- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Kisszaboo
üzenetére
Nem ezek a qrva drága TV-k. Konkrétan 1 hibás darabról beszéltek, bezzeg az "elmegy a füled mellett", hogy ezalatt van aki már a harmadik panelcserét kéri, vagy ott vannak az LCD-k amik lassan 20 év alatt nem voltak képesek ida fejlődni, hogy ne legyenek felhősek. Valami nagyon fura világban éltek ha azt hiszitek, hogy a mai világban nincs kockázat. Ez a mai világ, megveszed a 20-30 milliós autót és 2 havonta viheted szervizbe, mert rossz a szivattyú, hibás a szoftver, stb. Nehogy azt hidd, hogy más termékeknél nincs ilyen, mindenhol és minden márka esetében sajnos ez van. Hozzám kijött a Sony szerviz és szemmel vetelezés majd műszerrel valo2mérés után annyit mondott, hogy ez ilyen, a műszer nem látja, a szabad szem meg nem számít, erre mondtam, hogy nem műszerrel nézem a TV-t. Ennyi, eladtam a TV-t és vettem egy másik Sonyt, ettől nem rendült meg a márkában való hitem, az viszont igen, hogy nem minden a márka és a magasabb ár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Óra topik
- További aktív témák...
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor