jósághoz, ha jobban szerelt, jobban installálható. Az már csak hab a tortán, hogy a benne használt vezetékek soknullás tisztaságúak, ami egészen biztosan ki fog hatni legalább a hangra, hiszen kevesebb hibát fog átküldeni, ami kevesebb hibajavítást fog eredményezni, ami végsősoron a cél lenne. Hogy bizonyíthatom? Sehogy, de nem is akarom. Akinek jó a 3 ezres HDMI, hát használja örömmel. Engem a legkevésbé sem zavar, csak ne dugjuk homokba a fejünket, hogy most aztán kimaxoltuk a rendszert a 3ezres HDMI kábellel, egy 77"-os kijelző mellé.
Ha ennyire nem számít semmi, miért nem jár mindenki Daciával?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD - hűtővel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor