Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsmester89
őstag
Péntek reggel leadtam a rendelést, délután pedig már a falon volt az 55" b7v (Persze rekordidő alatt, 1.5 óra volt míg a panelba süllyesztett kábeldobozból kihúztam az összes vezetéket, aztán kezdve a tv-ből kivarázsolt fix tápkábellel visszahúztam mindent, továbbá a tv tartó konzolt is lejjebb kellett fúrnom, mivel hiába 55" lg volt előtte, ennek ~6cm-vel alacsonyabban van a vesa felfogatása)
A honlapon található frissítéssel nyitottam, majd a Deadpool-t (4K HDR) elindítottam...gyönyörű, bár szokni kell a mozgásmegjelenítést, tényleg kicsit másabb mint az lcd-nél, persze a sok finomhangolás még hátravan. Pc-re kötve annyira nem voltam elragadtatva, gondolom mert a 980-as kártyám nem támogatja a HDR-t, vagy nem tudom, nem szép a fehér, hiába vannak rendben a színek. (lehet ez is csak beállítás kérdése..)
Viszont mikor bekapcsolt a képernyőkímélője a tv-nek
egy pillanatra kirázott a hideg, gyönyörű ez a megjelenítés (fekete az fekete).
---
Van olyan aki a Planet Earth I-II. elérhetőségével (virágbolti) megkeresne üzenetben? - csak mert sokat hallok róla s szívesen megnézném, sajnos az elérhetőségeim között nem találtam... Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
egy pillanatra kirázott a hideg, gyönyörű ez a megjelenítés (fekete az fekete).
Vhiktor