Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Utolsó hozzászólásom a témában. Megértelek, de attól még a film nem rossz és nagyon sok helyen elismerik / el fogják ismerni a tagadhatatlan kiválósága miatt több területen
Én sem szeretek sok mindent, de amiről látszik, hogy sok munkát beletettek, a lehető legbonyolultabb (például operatőri kihívásokat) bevállalták és mernek mást csinálni a megszokottól azt elismerem."Semmi szükségem plusz két óra nyomasztó hangulatra a boldog, problémamentes mindennapjaim mellé."
Sok embernek viszont jó bemutató a háborúról hogy ezek is léteznek benne, aki például fiatalabb.
"De, csak hogy tovább offoljunk, pl. lehetett volna más cselekményszálat kiválasztani két, húsz percig meg sem szólaló főhős(? eddig bírtam) bemutatása helyett ..."
Szerintem a lehető legrosszabb a mai filmekben, hogy állandóan mindent kommentálnak, beszélnek közben, össze-vissza vágják a képet 2mp-enként, mindig történik valami
A régebbi filmek jóval nyugodtabbak voltak ilyen szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én sem szeretek sok mindent, de amiről látszik, hogy sok munkát beletettek, a lehető legbonyolultabb (például operatőri kihívásokat) bevállalták és mernek mást csinálni a megszokottól azt elismerem.
Vhiktor