- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Utolsó hozzászólásom a témában. Megértelek, de attól még a film nem rossz és nagyon sok helyen elismerik / el fogják ismerni a tagadhatatlan kiválósága miatt több területen
Én sem szeretek sok mindent, de amiről látszik, hogy sok munkát beletettek, a lehető legbonyolultabb (például operatőri kihívásokat) bevállalták és mernek mást csinálni a megszokottól azt elismerem."Semmi szükségem plusz két óra nyomasztó hangulatra a boldog, problémamentes mindennapjaim mellé."
Sok embernek viszont jó bemutató a háborúról hogy ezek is léteznek benne, aki például fiatalabb.
"De, csak hogy tovább offoljunk, pl. lehetett volna más cselekményszálat kiválasztani két, húsz percig meg sem szólaló főhős(? eddig bírtam) bemutatása helyett ..."
Szerintem a lehető legrosszabb a mai filmekben, hogy állandóan mindent kommentálnak, beszélnek közben, össze-vissza vágják a képet 2mp-enként, mindig történik valami
A régebbi filmek jóval nyugodtabbak voltak ilyen szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Crimson Desert
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Arc Raiders
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én sem szeretek sok mindent, de amiről látszik, hogy sok munkát beletettek, a lehető legbonyolultabb (például operatőri kihívásokat) bevállalták és mernek mást csinálni a megszokottól azt elismerem.
Vhiktor