Hirdetés
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Android szakmai topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaitoX
tag
Sziasztok,
Korábban már írtam, de néhány napja rájöttem, hogy az LG C8-amban azért lett totálisan rossz a kép, mert a GSR valószínűleg hibásan működik.
Az eredeti 4 éves panel helyett, most egy új, WBE panel van benne. Ahogy azt többen írták, elképzelhető, hogy a TV ezzel a panellel nem kompatiblis rendesen.
Konkrétan, játékoknál azt lehet tapasztalni, hogy a fényerőt kb a felére, bár néha talán még az 1/4-ére is leveszi, ha túl erős szinek / fények lennének, így napközben szinte élvezhetetlen.
De ha lejátszok egy szinesebb filmet, rajzfilmet, akkor is hasonló tapasztalható.
Pl. ha be van kapcsolva a dinamikus színeket videólejátszás közben, akkor az tűnt fel, hogy a világosabb részeknél tökre hülyén fog kinézni a kép, mintha lejjebb venné a kontrasztot (így nagyon könnyen érzékelhető).Mióta kikapcsoltam a GSR-t, mindez megjavult, és semmi probléma nincs a TV-vel, ettől függetlenül ez azt gondolom, hogy nem normális. Legalábbis feltételezem, hogy egy új WBE panellel rendelkező TV (C1, C2) nem ilyen. Ha igen, sokan panaszkodnának

Érdemes lehet megkeresnem ezzel a hibával az LG-t, vagy felesleges, mert úgyse nagyon tudnak vele ők sem mit kezdeni, és használjam GSR nélkül?
GSR nélkül mindössze annyit tapasztalok, hogy bizonyos esetekben világosabb a TV, mint volt. Teszem azt, egy játéknál ha az előző WBC panellel 50-es fényerő mellett játszottam, most van hogy lejjebb kell vennem 40-45-re. Kb ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 26
- Parfüm topik
- Milyen házat vegyek?
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor