- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
üzenetére
Nem nekem való játék, de alapvetően ugyan az, mint a ME:Andromeda. Ezek a korai HDR-es játékok a proprietary API-kat használták, de a Creators frissítés (1703) óta az 378.92-estől újabb nVidia driver átadta a HDR kezelését a Win10-nek, ami viszont nem kompatibilis az NAVPI-hoz (vagy hasonló AMD megoldáshoz) írt játékokkal (csak azokkal, amiket frissítettek vagy eleve a Win10 API-hoz írtak).
Szóval: vagy visszagörgeted a Win10-et 1703 előtti verzióra (bár ezt még nem próbáltam, lehet hogy az új driver-ben így sem működik már az NVAPI-s HDR mód), vagy az nVidia driver-t 378.92-re (ez tuti jó, bár újabb játékokhoz gáz).
AMD-nél fogalmam sincs mi a helyzet (szerintem még nem támogatják a Win10 módot, szóval működik, ahogy eddig -> kivételesen pont akkor követte vakon az nVidia a Microsoft-ot a szabványosításaival, mikor nekem ez pont nem nyert
).Ami ebből nekem még fáj, hogy a Tomb Rader-hez is elkészült az NVAPI-s HDR mód, de mikor látták, hogy bele fog piszkítani a Win10 a levesbe az MS szabványokkal, akkor egyszerűen kivágták megjelenés előtt (hogy ne legyen olyan szitu, mint a Mass Effect vagy Shdow Warrior esete, hogy megjelenéskor működik, aztán pár hónap múlva frissül a Win10 és a driver-ek, aztán már nem lesz jó...).
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Béta iOS-t használók topikja
- Energiaital topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).
Vhiktor