Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vhiktor

Topikgazda

válasz blakey #76893 üzenetére

Nekem nem kell bizonyítanod semmit, mert fentebb is írtam, hogy elhiszem amit látsz.

De ha szeretnéd, kontrollált körülmények közötti, hitelesitett müszerrekkel, többször mások altal is megismetelheto, meressekkel bizonyítsd, ha szeretnéd. Nem csak egy modellen ez nagyon fontos, mert lehet azzal a modellel vannak problémák.

Főleg úgy hogy külföldi kalibrátor és masterelo ismerőseim sem tapasztaltak ilyet.

Fentebb Te magad írtad, hogy rossz fw után csináltál gyári visszaallitast és gondolom nem a rossz fw-re.
    Idezlek:
    később, egy fw hiba miatt gyári visszaállítást kellett eszközölnöm, megint élénkek voltak a színek,

Én nem csak könyvekből tanultam. Ha ismernél nem mondanál ilyeneket, meg ha tudnád mi a fő állásom(ahol kritikus a kép felismerés mert életek múlhatnak az apró hibán is).

Mondom mégegyszer, hogy nem vonom kétségbe amit tapasztaltál én csak leiratam amit én tapasztaltam.

Simán lehet egy két model aminél így van, de ez akkor sem elvárt működés.

Ha meg visszaáll akkor semmi probléma csak ki kell várni azt az időt és újra jó lesz. :)

Én itt le is zárom a részemről az egészet, mert látom, hogy kezdenek elszabadulni az indulatok :R

Új hozzászólás Aktív témák