Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Hivatalosnak tűnő rendereken a Motorola Edge 70 Fusion
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Kisszaboo
üzenetére
Nem ezek a qrva drága TV-k. Konkrétan 1 hibás darabról beszéltek, bezzeg az "elmegy a füled mellett", hogy ezalatt van aki már a harmadik panelcserét kéri, vagy ott vannak az LCD-k amik lassan 20 év alatt nem voltak képesek ida fejlődni, hogy ne legyenek felhősek. Valami nagyon fura világban éltek ha azt hiszitek, hogy a mai világban nincs kockázat. Ez a mai világ, megveszed a 20-30 milliós autót és 2 havonta viheted szervizbe, mert rossz a szivattyú, hibás a szoftver, stb. Nehogy azt hidd, hogy más termékeknél nincs ilyen, mindenhol és minden márka esetében sajnos ez van. Hozzám kijött a Sony szerviz és szemmel vetelezés majd műszerrel valo2mérés után annyit mondott, hogy ez ilyen, a műszer nem látja, a szabad szem meg nem számít, erre mondtam, hogy nem műszerrel nézem a TV-t. Ennyi, eladtam a TV-t és vettem egy másik Sonyt, ettől nem rendült meg a márkában való hitem, az viszont igen, hogy nem minden a márka és a magasabb ár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- BMW topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Hardcore café
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor