- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Köszönöm a rövid beszámolót a JZ1500-ról. A B8-nál az volt a gondom, hogy out of the box egyik képbeállítás sem volt megfelelő. Előtte kalibrált projektorral házimoziztam, és rögtön feltűnt, hogy a WB ISF módban sem az igaz. A színekkel is volt gond. Ezért egy i1display stúdióval beklaibráltam az sor nappali-éjszakai módot. Így sokkal jobb lett, de a HDR-hez nem tudok hozzászagolni.
Olyan tévét keresnék ami out of the box is korrekt wb-t és színképet ad, kalibrálás nélkül is mind sdr-ben és hdr-ben. Legalábbis azt lássam amit a rendező elképzelt. (Kalibrálás után meg azon parázok, hogy egy frissítés hazavágja az aktuális beállításokat. Meg nem árt évente rákalibrálni..)
Eddigi olvasgatások alapján azt látom, hogy a Panasonic JZ1500/2000 lenne a megfelelő a számomra. Jól gondolom?
(Múltkor volt egy MM-os Sony 65A90JAEP 660k-ért... azt sajnos lekéstem.. Bár a Pana valahogy szimpatikusabb mint a Sony).Bár így házi i1Display kalibrálással a B8 is korrekt, de a HDR adással nem vagyok kibékülve..
Új hozzászólás Aktív témák
- Premier előzetesen a Crimson Desert
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Futás, futópályák
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bluetooth hangszórók
- Linux kezdőknek
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- További aktív témák...
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum Tápegység!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest